دوستان شدیداً اشتباه می کنید اگر می خواهید اول باشید باید این طور باشید :
اول اینکه تو ایران خیلی ها فضا رایگان می دن ! ( همو ن موفت تومانی )
شما باید وقتی مشتری می یاد و یه گیگ هاست می خره رایگان بهش بدید + 50 هزار تومان هم بهش هدیه بدید .
این طوری فکر کنم خوب مشتری جمع کنید .
با تشکر
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
بیا با هر قیمتی که دوست داری من بت هاست میدم با دایرکت ادمین. خودت هم قیمت رو مشخص کن! اما اگه چند ماه بعد دیدی سایتت بالا نمیاد و سایت منم بالا نمیاد خطم هم واگذار شده شاکی نشو. این عاقبت همه ارزون فروش هاست اگه ما هم ارزون بفروشیم مستثنی نیستیم
ديدي تو پ.خ چي گفتم!اگه پابليك مي گفتم الكي دعوا راه مي افتاد
ريسلر باز قضيش فرق داره!ولي اونم يك نوع دردسر داره.چون شما دسترسي مستقيم به سرور و روت نداريد،مشتري زنگ ميزنه به شما و شما بايد با سرويس خودتون هماهنگ كنيد ولي يعني زماني كه براي پشتيباني مي بره 2حداقل برابر زمان عادي هست...
ریسلر از شرکت هایی مثل هاستینگ24 یا جاست هاست.هاست نامحدود پهنا نامحدود و.....
قبلا بحث شده منم قبلا نظرم رو گفتم. سرچ کن تو انجمن میبینی. حتی 2 تا یوزر هم نمیتونی هاست کنی. بیشتر از 5 6گیگ استفاده کنی به بهانه های مختلف گیر میدن که باید یوزر رو پاک کنی. بلایی که یکی از دوستای صمیمی من اومد و سر پی سی ول
با سلام دوستان من مدتی نبودم انگار اتفاقات زیادی افتاده
من هم می خواهم ماجرایم را تعریف کنم همه ی همکاران اینجا می دونند اول که من شروع کرده بودم بسیار ارزون می دادم و کیفیت هم بد نبود از مشتریان اینجا تشریف دارن ولی الان که برگشتم تصمیم جدی دارم که یه شرکت بزنم و هاست خوب و با کیفیت قیمت هم ارزون نه واسه این که کیفیت رو تضمین کنیم قیمتهای متفاوتی وجود داره که هر کس یه قیمت داره واسه هاستینگ خودش ولی من کلا هاستینگ جمع کردم و الان وفقط کارم فروش سرور مجازی و اختصاصی هست که در اول کار که شروع کرده بودم اطلا نمی دونستم سرور مجازی چیه یا سرور اختصاصی اگر نظر من برای شما دوست عزیز مهم است لطف کنید یکم اول خودتان تحقیق کنید با یه هفته نمیشه بعد ببینید کاربران و مشتریان چی نیاز دارند
با تشکر
معذرت میخوام ببخشید الان طرف کارخونه سیفون سازی میزنه سایتشم افتتاح میکنه من میگم بیش از 10000
هاستينگهاي بزرگي هم که دارن فضاي نامحدود ارائه ميکنن و خدمات عالي ميدن دليلش اينه که از سرتاسر دنيا مشتري دارن و اونم به تعداد بسيار زياد. ولي يک شرکت ايراني که بخواد با قيمت پائين اين کار رو بکنه، معلومه نميتونه هزينه ها رو جبران کنه و بعد از مدتي مشکلات ديگه پيش مياد.
بلی، ارزونتر از اين هم هست. نمونش:
bluehost.com
justhost.com
overlineindia.net
hostgator.com
هاست گيتور اصلا به ايران سرويس نميده، بلوهاست هم ميشناسم سايتهاي ايرانی رو که دارن ازش استفاده ميکنن و به مشکل بر نخوردن. جاست هاست هم که معروف هست و سرويس ريسلری با امکانات دومين ريسلری و سيستم whmcs رايگان و .... ميده، ولی دقيق خبر ندارم با ايران مشکل داره يا نه، overlineindia هم که فضاي نامحدود ميده، جالب اينکه هم لينوکس نامحدود و هم ويندوز نامحدود،whmcs رايگان و با ايران هم مشکلی نداره، و سايتهايی ايرانی رو ميشناسم که ازشون ريسلر و فضای نامحدود دارن و سايت فارسيشون هم راه افتاده تحت عنوان overlineindia.ir
هدف از اين مطالب اينکه درسته موارد گفته شده در بالا کمپانی های معتبر با سرويسهای عالی هستند و فضای نامحدود و ترافيک نامحدود با امکانات عالی ارائه ميکنن، اما همشون از همهی نقاط دنيا مشتری دارن و تمام هزينهها کنترل شده هست. پس با عقل جور در مياد چنين سرويسهايی ارائه بدن، اما يک شخص در ابتدای کار ميتونه بدون داشتن مشتری و برنامه ريزی خاص اقدام به ارائه چنين سرويسهایی بکنه!!!!
ویرایش توسط arefsharifi : July 2nd, 2010 در ساعت 22:00
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)