نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیا مشترک شاتل هستید یا بوده اید؟ اگر بله درصد رضایت شم

رأی دهندگان
28. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • کاملاً رضایت دارم

3 10.71%
  • رضایت دارم

3 10.71%
  • متوسط

7 25.00%
  • ضعیف

4 14.29%
  • بسیار ضعیف

11 39.29%
صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 47

موضوع: درخواست راهنمایی برای شکایت از فریبی به اسم مشتری مداری شرکت شاتل

عضو انجمن fanous_m آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    30
    تشکر تشکر شده 
    705
    تشکر شده در
    521 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست راهنمایی برای شکایت از فریبی به اسم مشتری مداری شرکت شاتل

نقل قول نوشته اصلی توسط SixthElement نمایش پست ها
    الان پرشین تولز رو دیدم ملت 845 صفحه صحبت کردن و اکثراً ناراضی هستند
    جانم؟ 845؟ :دی
    گروه فناوری اطلاعات آرات -- 75-22878355 **** 09128891091 ***** fanous_m@yahoo.com **** mr.robat@gmail.com
    www.aratweb.com
    وایبر - تلگرام : 09369861607

2. # ADS

عضو انجمن SixthElement آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    258
    تشکر تشکر شده 
    442
    تشکر شده در
    263 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست راهنمایی برای شکایت از فریبی به اسم مشتری مداری شرکت شاتل

نقل قول نوشته اصلی توسط fanous_m نمایش پست ها
    جانم؟ 845؟ :دی

سلام.

از نرم افزار TapTalk استفاده کردم ، مثل اینکه صفحه بندیش فرق می کنه. ولی همون 423 صفحه هم عدد کمی نیست.

گذشته از این صحبت ها و پیگیری های مفصل قصد شکایت به کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی رو دارم و تا جای ممکن پیگیر کارشون هستم. در نهایت حداقل اگر کار منم به جایی نرسه ، همینکه اسم شرکت برتر رو از روشون برداریم کافیه که به این نام سر افرادی مثل من رو شیره نمالن.

پیروز باشید.

تشکر تشکر کرده 
    258
    تشکر تشکر شده 
    442
    تشکر شده در
    263 پست

سلام دوستان
    با کمک دوست عزیزمون در انجمن پرشین تولز از طریق سامانه 195 پیگیر شدم.
    مثل اینکه جدی جدی یه خبرایی هست. دو روز بعد از ثبت نام از شاتل زنگ زدن و خیلی پیگیر که بخوان مشکل رو حل کنن. هرچند تلاش داشتن بگن به دلیل نبودن نردبان!!! نتونستن به ما سرویس بدن اما برام جالب بود. امروز از خود سامانه 195 هم با من تماس گرفتن و گفتن موضوع در حال پیگیریه.
    فکر می کنم یه اتفاق هایی داره تو مملکت می افته.
    خبر جدیدی شد بروز می کنم.
    پیروز باشید

عضو جدید ParsIranic آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    28
    تشکر تشکر شده 
    123
    تشکر شده در
    86 پست

شاتل طبیعتا قرارداد sla داره. اگرم نداشته باشه یعنی شما سرویس رو اینطور که هست خریداری کردید. پس قانونا شاتل مسئولیتی نداره.

حالا اگر شما شکایت کنید و به جایی نرسید شاتل هم میتونه از شما شکایت کنه و هزینه های دادرسی و وکیل و زمان هدر رفته و اعاده حیثیت از شما درخواست کنه که البته نمیکنه.

بهتر هست با خودشون صحبت رو ادامه بدید یا اینکه یک لیوان آب سرد بنوشید و سرویس رو کنسل کنید. اینجا هم ایران هست یادتون نره. برای این مسائل شورای حل اختلاف میفرستن که حداقل باید 2 سال تو صف باشید.

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    245
    تشکر تشکر شده 
    388
    تشکر شده در
    218 پست

شاتل واقعا افتضاحه حتی یک نفر رو نمیشناسم از سرویسش رضایت داشته باشه

تشکر تشکر کرده 
    258
    تشکر تشکر شده 
    442
    تشکر شده در
    263 پست

بالاخره همین کم کمکاس که ما رو به یجایی می رسونه. اگر همه ماها دست به دست هم بدیم لااقل این رتبه های خالی بندی بهترین در کشور رو توی گوش و حلق و بینی ما فرو نمی کنن الکی هم به شعور و دانش و زحمت من و شما توهین نمیشه

تشکر تشکر کرده 
    258
    تشکر تشکر شده 
    442
    تشکر شده در
    263 پست

تا جایی که من دیدم الان شاتل 187 مورد شکایت داره. فکر نمی کنم شاتل بخواد از همه شکایت کنه در صورتی که خوشون هم میدونن سرویسشون مثل سابق نیست. همینطور هم میدونن استفاده از نانو استیشن ام فایوی که دادن غیر قانونی بوده و حالا به هیچ درد من نمیخوره و باید بگذارمش گوشه انباری... واقعاً چرا من کاربر باید جواب کم و کاستی و مشکلات اونها رو پرداخت کنم و در انتها بازنده از هر دو طرف باشم؟

