-
October 21st, 2014, 19:08
عضو انجمن
پاسخ : مشورت برادرانه در مورد هاستینگ و سربازی
داداش گلم بهت بگم که اگر واقعا کاری کاری میتونی بکنی که سربازی نری
که 2 سال عمرت به هدر نره که خیلی خوبه
ولی اگر واقعا کاری نمیشه کرد برو سربازی
نگران هم نباش
به قول دوستمون شانس بیاری داخل شهر بیفتی به راحتی با یکم زرنگ بودن میتونی تو دوره سربازی دسترسی به سیستم و نت داشته باشی
که پسر خاله خودم داشت
درست هم ادامه بده داش
اوضاع کار تو شهرستان ها خوب نیستش تهران هم تعریفی نداره
ولی انشا الله یه کار خوب پیدا میکنی
اگر خیلی علاقه به نت و پی سی و اینا داری الان شدیدا بانک ها نیازمند کارمند انفورماتیک هستند مخصوصا بانک ایران زمین توی استان فارس که فقط یه انفورماتیک داره
برو سوی رشته ای که آینده کاری داشته باشه
الان اکثر مهندس های عمران ما بیکار هستند نمونه هم پسر عموی بنده
انشا الله آینده روشنی داشته باشی
-
تعداد تشکر ها ازxphost به دلیل پست مفید
-
October 21st, 2014 19:08
# ADS
-
October 29th, 2014, 22:11
عضو انجمن
عزیز دل برادرانه بهت بگم
نه دیگه تو هاستینگ
نه تو طراحی وب و..... پولی درنمیاد که بتونی زندگیتو بچرخونی
از بس بچه ی زیر 18 سال ریخته که پول تو جیبی شونو از جیب مردم درمیارن و
گند زدن تو بازار , هاستینگم که اوضاش وخیم تره. چرا؟ چون مردم شریف ما فقط دنبال هزینن
کیفیت و.. واسشون مهم نیست. درنتیجه باید یا زحمت بکشی *** باشی یا جزو این مافیاهای اینترنتی و...
از نظر من یه رشته درست و حسابی مثل نرم افزار انتخاب کن بشین مرد مردونه بخون یه جا استخدام شی
نت کلا دیگه شده مهدکودک و بچه بازی
-
-
October 29th, 2014, 22:33
عضو انجمن
-
-
October 29th, 2014, 22:38
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
w.h.t
تا جایی که من شنیدم سربازی یه جای مسخرست!
نامردا ساعت 3 نصف شب با تفنگو نارنجکو اینا میریزن سرت بیچارت میکنن.شب ساعت1.5-2 باید بری توی بیابون نمیدونم چیکار بکنی(مسخره بازی!)
خداوکیلی میگن سربازی برای مردشدنه ولی واقعا من موندم برای چیه!
تا میتونی بپیچونو نرو ولی اگه رفتی هرکاری میتونی بکنی بکن (حتی پول بده به کسایی که اونجان) تا بیوفتی بخش کامپیوتریو از اینجور جاها.پسر عمه من افتاده بود بخش کامپیوتری ، بخشی که مرخصی هارو رد میکردو از اینجور چیزا.ماهی که 30 روز بود اون 25 روزش خونه بود.مرخصی بقیه کپی میکرد به اسم خودش

ولی در کل تمام سعیتو بکن یه جای خوب بیوفتی.درگیر نشو که بیچارت میکنن.فرار نکن که بیچارت میکنن و در آخر به خودت کمک کن تا بیچاره نشی
چرتوپرت زیاد گفتم برای همین از استارتر و بقیه عذر میخوام

