-
October 23rd, 2014, 18:33
عضو انجمن
پاسخ : دیتا سنتر OVH و حملات DDoS

نوشته اصلی توسط
softlayer
البته حتما میدونید که در دیتاسنتر ما از OSI و 7لایه حرف نمیزنیم
مبحث TCP/Ip هست که 4 لایه داریم
آنتی دیداس شما صرفا جهت بلاک کردن "flood" به روی شبکه شما طراحی میشه و کاری نداره که در لایه 3 هستید یا 4 و فقط حجم دیتا رو کنترل میکنه
در مورد دوم هم عرض شد که تست کنید، اصلا به مرحله ای نمیرسید که قرار باشه اتک شما به سرور مبدا برسه که بخواید از 10؟ 100؟ 1000 سرور اتک بزنید، به محض آغاز آی پی شما مسدود میشه(هزاران سرور در این دیتاسنتر میزبانی میشه که به در بهترین حالت ممکنه در لحظه 100 ها حمله انجام بشه که در همون ثانیه اول مهار میشه)
اگر به این صورتی بود که میفرمایید ovh دیگه دیتاسنتر نبود سرور روم بود. و پارس آنلاین خودمون میشد بهترین دیتاسنتر دنیا
با این اوصاف که hetzner آلمان که خودش میگه فایروال نداره تا الان باید جمع می کرد و میرفت! لطفا بحث ها رو قاطی نکنید. من کلا بی سوادم و نمی دونم حملات SQL یا http چه جوری انجام میشه
حرف شما درست ولی اینطوری حمله نکنید!
فکر می کنم من دیگه تو این تاپیک چیزی ننویسم بهتره! چون نمی خوام بین دوستان اختلاف ایجاد بشه و خدایی نکرده دلخوری پیش بیاد؛ اصلا حرف همه شما درست.
موفق باشید
یا حق
█ سنترال هاستینگ - اولین سرویس دهنده DDoS Protected ایرانی!
█ شرکت ایمن میزبان راهبر کاسپین (شماره ثبت : 1799 شناسه ملی: 14006354907 )
-
-
October 23rd, 2014 18:33
# ADS
-
October 23rd, 2014, 18:40
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
yastheme
با این اوصاف که hetzner آلمان که خودش میگه فایروال نداره تا الان باید جمع می کرد و میرفت! لطفا بحث ها رو قاطی نکنید. من کلا بی سوادم و نمی دونم حملات SQL یا http چه جوری انجام میشه

حرف شما درست ولی اینطوری حمله نکنید!
فکر می کنم من دیگه تو این تاپیک چیزی ننویسم بهتره! چون نمی خوام بین دوستان اختلاف ایجاد بشه و خدایی نکرده دلخوری پیش بیاد؛ اصلا حرف همه شما درست.
موفق باشید
یا حق
برادر عزیز ما که دعوا نداریم
مطالبیو اطلاع دادید که جالب بود دوست داشتیم به نتیجه برسیم
سربرگ انجمن رو ملاحضه بفرمایید: "انجمن تخصصی وبهاستینگ ایران"
اینجا جای بحث گفتگو هست و هر مبحثی هم که مطرح میشه به استناد سند و مدرک و تجربه هست
نه شما خردسالید نه ما.
یا حق
فروش سرورمجازی از سراسر اروپا و آمریکا همراه با آنتی دیداس سخت افزاری
بیش از 13 سال سابقه کاری و دارای نماد اعتماد الکترونیکی
WWW.MAHTAONLINE.IR
-
تعداد تشکر ها ازsoftlayer به دلیل پست مفید
-
October 23rd, 2014, 18:45

