صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 24 , از مجموع 24

موضوع: درخواست سرور ویندوز ایران با پهنای باند نامحدود (12 تراابایت بیشتر ) و پورت خوب و بالا

عضو دائم RoobinaServer آواتار ها
    Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
    تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست سرور ویندوز ایران با پهنای باند نامحدود (12 تراابایت بیشتر ) و پورت خوب و بالا

نقل قول نوشته اصلی توسط sadrafilm نمایش پست ها
    خدمت روبینا سرور عزیز و اینکه دوستان از خدمات ایشون استفاده میکردن فک کنم اقای سجادیه
    و خیلی خدمات خوب داشتن به کنار
    منتها شما خودتون رو دارین با ایران هاست که اولین در ایرانه مقایسه میکنین
    و چرا؟
    چون قیمتاتون منطقی نیست و از خود اسیا تک دیتا سنتر که بهترین ایرانه و کسی شک نداره بالاتره (اسیا تک جدا از بهترین دیتا سنتر ایرانه اما مشخصات سرور با قیمتاش هم فوق العاده کمتره)
    منتها ایران هاست رو که دیدین بله بخاطر اسم داره قیمت بالا میگیره و شما هنوز اونقد اسم در نیاوردین که قیمت بالا بگیرین
    حکایت اپل و پول سیب گاز زده اونه
    درسته خدمات ایشون من خودم استفاده نکردم و بچه ها استفاده کردن و مورد تاییده اما با توجه به اینکه میگن ما نماینده هستیم و در سطح وسیع ایران کار میکنن قیمتاشون خیلی بالاست
    بنده با قیمت سه ماه 150 تومان سرور گرفتم با هارد 50 و رم 512 و مهمتر از اون نامحدود
    اگر کسی خواست من سه ماهه 200 میده با مشخصات بالا و نامحدود (نامحدودم نباشه تا 5 ترا تضمین میشه در ماه) اما همین الان تا هفته بعد 500 گیگ رو تضمین میکنم و اگه تا این اندازه کافی بود میتونه الان سفارش بده من بهش بدم

بذارین من هفته بعد که حدود 4 ترا استفاده کردم بیام بگم اگه مشکل نبود

پیشنهاد میکنم اینجا رو ببینید :

Traffic

All dedicated servers, except for a number of older SB (auction) servers, have a Gbit uplink. This uplink is shared among multiple servers and a connection of 200 Mbit/s is guaranteed. The amount of free traffic a server has is dependant on the base monthly price of the server. The following table shows the different server prices and the respective amounts of free traffic.
    Server Price Traffic*
    Up to 48€ 10 TB
    49€ to 98€ 20 TB
    99€ to 298€ 30 TB
    299€ and above 50 TB
    منبع اصلی : Traffic/en – Hetzner DokuWiki

چه ربطی به ایران سرور و ... داره ؟ ما قیمت های خودمون را بر اساس هدفمون داریم ایران سرور هدفش با ما فرق داره برای همین با ما قابل مقایسه کردن نیست.

وقتی داخل سایت خود هتزنر آلمان ترافیک یک قیمت مشخصی داره بعد بیایم به شما رو هوا سرویس بدیم فردا سرور اصلی ترافیک کم بیاره بعد بسته بشه شما نفر اول هستید که تو انجمن تاپیک بزنید به عنوان روبینا سرور کلاه برداری کرده.

جالبتر اینجاست خودتون میگید سرور نامحدود میدید بعد داخل پرانتز میگید حداقل 5 ترابایت تضمینی بالاخره کدومش رو قبول کنیم ؟ شما در همین تاپیک درخواست 15 ترا کردید و هزینه 10 ترا ما حدود 200 تومان حساب کردیم براتون.

خودتون رسما میخواهید سر خودتون کلاه بگذارید.

بله بله اگر قرار باشه مثل شما بیایم بگیم نامحدود و بعد بگیم حداقل 5 ترا تضمین سرویس هزینش زیر 200 تومان میشه.

طبق نظر شما بنده به شما سرور نامحدود از ایران (تضمین 50 گیگ) میدم 100 تومان. میخواهید ؟

آسیاتک بهترین دیتاسنتر ؟ میشه بفرمائید طبق چه استدلالی ؟ پس تبیان که ذاتا یک IDC هست و یا پارس آنلاین و افرانت چی میشن ؟ (بهتره این صحبت باز نشه در انجمن به صورت عمومی).

ما نمیتونیم نامحدود بدیم بعد بگیم روی ... ترا محدود و تضمین.

بهتره نظری عمومی در تاپیک درخواستتون دیگه ندید چون بیشتر به حاشیه میره و ناچار هستند بقیه هم پاسخ بدهند.

پیشنهاد : از علی گلی یا حیدری (رد هت انجمن) اگر نتونید تهیه کنید فکر نکنم جای دیگم بتونید.