بروز باشید
والا ما که رفتیم، ساعت ۳ نصف شب هیچ کاری نداشتن. خبری از غلت خوردن روی خـــار و ... هم نبود. برای مرد شدن هم واقعا خوب و لازمه
طبق قانون، سرباز وظیفه حقِ استفاده از ادوات کامپیوتری نظامی رو بدون داشتن مجوز و نظارت مستقیم نداره! پس نباید تو سربازی دنبال کار کامپیوتری و ... باشید.
فرار کردن هم برای بار اول هیچ مشکلی نداره:دی
-
تعداد تشکر ها ازhamid.soltani92 به دلیل پست مفید
-
October 29th, 2014, 22:42
عضو جدید
پاسخ های دوستان رو نخوندم ، اما اگر نظر من رو بخوای چون تفاوت سنی زیادی هم نداریم من میگم :
آقا بچسب به درست و اگر میخوای مشغول کار بشی چند تا چیز رو به ترتیب اهمیت در نظر بگیر : 1. حقوق 2. استعداد یا توانایی 3. علاقه
-
-
October 29th, 2014, 22:58
سربازی رو اگه میتونی معافی چیزی بگیر. اگر شرایط معافی نداری، هرچی توی سن پائین تر برید بهتره
سن که بالا بره توی سربازی هزارجور فکر و خیال درباره آیندت میکنی. اوضاع و احوال روحیت داغون میشه ( الان با خودت میگی این یارو داره پیازداغشو زیاد میکنه. اما خودم اوایل به همین درد دچار شدم. مثل اکثر افرادی که با سن بالا رفتن خدمت ) .
اگه با همین سن 19 - 20 سالگی بری خدمت نهایتا تا 22سالگی تموم میکنی. بعد به فکر درس و کار و ازدواج میفتی. اما فرض کن توی 23 - 24 سالگی با مدرک فوق دیپلم یا لیسانس بخوای بری خدمت، تا 26سالگی الاف خدمت هستی، حداقل یکسال رو درگیر هستی که یه کار بدردبخور پیدا کنی. تا یخورده پول مول جمع کنی میشی 29 - 30 ساله. وقتی هم تصمیم به ازدواج بگیری یه یکسالی حتما طول میکشه کیس های مورد نظر رو رد کنی یا بپسندی. شدی 31 سال. بعد از 31 سالگی هم دیگه کسی زنت نمیشه
پس چه بهتر که همون اول و توی 19 - 20 سالگی بری کلک سربازی وامونده رو بکنی که زیاد عقب نیفتی از زندگیت.
هاستینگ زدن رو هم از من میشنوی بیخیال شو.
-
تعداد تشکر ها ازToooPDL به دلیل پست مفید
-
October 29th, 2014, 23:02
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
asrhosting
سلام .
عزیز برین سربازی تا جوانید می تونید از پسش بر بیایین ( خودم سه ماهه تموم کردم ) . اگه کمی شانس بیارین و زرنگ باشین می افتین جاهایی که همه اش با رایانه و.. کار دارین و اکثر مواقع می تونید دسترسی به اینترنت داشته باشین ( اگه داخل شهر ها خدمت کنید ) اون طوری می تونید به کار هاتونم برسین .
بعد خدمت حتما و حتما پیگیر دانشگاه تون بشین به هیچ وجه رهاش نکنید در کنار دانشگاه می تونید رو هاستینگ هم سرمایه گزاری کنید .
سربازی را سه ماهه تموم کردین؟ جهشی رفتید؟!
-
-
October 30th, 2014, 01:32
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از Netfollower به دلیل پست مفید
-
October 30th, 2014, 01:42
برادر اول سربازی از همه چی واجب تر هست نه صبح با توپ و تانک مسلسل بیدارت میکنن نه سختی زیاد داره حرف کسایی که رفتن گوش بکنی بهتره
-
-
October 30th, 2014, 02:03

نوشته اصلی توسط
! Omid StaR !
عزیز؟ مگر قوانین جدید را نمیدانید؟
سربازی 24 ماهه شده
و به اضافه زن گرفتن 3 ماه تخفیف میدهند
و به ازا هر فرزند 3 ماه دیگر
پس نتیجه گیری کلی ایشون جهشی پیش نرفتن
فقط 6 فرزند دارند

) خدا حفظشون کنه

))
دلایل زیادی میتونه داشته باشه که سه ماه تموم کرده خیلی هارو دیدم فقط اموزشی رفتن کارت گرفتن و برگشتن.
-