هر سرویس دهنده ای قوانین خاص خودشو داره ، اما من نظرم اینه باید بک آپو بهتون بدن ، سرویس از اون ها هستش سرویس رو ببندن ولی اطلاعات که برای شماست ، پس به این نتیجه میرسیم باید بدنولی نمیدن
هر سرویس دهنده ای قوانین خاص خودشو داره ، اما من نظرم اینه باید بک آپو بهتون بدن ، سرویس از اون ها هستش سرویس رو ببندن ولی اطلاعات که برای شماست ، پس به این نتیجه میرسیم باید بدنولی نمیدن
مشتری باید راضی باشد در صورتی که قوانین رعایت کند
پارس سرور هم برای اینکه مشتری نپرد میگوید تمدید شود
مگر 2 تا هاست ندارید از ایشون درخواست انتقال دادید به اون یکی چی گفتند؟
درخواست دادم ولي باز هم گفتند كه بايد يا تمديد كنم يا يه جديد بخرم
تو عكس مشخص هست درخواست من و جواب سرور پارس
1.png
- - - Updated - - -
وقتي من راضي نيستم براي اينكه اين چندمين سري هست كه ما از طرف اين سرور داريم آسيب ميبينيم
و اصلا جوابگو نيستند زوركي كه نميشه مشتري را نگه داشت من هاست هم بخرم باز هم انتقال را انجام ميدم چون جاي ديگه خريد هم كردم
پس براي راضايت مشتري نيست بلكه براي پول مشتري هست
- - - Updated - - -
وقتي من راضي نيستم براي اينكه اين چندمين سري هست كه ما از طرف اين سرور داريم آسيب ميبينيم
و اصلا جوابگو نيستند زوركي كه نميشه مشتري را نگه داشت من هاست هم بخرم باز هم انتقال را انجام ميدم چون جاي ديگه خريد هم كردم
پس براي راضايت مشتري نيست بلكه براي پول مشتري هست
- - - Updated - - -
كجاي قانون اين شركت اومده وقتي دوتا هاست داري براي انتقال بايد يكي ديگه هم خريداري كني .بابا اين هاست هم براش پول گرفتيد مفتي كه نداديد الان بيكاره و ميخوام بيارمش روي اون هاست
دوستان صلواتی عنایت بفرمایید![]()
دوست عزیز این سوال دوستمون هیچ ارتباطی با بحث شما نداشتتمامی سرویس دهنده ها شرکتی ( نه شلوار خانگی ) این قوانین دارند. شما بابت سرویس باید هزینه پرداخت کنید و خدمات دریافت کنید در غیر اینصورت خدماتی شامل حال شما نمیشه
چندتا سرویس دهنده شلوار خانگی با شرکت ها بزرگ مقایسه نکنین. همینه اینقدر عقب مونده ایم چون هنوز یاد نگرفتیم به قانون احترام بزاریم
خیلی از کسب و کار های هاستینگ خانگی هستند با نماد اعتماد الکترونیکی که از خیلی شرکت ها موفق ترند پس لطفا بیهوده توهین نکنید
ظاهرا شما از یک هاستینگ خانگی ضربه خوردید که اینگونه صحبت میکنید
شرکت به جز خرج بیهوده اعم از مالیات دارایی و هزینه های دیگه هیچ چیزی نداره و مسلما با این وضعیت بازار هاستینگ در ایران هیچ انسان عاقلی نمیاد برای ثبت شرکت هزینه کنه
شرکتای هاستینگ در حال حاظر کارای دیگری هم انجام میدن وگرنه با هاستینگ مخازج شرکت در نمیاد
استارتر جان اگه تو قوانینش امده باشه که حق با اوناست
اگرم نیومده باشه حق با شماست
تجربه نشون داده درگیر شدن با سایت هاستینگ توی این برهه که نیاز به بکاپ داری عاقلانه نیست
به نظر من تمدید کنید و بکاپ رو بگیرید برید جای دیگه
بعدش هم اگر حق با شما بود و حق شما ضایع شد در اسرع وقت نسبت به تخریب شرکت مذکور اقدام نمایید
و من الله توفیق
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)