نوشته اصلی توسط
softlayer
برادر عزیز ما که دعوا نداریم
مطالبیو اطلاع دادید که جالب بود دوست داشتیم به نتیجه برسیم
سربرگ انجمن رو ملاحضه بفرمایید: "انجمن تخصصی وبهاستینگ ایران"
اینجا جای بحث گفتگو هست و هر مبحثی هم که مطرح میشه به استناد سند و مدرک و تجربه هست
نه شما خردسالید نه ما.
یا حق
واقعا!اما من موندم چرا کسایی که فقط نقش پرداخ دلار رو دارن و واسطه ان فقط اینقد حرص میخورن!محمد مسعودی (جوان سرور)،مبین پارسیان سه سال پیش بزرگتر بودن از اینی که الان این فروشنده ها هستن!ولی اینقد متعصب نبودن!هر چند آخرش خوردن زمین و همه سرورهاشون...اصولا ovh چیز جز این نیست...
ارائه سرورهای اختصاصی از هلند و کانادا با پنل کامل و مستقیم
-
تعداد تشکر ها از mrasol به دلیل پست مفید
-
October 23rd, 2014, 19:04
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mrasol
واقعا!اما من موندم چرا کسایی که فقط نقش پرداخ دلار رو دارن و واسطه ان فقط اینقد حرص میخورن!محمد مسعودی (جوان سرور)،مبین پارسیان سه سال پیش بزرگتر بودن از اینی که الان این فروشنده ها هستن!ولی اینقد متعصب نبودن!هر چند آخرش خوردن زمین و همه سرورهاشون...اصولا ovh چیز جز این نیست...
دوست عزیز کسی تعصب روی این مسائل نداره مشکل همینجاست که شما این رو به چشم تعصب میبینید و نه حقیقت. بنده 1 سرور بیشتر از این دیتاسنتر ندارم و نه دلال خرید و فروش سرور از این دیتاسنترم و نه صاحبش و نه عایدی دارم.
شاید برای شما مهم نباشه که دیتاسنتر a با دیتاسنتر b چه فرقی داره و شاید برای خیلی ها مهم باشه.
شاید فردا روزی شخصی قصد تهیه سرور از همین دیتاسنتر رو داشته باشه و به همین تاپیک ارجاع داده بشه (بهتره که واقع بین باشیم)
خدمت دوست عزیزمون هم گفتم اینجا جای گفتگو هست نه دعوا
فروش سرورمجازی از سراسر اروپا و آمریکا همراه با آنتی دیداس سخت افزاری
بیش از 13 سال سابقه کاری و دارای نماد اعتماد الکترونیکی
WWW.MAHTAONLINE.IR
-
تعداد تشکر ها ازsoftlayer به دلیل پست مفید
-
October 23rd, 2014, 19:17
عضو انجمن
باسلام
تاپیک شما رو خوندم.
چند مورد هست که باید بهش توجه کنید.
1- برای دفع حمله ها بهتر است کنار داشتن سخت افزارهای لازم از افرادی که تجربه در اینکار دارند استفاده کنید تا بتوانند سیستم را بسته به نیازی که شما دارید و مشتری های شما تنظیم کنند.
2- نوع حمله یا همان attack رو که به پورت TCP انجام میگیرد را مشخص کنید از چه تکنیکی استفاده میشود.
3- بررسی دقیق لاگ های اتک
با انجام این موارد میتوانید تا حد زیادی موفق باشید در این کنترل attack ها.
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
s.w.a.t@webhostingtalk.ir
-
تعداد تشکر ها ازs.w.a.t به دلیل پست مفید
-
October 23rd, 2014, 19:23
عضو انجمن
خلاصه ضعف ovh در anti ddos pro protection این بود که سنترال هاستینگ تجربه که کردند رو به صورت تخصصی تست شد و گفتند. بعضی ها این ضمینه ای که صحبت شد رو با همه چیز یکسان میبینند . ایشون فقط راجبه یک قسمت ovh صحبت کردند وگرنه ovh دیتاسنتر بسیار عالی هست . خلاصه هر چیزی معایب و فواید خودش رو داره .
( سنترال هاستینگ بین بلک لوتوس و کانادا ovh که تجربه کردند معلوم هست ازین نظر بلک لوتوس حرف اول رو میزنه . مقایسه بین این دو بود .) فقط از همین نظر دیداس نه چیزه دیگه جمع نبستم.
-
تعداد تشکر ها از مینا-صیفی به دلیل پست مفید
-
October 23rd, 2014, 19:24

