خوب انتی دیداس رو من هم ندیدم دیتاسنتری به رایگان بده و اصولا خود شما باید تهیه کنید .
فرانسه نصب به حملات بر روی سرور و فشار به اون خیلی حساس هست حالا خوب ما ره شما برای من کلا اصلا یکبار سرور بستن دیگه ما سروری هم ندیدیم
خوب انتی دیداس رو من هم ندیدم دیتاسنتری به رایگان بده و اصولا خود شما باید تهیه کنید .
فرانسه نصب به حملات بر روی سرور و فشار به اون خیلی حساس هست حالا خوب ما ره شما برای من کلا اصلا یکبار سرور بستن دیگه ما سروری هم ندیدیم
دوست عزیز کسی تعصب روی این مسائل نداره مشکل همینجاست که شما این رو به چشم تعصب میبینید و نه حقیقت. بنده 1 سرور بیشتر از این دیتاسنتر ندارم و نه دلال خرید و فروش سرور از این دیتاسنترم و نه صاحبش و نه عایدی دارم.
شاید برای شما مهم نباشه که دیتاسنتر a با دیتاسنتر b چه فرقی داره و شاید برای خیلی ها مهم باشه.
شاید فردا روزی شخصی قصد تهیه سرور از همین دیتاسنتر رو داشته باشه و به همین تاپیک ارجاع داده بشه (بهتره که واقع بین باشیم)
خدمت دوست عزیزمون هم گفتم اینجا جای گفتگو هست نه دعوا
فروش سرورمجازی از سراسر اروپا و آمریکا همراه با آنتی دیداس سخت افزاری
بیش از 13 سال سابقه کاری و دارای نماد اعتماد الکترونیکی
WWW.MAHTAONLINE.IR
باسلام
تاپیک شما رو خوندم.
چند مورد هست که باید بهش توجه کنید.
1- برای دفع حمله ها بهتر است کنار داشتن سخت افزارهای لازم از افرادی که تجربه در اینکار دارند استفاده کنید تا بتوانند سیستم را بسته به نیازی که شما دارید و مشتری های شما تنظیم کنند.
2- نوع حمله یا همان attack رو که به پورت TCP انجام میگیرد را مشخص کنید از چه تکنیکی استفاده میشود.
3- بررسی دقیق لاگ های اتک
با انجام این موارد میتوانید تا حد زیادی موفق باشید در این کنترل attack ها.
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
█ سنترال هاستینگ - اولین سرویس دهنده DDoS Protected ایرانی!
█ شرکت ایمن میزبان راهبر کاسپین (شماره ثبت : 1799 شناسه ملی: 14006354907 )
خلاصه ضعف ovh در anti ddos pro protection این بود که سنترال هاستینگ تجربه که کردند رو به صورت تخصصی تست شد و گفتند. بعضی ها این ضمینه ای که صحبت شد رو با همه چیز یکسان میبینند . ایشون فقط راجبه یک قسمت ovh صحبت کردند وگرنه ovh دیتاسنتر بسیار عالی هست . خلاصه هر چیزی معایب و فواید خودش رو داره .
( سنترال هاستینگ بین بلک لوتوس و کانادا ovh که تجربه کردند معلوم هست ازین نظر بلک لوتوس حرف اول رو میزنه . مقایسه بین این دو بود .) فقط از همین نظر دیداس نه چیزه دیگه جمع نبستم.
ما داخل این دیتا سنتر بزرگ ترین مشکلمون پشتیبانیش هست .
تیکتی داریم که بعد یک هفته جواب دادن یا سروری که بعد دو هفته تحویل دادن .
در مورد DDos انتظار ندارین که ovh برا هر سرور بیاد یه فایروال سخت افزاری بچسبونه بهش . اومده برا کل شبکه اش گذاشته و یه مانوری هم داده که ما الیم و وبل !
البته با این گفته اساتید بازم ovh یکی از بهترین شبکه ها و امن ترین شبکه های اروپا رو داره
ویرایش توسط asrhosting : October 23rd, 2014 در ساعت 21:00
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
█ سنترال هاستینگ - اولین سرویس دهنده DDoS Protected ایرانی!
█ شرکت ایمن میزبان راهبر کاسپین (شماره ثبت : 1799 شناسه ملی: 14006354907 )
سلام
خب تجربیات ما در مورد دیتا سنتر ovh کاندا البته بر میگرده به 1 یسال پیش وقتی ابیوز میاد اول سرور اف میشه بعد ابیوز براتو ارسال میشه تیکت نهایت 5 7 ساعته جواب میدن مشکل شبکه هم تایید میشه یکبار 4 تا سرور ما رو بستن و گفتن یکی از ای پی هاتون اسپم ارسال کرده که نمیدونیم کدومه 4 تا سرور بستن بدون دلیل ان اوایل هم بچه بازی فاکتور که بسیاری از دوستان در جریانش هستن الان نزدیک 5 6 ماهه از بخش کاندا سرور ندارم اما فرانسه هم مشکل شبکه داره دی دی داس برنخوردیم تا تست بشه و اینکه از سرور نمیشه اتک فرستاد اتک بزنی به محض اتک و یا یکی دو دقیقه بعدش ای پی بلوک میشه و براتون ابیوز میاد ایمیلی با موضوع انتی هک ما خودمون از این دیتا سنتر سرویس ارائه میدیم باید واقعیت هارو گفت نه اینکه چون سرویس میدیم نگیم تنها دیتا سنتری که باهاش کار کردم و راضی بودم دیتا سنتر چوپا آمریکا بود
شرکت بین المللی میهن ارتباط داده پرداز شماره ثبت 1156 شماره ثبت جمهوری آذربایجان 245438762
http://cp.hostgtx.com/
skype id : sniper000man
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)