درسته جدیدا همه سایت ها با پول و غیره بالا اومدن ولی خوب هر کاری نیاز به سرمایه گذاری بروی تبلیغات داره تا بتونه اعتماد مردم رو جلب کنه 5040 هم دقیقا داره همینه کارو میکنه خوب ://
درسته جدیدا همه سایت ها با پول و غیره بالا اومدن ولی خوب هر کاری نیاز به سرمایه گذاری بروی تبلیغات داره تا بتونه اعتماد مردم رو جلب کنه 5040 هم دقیقا داره همینه کارو میکنه خوب ://
درسته من سرچ کردم و بیشتر هم به جای گوگل از این استفاده میکنم !! زیرا سایت های اسپم رو نمایش نمیدهد !
درسته که از سایت سرور های اونا استفاده میکنه اما باز هم نمونه خوبی هست که با هزنیه پایین و توسط طراح های بیان ایجاد شده ...
اگر همچین سایتی تبلیغات کند و اتاق سرور اختصاصی خ ودش را ایجاد کنید + الگریتم های دیگر به احتمال زیاد میتواند به راحتی جای گوگل را بگیرد !!
یکی از مزیت های این سایت عدم وجود سایت های اسپم هست که وقتی شما در گوگل سرچ مکنین بیش از 40 در صد م وارد نمایش داده شده اسپم هستن و شمارو کلافه میکنن که در سلام این گونه نیست !
سلام.
مهم ترین چیز اعتماد - کیفیت و... هست که نمونه اش همین 5040 هست که افراد زیادی رو میشناسم که جنس خریدن و نسبت به قیمتی که دادن ارزش نداشته . سایتی که تازه به دوران رسیده اما دی جی کالا چی؟ همه اعتماد دارن بهش اگر جنس بد و یا خراب باشه سریعا تعویض می کنه که این مورد خیلی کم پیش میاد . نماد اعتماد دی جی کالا که تبلیغات نکرده مخصوصا در صدا و سیما و ... 2 ستاره هستش و دز نماد تاریخ 1389/12/19 براش ثبت شده اما 5040 چی؟
نماد 1 ستاره داره و از تاریخ 1392/05/07 براش ثبت شده . رتبه دی جی کالا در الکسا که خیلی ها الکسا رو قبول دارند 10 ایران هست و 878 جهان هست اما همون 5040 123 ایران هست و 9,169 جهان.کیفیت و گستردگی که دیجی کالا داره رو 5040 نداره تنوع اجناسی که دیجی کالا داره رو 5040 نداره. این هم یک مثال است که به همین صورت میشه برای چندین سایت عالی دیگر که بعضی ها با پول میخوان ازشون جلو بزنن زد . بنابراین همیشه اونی که کیفیت برتر و اعتماد پذیری بیشتری رو داره برنده هست.
حرف شم صحیح ولی عوام از الکسا و ... چی سر در میارن. تبلیغات تلویزیونی خاک هم بکنی باز مرد اعتماد میکنن و خرید میکننداین مسایل رو امثال ما میفهمند چی به چیه وگرنه که بقیه فقط ظاهر رو میبینن ( منظور از بقیه عوام بودند که 90 درصد از اینترنت سر در نمیارن و گوگل رو با غلط املایی میشناسن
به نظر من دنیای نت در ایران هم کاملا داره مطابق با خارج نت میشه! چندین سال پیش شما با 500 هزار تومان می تونستید سایت بزنید و بیاین بالا و جزو برترین ها باشین چون اینقدر فراگیر نشده بود اما الان دیگه مثل اون موقع نیست که بگین من یک فروشگاه اینترنتی راه میندازم دیگه پول اجاره مغازه نمی دم و سودم هم چند برابر میشه ! خیر دیگه همچین چیزی نیست، کسی که در نت می خواد کاری رو راه بندازه باید به همان اندازه خارج نت سرمایه گذاری کنه (مثلا پول اجاره و پیش یک مغازه در خارج نت رو باید داشته باشی که فروشگاه اینترنتی راه بندازی و بتونی موفق باشی) دیگه این دو فضا دارن مطابق هم میشن و افرادی که سرمایه ندارن نمی تونن سایتی بیارن بالا و رقابت کنند...
من خیلی وقت پیش گفته بودم آقا هاستینگ رو ول کنید برید قلیوم سرا بزنید سودش بیشتره..
نشد من یه بار ای فیلم رو باز کنم این 5040 توش نباشه..
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)