-
October 28th, 2014, 19:59
پاسخ : ارسال مدارک به نیک
از طرق پشتیبانی انلاین مشکلتون رو برطرف کنید.
-
-
October 28th, 2014 19:59
# ADS
-
October 28th, 2014, 20:37

نوشته اصلی توسط
cybamin
من فامیلم ناقص درج شده بود، همین قضایا را داشتم. 40هزار تومان خرج تعهد محضری دفترخانه شد ولی در آخر خداراشکر اوکی شد. تو این وارد تلفنی تماس بگیرید و ازشون تقاضا کنید که شما را به بخش حقوقی وصل کنند.
من سه تا دفتر خونه رفتم هیچ کدومشون انجام ندادن با یکیشونم دعوام شد دیگه کلا بیخیال شدم!!
-
-
October 28th, 2014, 23:45
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
hharddy
من سه تا دفتر خونه رفتم هیچ کدومشون انجام ندادن با یکیشونم دعوام شد دیگه کلا بیخیال شدم!!
متن تعهدنامه را خود نیک بهتون میده. من با کلی تیکت گذاشتن و التماس گرفتم ازشون. بعد باید اسم و فامیل و مشخصات خودتون را جایگزین کنید و ببرید دفترخونه بگید تعهد محضری میخوام (نه گواهی امضا) . دفترخونه ای که من رفتم سردفتر و کارمنداش همه خانوم بودن. سوال هم پرسیدن که این مربوط به چی هست ولی خب سر در نیاوردن! نیم ساعتی هم برای تایپ و فرمتینگ صرف کردند چون نرم افزارشون به کلمات انگلیسی (یوزرنیم نیک) حساسیت داشت و متن بهم میریخت. من مجبور بودم چون یک دامنه گرون قیمت فروخته بودم و گیر بودم. مگرنه که واقعا ارزش وقت و انرژی گذاشتن نداره.
-
-
October 29th, 2014, 00:30

نوشته اصلی توسط
cybamin
متن تعهدنامه را خود نیک بهتون میده. من با کلی تیکت گذاشتن و التماس گرفتم ازشون. بعد باید اسم و فامیل و مشخصات خودتون را جایگزین کنید و ببرید دفترخونه بگید تعهد محضری میخوام (نه گواهی امضا) . دفترخونه ای که من رفتم سردفتر و کارمنداش همه خانوم بودن. سوال هم پرسیدن که این مربوط به چی هست ولی خب سر در نیاوردن! نیم ساعتی هم برای تایپ و فرمتینگ صرف کردند چون نرم افزارشون به کلمات انگلیسی (یوزرنیم نیک) حساسیت داشت و متن بهم میریخت. من مجبور بودم چون یک دامنه گرون قیمت فروخته بودم و گیر بودم. مگرنه که واقعا ارزش وقت و انرژی گذاشتن نداره.
بله منم متن خود ایرنیک رو بردم همچین چپ چپ نگا میکرد میگفتن این چیه دیگه :| منم دیگه کلا بیخیال شدم
-
-
October 29th, 2014, 15:36
من تعجببم اینه که اصلا دامین مشکلی ندارهاسم یه روستا برای یکی از مشتریانه منه که میخواد برای روستاشون سایت بزنه و محله خودش رو به دیگران معرفی کنهدیگه مدارک چیه ؟؟؟؟؟
-
-
October 29th, 2014, 15:40
ول کنید از این نیک مزخرف دامین نگیرین راحت کنین خودتونو
-
-
October 29th, 2014, 15:40
این پشتیبانی بر خطش هم فقط میره تو صف بعد صف میشه یکی اصلا دیگه وصل نمیشه !!!
-
-
October 29th, 2014, 18:00
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
shazo
من تعجببم اینه که اصلا دامین مشکلی ندارهاسم یه روستا برای یکی از مشتریانه منه که میخواد برای روستاشون سایت بزنه و محله خودش رو به دیگران معرفی کنهدیگه مدارک چیه ؟؟؟؟؟
اسامی شهر و استان و روستا و اینها را نیک باهاش مشکل داره و احتمال اینکه ثبت نکنه یا بعدا پس بگیره زیاد هستش.
-
-
October 30th, 2014, 16:34
دوستان فرم تعهد نامه رو از کجا می تونم دانلود کنم و بگیرم ؟
-
-
October 30th, 2014, 17:38
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
shazo
دوستان فرم تعهد نامه رو از کجا می تونم دانلود کنم و بگیرم ؟
معمولا به ایمیل درخواست تعهد، بصورت فایل PDF ضمیمه میکنند. ولی متنش اینجوریه:
به نام خدا
اینجانب آقا / خانم / شرکت « --------------------------- » به شناسه »
« ********-irnic در مورد دامنههایی که صاحب امتیاز آنها بوده یا پس از این اقدام به ثبت آنها
مینمایم، اعلام میدارم کلیه دامنهها را بدون سوءنیت به ثبت رسانده و هیچیک از این دامنهها ناقض
حقوق اشخاص ثالث بویژه حقوق مربوط به نام اشخاص حقوقی یا علایم تجاری نبوده و همچنین مغایرتی
همچنین متعهد میگردم در صورت ثبت دامنه برای شخص یا شرکتی دیگر، شناسه مربوط به همین شخص
یا شرکت را بصورت رسمی به همراه مدارک مثبت (کارت ملی، روزنامه رسمی) اعلام نمایم، و کلیه
مسئولیت های قانونی ناشی از شکایت یا اقامه دعوی در مورد دامنههای ثبت شده برعهده اینجانب
با قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران ندارد.
مهر / امضاء
تاریخ
-
تعداد تشکر ها از cybamin به دلیل پست مفید