سلام
چند ماهی میشه به تعدادی دوست و آشنا هاست دادیم ( توجه نمایید دوست و آشنا ) امروز با یه شماره 000 با خط من تماس گرفتن که از اداره پلیس فتا هستیم و این دامنه ها بروی سرور شما هاست دارن اطلاعاتی در مورد مالکین سایت میخوایم لاگ ورود و خروج و اطلاعات کنترل پنل سایتها و شماره تماس و آدرس محل سکونت از این سایتها ، دقیقا به همین لحن طلبکارانه که گفتم از کجا مطمئن شم حرفاتون صحت داره قطع کرد با یه شماره 02100000000 تماس گرفت خلاصه زیر بار نرفتم آخرم گفت به نفعتونه با ما همکاری کنید ( تهدید ) اولاً سوالم اینه من اصلا این خط رو که شمارش رو سایته خاموش کنم کلاً جواب ندمو نخوام اطلاعات بدم نهایت چیکار میتونن انجام بدن ؟ دوماً از کجا مطمئن شم طرف 100% حرفاش درسته و ماموره چون نه آدرسی داد که برم حضوری ببینم چه خبره نه شماره ایی برای تماس حتی نگفت چطوری اطلاعات رو میخوان از من بگیرن خلاصه شدید مشکوکم کار یه آدم مریض باشه که حالا با یه ترفندی شمارش نیفتاده ، سایتایی هم گفت 2 تاش مال خودمه و 6 تاش دوست و آشنا که با توجه به قوانین داخل کشوری همچین مجاز نیستن
خلاصه پیشنهادتون چیه ؟ به نظرتون خاموش نکنم تا دوباره تماس بگیرن ؟ اصلاً دوباره تماس میگیرن ؟ کلاً سرور رو لغو کنم به سرور جدید بگیرم سایتارو بیارم رو اون ؟ کلا جمشون کنم ؟