نوشته اصلی توسط
softlayer
دوست عزیز کسی تعصب روی این مسائل نداره مشکل همینجاست که شما این رو به چشم تعصب میبینید و نه حقیقت. بنده 1 سرور بیشتر از این دیتاسنتر ندارم و نه دلال خرید و فروش سرور از این دیتاسنترم و نه صاحبش و نه عایدی دارم.
شاید برای شما مهم نباشه که دیتاسنتر a با دیتاسنتر b چه فرقی داره و شاید برای خیلی ها مهم باشه.
شاید فردا روزی شخصی قصد تهیه سرور از همین دیتاسنتر رو داشته باشه و به همین تاپیک ارجاع داده بشه (بهتره که واقع بین باشیم)
خدمت دوست عزیزمون هم گفتم اینجا جای گفتگو هست نه دعوا
بله بنده هم حرف شمارو تایید کردم دوست عزیز،روی صحبتم با شما نبود
ارائه سرورهای اختصاصی از هلند و کانادا با پنل کامل و مستقیم
-
تعداد تشکر ها از mrasol به دلیل پست مفید
-
October 23rd, 2014, 19:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
باسلام
تاپیک شما رو خوندم.
چند مورد هست که باید بهش توجه کنید.
1- برای دفع حمله ها بهتر است کنار داشتن سخت افزارهای لازم از افرادی که تجربه در اینکار دارند استفاده کنید تا بتوانند سیستم را بسته به نیازی که شما دارید و مشتری های شما تنظیم کنند.
2- نوع حمله یا همان attack رو که به پورت TCP انجام میگیرد را مشخص کنید از چه تکنیکی استفاده میشود.
3- بررسی دقیق لاگ های اتک
با انجام این موارد میتوانید تا حد زیادی موفق باشید در این کنترل attack ها.
موفق باشید
البته ما تو این زمینه کم تجربه نیستیم که کاری از دستمون بر نیاد؛ کم نیستند مشتریانمون که تحت حملات DDoS بودند و هستند؛ الان هم هیچ مشکلی نداریم, قبل هم نداشتیم! فقط این مشکلمون مربوط به دوره دو سه ماهی بود که تو OVH بودیم؛
-
-
October 23rd, 2014, 19:53
عضو دائم
ما داخل این دیتا سنتر بزرگ ترین مشکلمون پشتیبانیش هست .
تیکتی داریم که بعد یک هفته جواب دادن یا سروری که بعد دو هفته تحویل دادن .
در مورد DDos انتظار ندارین که ovh برا هر سرور بیاد یه فایروال سخت افزاری بچسبونه بهش . اومده برا کل شبکه اش گذاشته و یه مانوری هم داده که ما الیم و وبل !
البته با این گفته اساتید بازم ovh یکی از بهترین شبکه ها و امن ترین شبکه های اروپا رو داره
ویرایش توسط asrhosting : October 23rd, 2014 در ساعت 20:00
-
تعداد تشکر ها از asrhosting به دلیل پست مفید
-
October 23rd, 2014, 20:00
عضو انجمن
خدایی نکرده من هم تکذیب نکردم, پست اولمو ویرایش کردم که سو تفاهم نشه:

نوشته اصلی توسط
yastheme
ویرایش:
از اونجایی که بعضی دوستان لطف کردند گفتند رسما توهین کردندو گفتند اصلا OVH سرور نداشتی تا حالا و ...
یه وقت خدایی نکرده من قصد جسارت به فروشنده های VPS و سرور رو نداشتم! چون من نه VPS می فروشم و نه سرور که بخوام رقیب کسی باشم و با دروغ بازار اونها رو خراب کنم!
یه دیتا سنتر ملاک های مختلفی برای بررسی و آنالیز داره و ما نمی تونیم بگیم که OVH بده یا اون خوبه! چون اگه اینطوری بود همه می رفتن سمت یه دیتاسنتر و بقیه باید جمع می کردند! من فقط انتقاد در خصوص مورد خاص که برای خودم پیش اومده داشتم !
من OVH که مدعی 360GB دیداس پروتکشن بود رو با یه دیتا سنتر که حد اکثر مدعی 30GB دیداس پروتکشن اما واقعی و اختصاصی بود رو مقایسه کردم!
وگرنه هر کسی می دونه که دیداس پروتکشن OVH از خیلی از دیتا سنتر هایی که روزانه زیاد اسمشونو میشنویم و باهاش سرو کار داریم بهتره!
البته پشتیبانیشو نمیدونم :D اونو دیگه خودتون تجربه کنید تا من متهم به چیزی نشیم.
-