صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 29 , از مجموع 29

موضوع: پول بیشتر الکسای بیشتر!!

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    59
    تشکر شده در
    35 پست

پیش فرض پاسخ : پول بیشتر الکسای بیشتر!!

درسته جدیدا همه سایت ها با پول و غیره بالا اومدن ولی خوب هر کاری نیاز به سرمایه گذاری بروی تبلیغات داره تا بتونه اعتماد مردم رو جلب کنه 5040 هم دقیقا داره همینه کارو میکنه خوب ://

2. # ADS

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,075
    تشکر تشکر شده 
    1,426
    تشکر شده در
    919 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Admin-D نمایش پست ها
    میگم شما توش تا حالا سرچ نکردی؟ این خودش از موتور سرچ اونا استفاده میکنه سرچ کن داخلش

برو توی قسمت تنظیماتش تا ببینی چطور کار میکنه

درسته من سرچ کردم و بیشتر هم به جای گوگل از این استفاده میکنم !! زیرا سایت های اسپم رو نمایش نمیدهد !

درسته که از سایت سرور های اونا استفاده میکنه اما باز هم نمونه خوبی هست که با هزنیه پایین و توسط طراح های بیان ایجاد شده ...

اگر همچین سایتی تبلیغات کند و اتاق سرور اختصاصی خ ودش را ایجاد کنید + الگریتم های دیگر به احتمال زیاد میتواند به راحتی جای گوگل را بگیرد !!

یکی از مزیت های این سایت عدم وجود سایت های اسپم هست که وقتی شما در گوگل سرچ مکنین بیش از 40 در صد م وارد نمایش داده شده اسپم هستن و شمارو کلافه میکنن که در سلام این گونه نیست !

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    56
    تشکر تشکر شده 
    66
    تشکر شده در
    55 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Pouria نمایش پست ها
    درسته من سرچ کردم و بیشتر هم به جای گوگل از این استفاده میکنم !! زیرا سایت های اسپم رو نمایش نمیدهد !

درسته که از سایت سرور های اونا استفاده میکنه اما باز هم نمونه خوبی هست که با هزنیه پایین و توسط طراح های بیان ایجاد شده ...

اگر همچین سایتی تبلیغات کند و اتاق سرور اختصاصی خ ودش را ایجاد کنید + الگریتم های دیگر به احتمال زیاد میتواند به راحتی جای گوگل را بگیرد !!

یکی از مزیت های این سایت عدم وجود سایت های اسپم هست که وقتی شما در گوگل سرچ مکنین بیش از 40 در صد م وارد نمایش داده شده اسپم هستن و شمارو کلافه میکنن که در سلام این گونه نیست !
    عزیز به خاطر مسایلی ! ، استقبال نمیشه مطمئن باش

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    586
    تشکر تشکر شده 
    980
    تشکر شده در
    668 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Pouria نمایش پست ها
    اما میشه گوگل هم شد ! نمونه سایت جستجوی سلام به ادرس سلام | جستجوی هوشمند فراگیر که البته تبلیغاتی براش انجام نشده اما اگه این سایت براش تبلیغات بشه واقعا در ایران میتونه جای گوگل رو بگیره ...
    بله این رو بنده هم امتحان کردم جست و جو گر خوبیه اما از موتور جست و جوی google, bing, yahoo و زال که نمیدونم چیه استفاده میکنه یه چیز دیگه گوگل که فقط موتور جست و جو نیست youtube مال گوگله، همین اندرویدی که استفاده می کنیم برای گوگله و هزار چیز دیگه...

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    101
    تشکر تشکر شده 
    250
    تشکر شده در
    209 پست

سلام.

مهم ترین چیز اعتماد - کیفیت و... هست که نمونه اش همین 5040 هست که افراد زیادی رو میشناسم که جنس خریدن و نسبت به قیمتی که دادن ارزش نداشته . سایتی که تازه به دوران رسیده اما دی جی کالا چی؟ همه اعتماد دارن بهش اگر جنس بد و یا خراب باشه سریعا تعویض می کنه که این مورد خیلی کم پیش میاد . نماد اعتماد دی جی کالا که تبلیغات نکرده مخصوصا در صدا و سیما و ... 2 ستاره هستش و دز نماد تاریخ 1389/12/19 براش ثبت شده اما 5040 چی؟
    نماد 1 ستاره داره و از تاریخ 1392/05/07 براش ثبت شده . رتبه دی جی کالا در الکسا که خیلی ها الکسا رو قبول دارند 10 ایران هست و 878 جهان هست اما همون 5040 123 ایران هست و 9,169 جهان.کیفیت و گستردگی که دیجی کالا داره رو 5040 نداره تنوع اجناسی که دیجی کالا داره رو 5040 نداره. این هم یک مثال است که به همین صورت میشه برای چندین سایت عالی دیگر که بعضی ها با پول میخوان ازشون جلو بزنن زد . بنابراین همیشه اونی که کیفیت برتر و اعتماد پذیری بیشتری رو داره برنده هست.