موفق باشید.
    ویرایش توسط RoobinaServer : August 13th, 2014 در ساعت 17:14
    میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
    پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
    از سال 1385 تا کنون

2. تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید

3. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    27
    تشکر شده در
    20 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست سرور ویندوز ایران با پهنای باند نامحدود (12 تراابایت بیشتر ) و پورت خوب و بالا

شما همون 5 ترا رو هم نجومی میگین خوب در جمله سیاه و بزرگ شده هم کلمه میگن روبزرگ کنین که منظور خودتون میگین( که خیلیا از خودشون خیلی چیزا میگن)
    در کل بشدت قیمتاتون بالاست
    در مورد سرور دیتا سنتر المان هم بنده بهتون جواب دادم چند سایتم معرفی کردم برین ببینین قیمتاشون رو ( من دو ماه پیش هم رفتم دیتا سنتر المان هتزنر سرور با مشخصات من داشت حدود دقیقا یادم نیست اما مطمینم زیر 50 یورو بود
    البته بنده حق میدم که نمیشه پرداخت پی پال و سود رو هم حساب نکرد منتها خداییش زوره که دیتا سنتر با اون همه زحمت و خدمات فیزیکی و سرمایه بده مثلا 50 یورور بعد طرف بفروشه 100 یورو
    هر چند عصر عصر دلالیه و متاسفانه تو چند سال اخیر خوب گسترش یافته و افرادی رو یک شبه پولدار کرده
    هر چند کل این سیستم و کار دلالیه
    و باز هم هر چند دلال با وجدان (سود کم فروش زیاد) و بی وجدان (سود بالا و قیمت نجومی) هم هست
    باز هم تکرار میکنم خدای نکرده بنده اصلا شخص خاصی رو در صحبتهای بالا مد نظرم نیست و کلی گویی بوده
    و مخصوصا جنابان که در این مطلب شرکت کردین لطفا به خود نگیرین و قصد ما شما نبوده اید

جناب روبینا سرور
    در ضمن ببخشید اگر گفتم ایران سرور منظورم ایران هاست بوده
    و بعدش شما سروری که میخری مگه پهنای باند نداره که شما صفحه پهنای باند رو میاری نشون میدین؟
    من سرور خریدم از همین دیتا سنتر با 20 ترا پهنا و هارد دو تا 3 ترا و پورت 1 گیگ که 200 مگ گارانتی هست به 250 تومان ماهانه
    حالا 15 ترا 350؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    با تشکر دوباره و فروان
    بنده چون دلال نیستم و نبودم دیگه نظری نمیدم
    اینم اخرین پیامم بود والسلام
    امیدوارم و ارزومندم همه ایرانیان شب رو با وجدان راحت بخابن

5. تعداد تشکر ها از sadrafilm به دلیل پست مفید

عضو دائم RoobinaServer آواتار ها
    Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
    تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sadrafilm نمایش پست ها
    جناب روبینا سرور
    در ضمن ببخشید اگر گفتم ایران سرور منظورم ایران هاست بوده
    و بعدش شما سروری که میخری مگه پهنای باند نداره که شما صفحه پهنای باند رو میاری نشون میدین؟
    من سرور خریدم از همین دیتا سنتر با 20 ترا پهنا و هارد دو تا 3 ترا و پورت 1 گیگ که 200 مگ گارانتی هست به 250 تومان ماهانه
    حالا 15 ترا 350؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    با تشکر دوباره و فروان
    بنده چون دلال نیستم و نبودم دیگه نظری نمیدم
    اینم اخرین پیامم بود والسلام
    امیدوارم و ارزومندم همه ایرانیان شب رو با وجدان راحت بخابن
    مگه شما سرور اختصاصی خواستید ؟ سرور تهیه شده از دیتاسنتر 15 ترا نهایت 20 ترابایت هست خب ما به شما فقط 15 ترابایت بدیم مشتریان دیگر روی سرور چی کار کنن ؟ رو هوا باشن؟ پس باید هزینه ترافیک بدهیم و شما باید پرداخت کنید نه ما! و اگر هیچ وقت نیازی به خرید ترافیک نباشه از نظر شما چرا باید دیتاسنتر در سایت قرار بده چنین موردی رو ؟

قیمت سرورهای دیتاسنتر : http://www.hetzner.de/hosting/produk...oduktmatrix-ex

ماه اول 490 هزار تومان ماه های تمدید 245 - برای فروش سرور مجازی 15 یورو فلکسی پک و هزینه آیپی نیز به سرور اضافه میشود.

شما وقتی سرور مجازی میخرید امنیت و کانفیگ شبکه سرویس با میزبان هست و برطرف کردن مشکلات اتکی و ... با میزبان هست و هزاران مورد دیگر در صورتی که سرور اختصاصی شما پنل دارید هر چی شد با خودتان هست.
    اگز اسم vps فروشی با وجود این همه مشکلات و سود 20-30% روی این سرویس ها از نظر شما دلالی هست نظری ندارم.

شما باید دنبال همین سرویس های رم 1 ماهی 6 تومان و ... باشید که در بخش فروش زیاد هست.

لطفا دیگر ما را خطاب قرار ندهید. بیش از این وقت نیست ...

موفق باشید.
    ویرایش توسط RoobinaServer : August 14th, 2014 در ساعت 12:15
    میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
    پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
    از سال 1385 تا کنون

7. تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    7
    تشکر تشکر شده 
    215
    تشکر شده در
    185 پست

سلام
    اگر بتونبد یک به 6 مصرف کنید قابل ارائه هست.
    یعنی 100 گیگ دانلود ، 600گیگ آپلود
    خواستید پیغام خصوصی بدید

9. تعداد تشکر ها از MajorHost به دلیل پست مفید

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)