عضو جدید ParsIranic آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    28
    تشکر تشکر شده 
    123
    تشکر شده در
    86 پست

تا جایی که من دیدم الان شاتل 187 مورد شکایت داره. فکر نمی کنم شاتل بخواد از همه شکایت کنه در صورتی که خوشون هم میدونن سرویسشون مثل سابق نیست. همینطور هم میدونن استفاده از نانو استیشن ام فایوی که دادن غیر قانونی بوده و حالا به هیچ درد من نمیخوره و باید بگذارمش گوشه انباری... واقعاً چرا من کاربر باید جواب کم و کاستی و مشکلات اونها رو پرداخت کنم و در انتها بازنده از هر دو طرف باشم؟
    قرارداد دارید باهاشون یا نه؟

متن قرارداد چی میگه؟

عضو جدید hossein1210 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    339
    تشکر تشکر شده 
    102
    تشکر شده در
    86 پست

سلام دوستان

چند وقت پیش به اشتباه از شرکت شاتل سرویس اینترنت بی سیم گرفتیم که خوب اوایل راضی کننده بود. اما بعد از مدتی (احتمالاً بعد از طوفان تهران) کلاً دچار افت کیفیت سرویس به شکل وحشتناکی شدند. خلاصه بعد از روزها و ساعتها کل کل با بخش پشتیبانی این شرکت طی 68 تماس ثبت و ضبط شده و برو بیای سر کاری به اصطلاح کارشناسان بسیار بی سواد این شرکت گرامی تصمیم به پس دادن سرویس و قطع اشتراک گرفتیم. متاسفانه در نهایت بی احترامی و دور از جان شما خر فرض کردن و سنگ قلاب کردن ما درمدت چند روز به بهانه اینکه از زمان قرارداد شما 4 روز گذشته و شما 7 گیگا بایت ترافیک داشتید (در صورتی که سرویس قطع بوده و با توجه به 256k بودن سرویس و در اوج خرابی به اذعان کارشناسان این شرکت نمیدونم چطور این داده جابجا شده) مبلغی به ما بازگردونده نمیشه. خوب تا اینجاش که هیچ مبلغ اصلاً عدد قابل توجهی نیست. گفتیم بهشون که خوب حالا پول ما رو که نمیدید حرومتون، این آنتن بی خاصیتی که کلی هم گرون تر به ما فروختید رو وردارید ببرید و پول ما رو پس بدید، در جواب میگن کارشناس باید بیاد بررسی کنه !!!! والا نمی فهمم این دیگه چه صیغه ایه. از طرفی هم کارشناسشون میگه به ما ربطی نداره. آنتن روخود شما خریدید و پس نمی گیریم.

نمیدونم جایی هست که بتونیم بابت این سرویس بدشون که به ما دادند و خسارت دو ماه قطع و وصلی و درنهایت به مشکل خوردن پروژه های ما و حقوق پرداخت شده به کارکنان در ازای کار نکرده رو گرفت ؟ یا حد اقل جایی شکایت کرد از این دوستان که الکی و بی جهت به خودشون شرکت سرویس دهنده برتر کشور رو ندن. باور کنید شرکت های خیلی کوچیکتر از اینا واقعاً هم احترام بیشتری به آدم میگذارند و هم سرویس بهتری میدن. این مشکل فقط مشکل ما نیست. به دلیل فعالیتمون با چندین شرکت و سازمان کوچیک و بزرگ در تماس هستیم ، بدون اغراق کسی از دوستان ما نیست که مثل سابق ازشون راضی باشه.

حالا گذشته از این صحبتها به نظر شما کاری میشه کرد ، یا جایی برای شکایت وجود داره؟ برای تمام صحبت هام مدرک و سند دارم که در صورت صلاحدید میتونم به معرض عام بگذارم.

پیروز باشید.
    اول به صدای مشتری شاتل اطلاع بده اگر نتیجه نگرتفی هبه سازمان رادیویی اطلاع بده
    فقط و فقط سازمان رادیویی میتون جلوشون وایسه

تشکر تشکر کرده 
    258
    تشکر تشکر شده 
    442
    تشکر شده در
    263 پست

پیش فرض Re: درخواست راهنمایی برای شکایت از فریبی به اسم مشتری مداری شرکت شاتل

نقل قول نوشته اصلی توسط parsiranic نمایش پست ها
    قرارداد دارید باهاشون یا نه؟

متن قرارداد چی میگه؟
    سلام.

قرارداد استاندارد شاتل که خودش جنایتیه برای خودش. شما به عنوان مشتری مجرم هستید که ازشون سرویس گرفتید

صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)