اگر استعداد یابی بشه در زمینه هک و این موارد من مطمئنم که از 10 نفر برتر 8 نفر ایرانی در میان
ایرانی ها هرجا که فکرشون خوب کار نکنه در این موارد بسیار عالی نظر میدن
فقط حیف که کسی به این موارد در کشور اهمیت نمیده
اگر استعداد یابی بشه در زمینه هک و این موارد من مطمئنم که از 10 نفر برتر 8 نفر ایرانی در میان
ایرانی ها هرجا که فکرشون خوب کار نکنه در این موارد بسیار عالی نظر میدن
فقط حیف که کسی به این موارد در کشور اهمیت نمیده
جای هکرهای ایرانی خالیه اینجا!!
مثلا سورنا
البته ده هکر مشهور ایرانی رو می توانید از اینجا ببینید
خیلی از هکر های معروف ایرانی چنین لیستی رو قبول ندارند
عزیز هکر داریم تا هکر
یه سری فقط وبسیات هک میکنن و دیفیس میکنن و مثل عقده ای ها توی zone-h و append h ثبت میکنن و یه سری هم مثل ریجارد استالمن که شما شاید آشنایی زیادی باهاش نداری از برنامه نویسان مشهور دنیا هستند و پایه گذار لینوکس / گنو / نرم افزار متن باز / .و... به شمار میرن !!
اینا نیاز به توضیح نداره و با یه سرچ گوگل به عظمت کار پی میبرید ولی خوب ...
1- هکران خوب و مشهور را همه میشناسند ولی یک هکر بزرگ و حرفه ای را هیچکس نمیشناسد !
2- افرادی هم که به سایت ها و سرور ها نفوذ میکنند :
بچه اسکریپتی
در مقابل یک هکر واقعی، بچه اسکریپتی کسی است که با دانلود و اجرای برنامهها و اسکریپتهایی که افراد باسواد نوشتهاند سایتهای با امنیت ضعیف و دارای مشکلات ایمنی شناخته شده را پیدا کرده و به آنها نفوذ میکند. این بچهها معمولاً سواد چندانی ندارند اما دوست دارند هکر به نظر برسند. خطر اصلی که این افراد را تهدید می کند «جلو افتادن از خود» است. آنها میتوانند صفحه اول یک سایت مشهور که سرورهایش را به روز نکرده را با اجرای یک برنامه یا پیروی از چند راهنمای اینترنتی که در دسترس همه هستند عوض کنند و با اینکار در اطرافیان این احساس را به وجود بیاورند که آدم با سوادی هستند و در نتیجه دیگر هیچ وقت فرصت یا جرات پیدا نکنند که مفاهیم شبکه و کامپیوتر و سیستم عامل و ایمنی را از مرحله مقدماتی یاد بگیرند. سر و صدای این آدمها معمولاً بیشتر از سوادشان است.
جالبه اینم بدونید با اسم تیم یا اسم خودشون در ازمون ها و مسابقات انلاین امنیت شبکه شرکت میکنند و قادر به حل کردن سوالات نیستند و هیچ امتیازی هم دریافت نمیکنند
3- این افراد جزو مشهور ترین هکر دنیا هستند ! با بزرگترین و حرفه ای ترین اشتباه نگیرید !
4- و اما درباره افراد ایرانی : به لطف و یاری خداوند ایرانیان پیشرفت خوبی داشته اند ولی بیشتر به کشور های دیگه مهاجرت کرده اند و کمی هم در شرکت های امنیتی خصوصی مشغول به کارهستند
ببخشید اگر زیاد شد
ممنون که منظور من رو هم به خوبی رسوندی!
=========================
یک موردی که هست و به همه پینشهاد میکنم : سریال Person Of interest خیلی خوبه و پیشنهاد میکنم دانلود کنید و ببینید که دنیا در تکنولوژی به کدوم سمت میره و با هوش مصنوعی - هکرهای واقعی و... آشنا بشید و راجع به سینگیلاریتی تکنولوژی بیشتر آشنا بشید
کتاب های کوین میتنیک هم در زمینه ی هک و مهندسی اجتماعی خیلی خوب هستند
باسلام
لیست خیلی قدیمی و خیلی ها رو هم دراین لیست ننوشتن .
مثلا درلیست خبری از Peiter Zatko (Mr.Mudge)
Peiter Zatko - Wikipedia, the free encyclopedia
و یا Adriano Lamo
Adrian Lamo - Wikipedia, the free encyclopedia
و یا kevin mitnick که البته بیشتر میشه گفته جز مشهورترین هکرها بوده تا بهترین هکرها
Kevin Mitnick - Wikipedia, the free encyclopedia
و....... نیست.
البته تو لیستی که معرفی شده من با George Hotz خیلی خیلی حال میکنم یک پسره ۲۵ ساله و به معنا واقعی میشه گفت یک نخبه است. با این بشر ما چندین بار ارتباط برقرار کردیم . در هر زمینه ای بگید این بشر اطلاعات داره و یک در یک کلام میخوام بگم که واقعا روانی و خله این پسره .
بعضی از کارهاشو دیدم . الان هم در پروژّه Zero google مشغول فعالیته . و خدا تومن پول میگیره.
البته باید بگم که این بشر دارای پدر بهودی است . و بسیار بسیار پول دار هستند و از طریق حمایت هایی که شده توانسته در این سن کم به تجربه و تخصص و مهارت های خارق العاده دست پیدا کند که انسان عادی شاید به این درجه در این سن نرسد.
با تشکر
ارایه دهنده خدمات ایمن سازی سرور های مبتنی بر لینوکس و ویندوز
My Crime Is My Advisory . Hacking Is The Best But Security Is The First
The Best Secure Hosting in Iran http://SecureHost.ir
جهت تماس در شبکه IRC :mHUB.HIRCNetwork.com#Linux@Secure_Host
مطلب جالبی بودهمانطور که سایر دوستان هم گفتند در این رتبه بندی هکران ایرانی نیز جای دارند. خصوصا هکرانی که در پروژه های نفوذ در امنیت سایبری فعال هستندمثلا نفوذ در وزارت دفاع آمریکا!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)