این جشنواره همچنان برقراره؟؟؟؟
این جشنواره همچنان برقراره؟؟؟؟
این نمایندگی رو ما میخوایم - plan04مستر ریسلر محدود پر بازدید
---------------------------قابلیت ریستور بک آپ توسط نماینده وجود دارد؟
1- آیا
2- امکان ریستور بک آپ توسط خود یوزر (بک آپ هایی که توسط شما در پارتیشن بک آپ ذخیره در بازه زمانی روزانه . هفتگی . ماهانه کرده اید) دارد؟؟؟3- آیا قابلیت انتقال وب سایت توسط نماینده وجود دارد؟
4- ایا از پلاگین هایی نظیر Softaculous Installer در سی پنل مشتریان موجود است؟
5- چه تعداد میتوان whm reseller میتوان ب مشتریان ایجاد کرد؟
6- در سی ام اس ها مشتری نیاز دازد که سیف مود را روشن یا خاموش کند ایا این امکان را میتوان داشت؟
7- نصب و کانفیگ WHMCS آخرین نسخه انجام خواهد شد?
ممنون
درود
بابت پاسخ دیر از شما عذر خواهی میکنم می توانستید سوال های خود را در پ.خ یا تیکت ارسال کنید یا بصورت تلفنی تماس بگیرید:
1- در سرویس انتخاب شده بله وجود دارد.
2- این امکان به علت نبود فضای موجود برای بک آپ هنوز بصورت رسمی رونمایی نشده است ولی طی دو هفته آِینده فعال میگردد .
3- منظور شما همان ریستور بک آپ می باشد ؟
5- بله موجود می باشد در هر دو سرور پلاگین installer cms موچود می باشد.
6- بله با استفاده از php selector می توانید اقدام کنید و بصورت دیفالت safe mode در هر دو سرور خاموش می باشد.
7- بله . اخرین ورژن یعنی 5.3.10 که توسط بنده نال سازی و بهینه سازی انجام شده است به همراه فارسی ساز و راست چین بودن قالب دیفالت انجام خواهد شد.
خواهش میکنم .
پیروز باشید
با سلام
آیا سرویس و راهکاری وجود دارد که میزان آپتایم یا داوون تایم سرویس مستر ریسلر پربازدید را چک و یا بررسی کرد ؟
با تشکر
با سلام به همه عزیزان
جا داره از تیم و مدیریت محترم یاس ای تی تشکر ویژه نمایم.بنده رسیللر پربازدید گرفتم اما انصافا کارشون با دقت - تمرکز و سرعت و ارج نهادن به اصل مشتری مداری هستش.
وافعا عالی در یک کلام. از عزیرانی که دنبال یک رسیللر مطمئن میگردند و با کیفیت عالی .....yasit مینونه برترین باشه
از سوالهای اماتوری تا سخت رو با جون و دل راهنمایی میکنند و واقعا معنی پشتیبان لمس میشه
با احتراام به سایر عزیزان مشغول در این حرفه...................
سلام سایت بالا نمیاد پینگ نداره
ممنون از شما
من تو این چند ماهه هیچ مشکلی نداشتم
پشتیبانی هم عالی بود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)