-
August 13th, 2014, 17:10
عضو دائم
پاسخ : درخواست سرور ویندوز ایران با پهنای باند نامحدود (12 تراابایت بیشتر ) و پورت خوب و بالا
ویرایش توسط RoobinaServer : August 13th, 2014 در ساعت 17:14
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید
-
August 13th, 2014 17:10
# ADS
-
August 14th, 2014, 07:11
پاسخ : درخواست سرور ویندوز ایران با پهنای باند نامحدود (12 تراابایت بیشتر ) و پورت خوب و بالا
شما همون 5 ترا رو هم نجومی میگین خوب در جمله سیاه و بزرگ شده هم کلمه میگن روبزرگ کنین که منظور خودتون میگین( که خیلیا از خودشون خیلی چیزا میگن)
در کل بشدت قیمتاتون بالاست
در مورد سرور دیتا سنتر المان هم بنده بهتون جواب دادم چند سایتم معرفی کردم برین ببینین قیمتاشون رو ( من دو ماه پیش هم رفتم دیتا سنتر المان هتزنر سرور با مشخصات من داشت حدود دقیقا یادم نیست اما مطمینم زیر 50 یورو بود
البته بنده حق میدم که نمیشه پرداخت پی پال و سود رو هم حساب نکرد منتها خداییش زوره که دیتا سنتر با اون همه زحمت و خدمات فیزیکی و سرمایه بده مثلا 50 یورور بعد طرف بفروشه 100 یورو
هر چند عصر عصر دلالیه و متاسفانه تو چند سال اخیر خوب گسترش یافته و افرادی رو یک شبه پولدار کرده
هر چند کل این سیستم و کار دلالیه
و باز هم هر چند دلال با وجدان (سود کم فروش زیاد) و بی وجدان (سود بالا و قیمت نجومی) هم هست
باز هم تکرار میکنم خدای نکرده بنده اصلا شخص خاصی رو در صحبتهای بالا مد نظرم نیست و کلی گویی بوده
و مخصوصا جنابان که در این مطلب شرکت کردین لطفا به خود نگیرین و قصد ما شما نبوده اید
جناب روبینا سرور
در ضمن ببخشید اگر گفتم ایران سرور منظورم ایران هاست بوده
و بعدش شما سروری که میخری مگه پهنای باند نداره که شما صفحه پهنای باند رو میاری نشون میدین؟
من سرور خریدم از همین دیتا سنتر با 20 ترا پهنا و هارد دو تا 3 ترا و پورت 1 گیگ که 200 مگ گارانتی هست به 250 تومان ماهانه
حالا 15 ترا 350؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر دوباره و فروان
بنده چون دلال نیستم و نبودم دیگه نظری نمیدم
اینم اخرین پیامم بود والسلام
امیدوارم و ارزومندم همه ایرانیان شب رو با وجدان راحت بخابن
-
تعداد تشکر ها از sadrafilm به دلیل پست مفید
-
August 14th, 2014, 12:01
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
sadrafilm
جناب روبینا سرور
در ضمن ببخشید اگر گفتم ایران سرور منظورم ایران هاست بوده
و بعدش شما سروری که میخری مگه پهنای باند نداره که شما صفحه پهنای باند رو میاری نشون میدین؟
من سرور خریدم از همین دیتا سنتر با 20 ترا پهنا و هارد دو تا 3 ترا و پورت 1 گیگ که 200 مگ گارانتی هست به 250 تومان ماهانه
حالا 15 ترا 350؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر دوباره و فروان
بنده چون دلال نیستم و نبودم دیگه نظری نمیدم
اینم اخرین پیامم بود والسلام
امیدوارم و ارزومندم همه ایرانیان شب رو با وجدان راحت بخابن
مگه شما سرور اختصاصی خواستید ؟ سرور تهیه شده از دیتاسنتر 15 ترا نهایت 20 ترابایت هست خب ما به شما فقط 15 ترابایت بدیم مشتریان دیگر روی سرور چی کار کنن ؟ رو هوا باشن؟ پس باید هزینه ترافیک بدهیم و شما باید پرداخت کنید نه ما! و اگر هیچ وقت نیازی به خرید ترافیک نباشه از نظر شما چرا باید دیتاسنتر در سایت قرار بده چنین موردی رو ؟ 
قیمت سرورهای دیتاسنتر : http://www.hetzner.de/hosting/produk...oduktmatrix-ex
ماه اول 490 هزار تومان ماه های تمدید 245 - برای فروش سرور مجازی 15 یورو فلکسی پک و هزینه آیپی نیز به سرور اضافه میشود.
شما وقتی سرور مجازی میخرید امنیت و کانفیگ شبکه سرویس با میزبان هست و برطرف کردن مشکلات اتکی و ... با میزبان هست و هزاران مورد دیگر در صورتی که سرور اختصاصی شما پنل دارید هر چی شد با خودتان هست.
اگز اسم vps فروشی با وجود این همه مشکلات و سود 20-30% روی این سرویس ها از نظر شما دلالی هست نظری ندارم.
شما باید دنبال همین سرویس های رم 1 ماهی 6 تومان و ... باشید که در بخش فروش زیاد هست.
لطفا دیگر ما را خطاب قرار ندهید. بیش از این وقت نیست ...
موفق باشید.
ویرایش توسط RoobinaServer : August 14th, 2014 در ساعت 12:15
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید
-
August 14th, 2014, 13:18
سلام
اگر بتونبد یک به 6 مصرف کنید قابل ارائه هست.
یعنی 100 گیگ دانلود ، 600گیگ آپلود
خواستید پیغام خصوصی بدید
-
تعداد تشکر ها از MajorHost به دلیل پست مفید