-
September 17th, 2014, 12:28
عضو انجمن
پاسخ : حملات ddos چیست؟

نوشته اصلی توسط
mahmoodi.1313
به نظر من هیچ چیز نمیتونه جلوی دی داس رو بگیره . با یک لیست پ/ر/و/ک/س/ی راحت میشه دی داس فرستاد.دیدم که روی سرور های میهن وب هاست با یک لیست پ/ر/و/ک/س/ی 1 روز یکی از سرور هاشون رو down کردند.
سلام دوست عزیز, ما همیشه به مسئله دیداس به صورت کلی نگاه می کنیم!
اول باید درکمونو نسبت به این مسئله مشخص کنیم!
همین الان من می تونم یه لیست از وب سایت هایی بدم که که خیلی از سرویس دهنده های ایرانی میزبانیشونو به خاطر حملات دیداس حتی در لایه 4 شبکه ( به صورت udp و tcp ) قبول نمی کردند! اما ما مشکلشونو برطرف کردیم با این حال خود من هم هیچ وقت نمی گم همیشه میشه جلوی حملات رو گرفت!
بیایید حملات دیداس رو به زلزله تشبیح کنیم !
شما یه ساختمون دارید که اونو ضد زلزله میسازید و تا 7 ریشتر مقاوم هست! اما ممکنه با یه زلزه 8 ریشتری تخریب بشه! پس باید گفت چون نمیشه در مقابل زلزله 8 ریشتری مقاومت کرد نباید ساختمون ضد زلزله باشه؟
فکر کنم نسبت زلزله های بالای 7 ریشتر به زلزله های پایین 7 ریشتر 1 به 1 میلیون باشه ! شاید هم کمتر!
█ سنترال هاستینگ - اولین سرویس دهنده DDoS Protected ایرانی!
█ شرکت ایمن میزبان راهبر کاسپین (شماره ثبت : 1799 شناسه ملی: 14006354907 )
-
تعداد تشکر ها از yastheme به دلیل پست مفید
-
September 17th, 2014 12:28
# ADS
-
September 19th, 2014, 09:46
کسی از دوستان میتونه نرم افزاری مناسب برای Anti DDosکه قبلا استفاده کردند و کاراییش خوبه بهم معرفی کنند؟
اگر نرم افزار پولی هم بود اشکال نداره...
با سپاس
-
-
September 19th, 2014, 17:19
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
neda_sh
کسی از دوستان میتونه نرم افزاری مناسب برای Anti DDosکه قبلا استفاده کردند و کاراییش خوبه بهم معرفی کنند؟
با سپاس
تا آنجا که بنده اطلاع دارم بهترین نرم افزار anti ddos guardian است که حتی برای سازمان های دولتی نیز از این آنتی دی داس استفاده میشود.
موفق باشید
-
-
September 20th, 2014, 20:52

نوشته اصلی توسط
mahmoodi.1313
تا آنجا که بنده اطلاع دارم بهترین نرم افزار anti ddos guardian است که حتی برای سازمان های دولتی نیز از این آنتی دی داس استفاده میشود.
موفق باشید
ممنون منم همین رو داشتم میخواستم ببینم دوستان چیز دیگه ای پیشنهاد میدهند خوب اگه همین خوبه ازش استفاده میکنم
-
-
September 20th, 2014, 23:04
برای اینکه بدونید تحت حملات دیداس هستید یا نه دستور زیر رو بزنید
netstat -n | grep :80 |wc -l
اگر مقداری که به شما داد بالای 200 باشه تحت دیداس هستید.
-
-
September 21st, 2014, 00:45
عضو انجمن
به نظر من هیچ چیز نمیتونه جلوی دی داس رو بگیره . با یک لیست پ/ر/و/ک/س/ی راحت میشه دی داس فرستاد.دیدم که روی سرور های میهن وب هاست با یک لیست پ/ر/و/ک/س/ی 1 روز یکی از سرور هاشون رو down کردند.
شما اول دقت کنید به دیتاسنتر سرور ها تا زمانی که دیتاسنتر همکاری نکنه حتی فایروال های سخت افزاری معمول هم نمی تونند کار خاصی انجام دهند سرور های میهن وب هاست روی دیتاسنتر آلمانی هستند که خود دیتاسنتر اعلام کرده حملات دیداس رو تحمل نخواهد کرد و آیپی سرور تا پایان حمله نال روت خواهد شد روی چنین دیتاسنتری شما انتظار مقابله با دیداس دارید؟!!
با سپاس
شما با نصب نرم افزار های آتتی دیداس یا ... فقط در حد نرم افزاری می تونید دیداس رو دفع کنید البته نصب این موارد خوب هست ولی نمیشه گفت با این نرم افزار ها سرور آنتی دیداس شده فرض کرد !

نوشته اصلی توسط
viva
برای اینکه بدونید تحت حملات دیداس هستید یا نه دستور زیر رو بزنید
netstat -n | grep :80 |wc -l
اگر مقداری که به شما داد بالای 200 باشه تحت دیداس هستید.
این دستور فقط تعداد کانکشن ها رو روی پورت 80 نشون میده و نمیشه به عنوان تشخیص دیداس استفاده کرد !
Reliable , High-Performance Hosting
Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com
-
-
September 21st, 2014, 02:02
عضو انجمن
هاستای اشتراکی تو زمینه دیداس خیلی مشکل دارند
به نظر من سرور اختصاصی تهیه کنید و اقدامات لازم را انجام دهید
البته اگر سایتتان پربازدید است
-
-
September 21st, 2014, 02:23
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
! Omid StaR !
هاستای اشتراکی تو زمینه دیداس خیلی مشکل دارند
به نظر من سرور اختصاصی تهیه کنید و اقدامات لازم را انجام دهید
البته اگر سایتتان پربازدید است
البته نظر شما محترمه ولی مورد تایید نیست,وقتی یه سرور میشه در مقابل دیداس محافظت کرد پس سایت های روی اون سرور هم محافظت میشه!
-
-
September 21st, 2014, 02:33
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
yastheme
البته نظر شما محترمه ولی مورد تایید نیست,وقتی یه سرور میشه در مقابل دیداس محافظت کرد پس سایت های روی اون سرور هم محافظت میشه!
بله قربان
ولی صحبت سر چیست؟
سر هما زلزله 8 ریشتریست که فرمودید درصورت وقوع احتمالی
فرقش چیست؟ دیگر کسی شمارا از سرورش نمیتواند بیرون بیاندازد
همه چیز دست خود شخص است !
-
تعداد تشکر ها از Netfollower به دلیل پست مفید
-
September 21st, 2014, 03:17
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
! Omid StaR !
بله قربان
ولی صحبت سر چیست؟
سر هما زلزله 8 ریشتریست که فرمودید درصورت وقوع احتمالی
فرقش چیست؟ دیگر کسی شمارا از سرورش نمیتواند بیرون بیاندازد
همه چیز دست خود شخص است !
در خصوص این مورد حق با شماست,من بیشتر هدفم از نظر اقتصادی و فنی بود وگرنه سایتی که دارای بازدید و اهمیت خاص باشد مسلما از سرور اختصاصی استفاده می کند.
-
تعداد تشکر ها از yastheme به دلیل پست مفید