منم این جریان رو شنیده بودم و در VOA یا BBC این خبر رو شنیده بودم !
راستی یکی دیگه هست توی state.gov اینطوریاست ، این خیلی معتبره ! اینجا نزده ؟
منم این جریان رو شنیده بودم و در VOA یا BBC این خبر رو شنیده بودم !
راستی یکی دیگه هست توی state.gov اینطوریاست ، این خیلی معتبره ! اینجا نزده ؟
[CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی
هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed
چندروز پیش یک فایل اوپن سورس را از گوگل کد و سپس از سورسفورج خواستم دانلود کنم پیغام داد دانلود از کشور شما ممنوع است! یعنی به قول معروف شیخ بخشیده شیخ علی خان نمی بخشه!؟ دولت آمریکا اجازه داده ولی گوگل و حتی سایت منبع اوپن سورس سورسفورج هنوز نمی خواهند دست از تحریم بردارند. البته از یکی از دوستان شنیدم که دولت آمریکا استفاده از کامیونیتی و فروم ها را برای ایرانی ها آزاد کرده است وگرنه چرا شرکتهای تجاری و حتی اوپن سورس کاسه داغ تر از آش باشند؟
اونا عقیده دارند که کار تحریم درسته ، و این تحریم از طرف خودشان هست ، نه usa ، کسی بخواد خلاف کنه کسی جلوش رو نمی گیره
[CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی
هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed
اصلا جديدا كسي لايسنسش بلاك شده؟
h+rSabegh
دوستان چه اطلاعات جالبی پست می دن !
آمریکا نه تنها تحریم هاش رو بر نداشته بلکه هفته پیش شدید تر هم شد ! این بار فقط آمریکا نیست و خیلی کشور های دیگه هم دارند حمایتش می کنند.
رفع تحریمی که شما ذکر می کنید مربوط به جامعه های مجازی و سرویس های اینترنتی بود که بنا به ادعای دولت آمریکا مبنی بر عدم دسترسی مردم ایران به فضای آزاد اینترنت بود.(راست و دروغش با خودش!)
شرکت ها با ایرانی جماعت مشکلی ندارند بلکه با ایرانی هایی مشکل دارند که در ایران زندگی می کنند و بر طبق قانون حق تجارت با مردم و شرکت های داخل ایران را ندارند
cPanel تا به امروز log ای چک نکرده که ببینه یوزر ها از کجا login می کنند.اگه اینجوری بود خیلی از شرکت های بزرگ مثل هاست ایران تا حالا بی خیال cpanel شده بودند.
کاربر نهایی(end-user) با مشتری(customer) برای اکثر شرکت ها فرق داره.یعنی سیاست های متفاوتی در قبال این دو دارند.
بله بنده نیز به این موضوع اشاره کردم که برای شبکه های کامپیوتری بوده نکته اینکه لان چطوری cpanel/whm را دور بزینیم ؟
نیازی به دور زدن نیست.
از جایی که سرور می گیری از همون جا هم cpanel بگیر.اگر کسی را داری که خارج باشه و خرید را واست انجام بده که دیگه بهتر.
خوب منم از همون جایی که سرور میگیرم می گم cpanel/whm هم برام نصب میکنن ولی cpanel/whm میاد میبنده ؟
نه همین جوری هم نمی بنده.
اگر خریدتون از خارج از ایران باشه که خیالتون از بابت تحریم راحته.چون cpanel نمی یاد بگه چرا داری به ایرانی جماعت سرویس می دی.
اگر هم از داخل ایران باشه تا زمانی که دیتاسنتر مشکلی نداشته باشه مشکلی پیش نمی یاد.
بعنی اگه من یک سرور بخرم با visa card و از ایران با ip ایران به سرورم وصل بشم و hostname هم یه اسم ایرانی باشه و ادرسم هم ایرانی باشه کاری بهم ندارن ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)