-
August 16th, 2014, 23:19
عضو دائم
پاسخ : خرید هاست ویبولتین

نوشته اصلی توسط
behrooz
با سلام
نیاز به هاست قدرتمند و پرسرعت با امکانات نامحدود دارم که روش ویبولتین نال نصب کنم بشرطی که دو روز دیگه ما رو ساسپند نکنه و اگر منابع بیشتری مصرف کردیم به ما اطلاع بده تا سرویس رو ارتقا بدیم
دوستانی که آفر میدن حتما باید شرکت ثبت شده و معتبر باشن
پرداخت ماهیانه داشته باشن
با تشکر
با سلام و احترام
این یعنی شما میخواهید سرور را دان کنید یا باعث عدم سرعت لود خوب بقیه مشتریان بشوید ؟
خودتون میپسندید وقتی روی سرور ما هستید ما چنین کاری کنیم و مشتری بیاریم که سرعت لودتون بیاد پائین ؟
اگر از میزبان فعلیتون اخطاریه مصرف بالا و ... دریافت کردید روی هاست اشتراکی آدرس سایت و ... را دقیق بفرمائید تا بررسی بشه و اگر لازم باشه حتما برید روی سرور مجازی .
مشتریان کیفیت نیاز دارند و هیچ وقت یک میزبان حرفه ای به خاطر جذب مشتری جدید مشتریان قدیم خود را در سختی قرار نمیدهد.
با تشکر
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
August 16th, 2014 23:19
# ADS
-
August 17th, 2014, 03:23
سلام در خدمتیم
سبد خرید - میزبان سرور
تیکت بزنید منابعی که نیاز دارید
-
-
August 17th, 2014, 18:37
عضو انجمن
-
-
August 17th, 2014, 18:42
سایتتون مگه چی هست پشتیبانی نمیشه؟
-
-
August 17th, 2014, 19:11
عضو دائم
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
August 17th, 2014, 19:31
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
behrooz
با سلام
نیاز به هاست قدرتمند و پرسرعت با امکانات نامحدود دارم که روش ویبولتین نال نصب کنم بشرطی که دو روز دیگه ما رو ساسپند نکنه و اگر منابع بیشتری مصرف کردیم به ما اطلاع بده تا سرویس رو ارتقا بدیم
دوستانی که آفر میدن حتما باید شرکت ثبت شده و معتبر باشن
پرداخت ماهیانه داشته باشن
با تشکر
با سلام و احترام
از هتزنر المان در خدمت شما هستیم دوست من ، خوشحال میشیم که به تایپیک ما سر بزنید 
ایران سرور دارای نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت در خدمت شماست
با تمام موارد ذکر شده در خدمت شما هستیم ، لطفا به تایپیک ما سر بزنید لیست برخی از سایت های پر بازدید و حجیم که روی سرور هستند در تایپیک موجود میباشد
هاست میزبانی وب در 4 پکیج
ارزان ، استاندارد ، پر بازدید ، چت روم
تمامی امکانات نامحدود در پنل استاندارد و پر بازدید
تخفیف 20 % برای سفارش های سالانه و ماهانه
شروع قیمت ها از 6400 تومان سالیانه
کد تخفیف سالانه : WHToff
تایپیک جدید ایران سرور : ▆▇ ایران سرور ▆ فروش ویژه هاست میزبانی وب ssd ▆ شروع قیمت از 6400 تومان سالیانه ▇▆
تایپیک قبلی ایران سرور : ▆▇ ایران سرور ▇ فروش ویژه هاست میزبانی وب ▇ شروع قیمت ها از 6400 تومان سالیانه ▇▆
در این تایپیک لیست برخی از مشتریان ، سخنان برخی از مشتریان در مورد ایران سرور ، لیست امکانات ویژه ، مشخصات سرور و... موجود میباشد
بهترین نیستیم اما بهترین ها ما را انتخاب می کنند
خرید هاست ، سرور مجازی | ایران سرو
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram :
@IrServerCo
-