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    34
    تشکر تشکر شده 
    335
    تشکر شده در
    257 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mrlion نمایش پست ها
    سلام.

مهم ترین چیز اعتماد - کیفیت و... هست که نمونه اش همین 5040 هست که افراد زیادی رو میشناسم که جنس خریدن و نسبت به قیمتی که دادن ارزش نداشته . سایتی که تازه به دوران رسیده اما دی جی کالا چی؟ همه اعتماد دارن بهش اگر جنس بد و یا خراب باشه سریعا تعویض می کنه که این مورد خیلی کم پیش میاد . نماد اعتماد دی جی کالا که تبلیغات نکرده مخصوصا در صدا و سیما و ... 2 ستاره هستش و دز نماد تاریخ 1389/12/19 براش ثبت شده اما 5040 چی؟
    نماد 1 ستاره داره و از تاریخ 1392/05/07 براش ثبت شده . رتبه دی جی کالا در الکسا که خیلی ها الکسا رو قبول دارند 10 ایران هست و 878 جهان هست اما همون 5040 123 ایران هست و 9,169 جهان.کیفیت و گستردگی که دیجی کالا داره رو 5040 نداره تنوع اجناسی که دیجی کالا داره رو 5040 نداره. این هم یک مثال است که به همین صورت میشه برای چندین سایت عالی دیگر که بعضی ها با پول میخوان ازشون جلو بزنن زد . بنابراین همیشه اونی که کیفیت برتر و اعتماد پذیری بیشتری رو داره برنده هست.
    حرف شم صحیح ولی عوام از الکسا و ... چی سر در میارن. تبلیغات تلویزیونی خاک هم بکنی باز مرد اعتماد میکنن و خرید میکنند این مسایل رو امثال ما میفهمند چی به چیه وگرنه که بقیه فقط ظاهر رو میبینن ( منظور از بقیه عوام بودند که 90 درصد از اینترنت سر در نمیارن و گوگل رو با غلط املایی میشناسن

8. تعداد تشکر ها از ms96 به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    107
    تشکر تشکر شده 
    178
    تشکر شده در
    159 پست

به نظر من دنیای نت در ایران هم کاملا داره مطابق با خارج نت میشه! چندین سال پیش شما با 500 هزار تومان می تونستید سایت بزنید و بیاین بالا و جزو برترین ها باشین چون اینقدر فراگیر نشده بود اما الان دیگه مثل اون موقع نیست که بگین من یک فروشگاه اینترنتی راه میندازم دیگه پول اجاره مغازه نمی دم و سودم هم چند برابر میشه ! خیر دیگه همچین چیزی نیست، کسی که در نت می خواد کاری رو راه بندازه باید به همان اندازه خارج نت سرمایه گذاری کنه (مثلا پول اجاره و پیش یک مغازه در خارج نت رو باید داشته باشی که فروشگاه اینترنتی راه بندازی و بتونی موفق باشی) دیگه این دو فضا دارن مطابق هم میشن و افرادی که سرمایه ندارن نمی تونن سایتی بیارن بالا و رقابت کنند...

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    351
    تشکر تشکر شده 
    2,860
    تشکر شده در
    1,838 پست

من خیلی وقت پیش گفته بودم آقا هاستینگ رو ول کنید برید قلیوم سرا بزنید سودش بیشتره..

نشد من یه بار ای فیلم رو باز کنم این 5040 توش نباشه..

عضو دائم j4b3r آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    460
    تشکر تشکر شده 
    2,996
    تشکر شده در
    1,873 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط shazo نمایش پست ها
    من خیلی وقت پیش گفته بودم آقا هاستینگ رو ول کنید برید قلیوم سرا بزنید سودش بیشتره..

نشد من یه بار ای فیلم رو باز کنم این 5040 توش نباشه..
    نباید کار رو فقط برای درآمد ببینید...
    اینطور باشه ....

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)