هزینه آپارات بعید هست از ماهی 2 ملیون بیشتر باشه
سخت افزار رو خودشون خریدن و فقط اجاره سرور میدن
سخت افزار چندان قوی هم نمیخواد
4-5 تا سرور خوب میتونه جوابشو بده
در ضمن اگر کارتون جدی هست میتونم باهاتون حرف بزنم
هزینه آپارات بعید هست از ماهی 2 ملیون بیشتر باشه
سخت افزار رو خودشون خریدن و فقط اجاره سرور میدن
سخت افزار چندان قوی هم نمیخواد
4-5 تا سرور خوب میتونه جوابشو بده
در ضمن اگر کارتون جدی هست میتونم باهاتون حرف بزنم
از نظر سخت افزاری، شبکه تجارت الکترونیک صبا، خالق کلوب، آپارات و میهن بلاگی که توسط این گروه خریداری شده. سرورهای hp را خریداری می کنند و در دیتاسنترهای که از *****ی که خودشان تهیه کرده اند رد شوند آنجا کلو می کنند.
تا آخرین جایی که بنده اطلاع دارم هم اکنون سرورهایشان را به اتاق روم هاست ایران برده اند.
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
بله چون سرمایه داشتند سرور رو خریدند و فقط هزینه پهنای باند میدن
هر ترابایت 50 هزار تومن که احتمالا برای این ها ارزون تر هم در میاد !
تعرفه میزبانی سرور Co-Location
تخمین من این هست که کل هزینه این مجموعه (آپارات - کلوب - میهن بلاگ و ... ) ماهی زیر 8 ملیون تومان هست و در آمدی حدود 60-70 ملیون تومانی دارند در ماه (البته اینو باید از اون پیج تبلیغات صبا رفت و تعرفه های تبلیغشون رو دید و محاسبه کرد )
در کل برای پردازش - ذخیره سازی و بک آپ 15 سرور داشته باشند و هر سرور رو 25-30 ملیون تومان در نظر بگیریم هزینه 300-400 ملیون هزینه کردن و دیگه تا آخر عمر با ماهی 10 تومن قضیه حله
البته من این رو تخمین زدم شاید کمتر شاید بیشتر باشه و من هیچ آگاهی نسبت بهشون ندارم
ولی در کل راه اندازی همچین سایتی حتی اگه خودمون سرور نخریم و اجاره کنیم فقط از ماهی 5 ملیون بالاتر نمیره
کار رو میشه با یه سرور اختصاصی 500 هزار تومنی هم شروع کرد
کانورت ویدئو هم سخت افزاری نیست و به صورت نرم افزاری صورت میگیره با ffmpeg
آپارات هیچ امکانات و ویژگی خاصی نداره آپلود ویدئو و تماشا ! در مقایسه با سایر سرویس ها خیلی از هر نظر عقب هست فقط داخل ایران رقیب نداره و سرور داخل ایران هست و مسدود نیست مزیت خاص دیگری نداره
البته این گروه نفوذ زیادی دارند و رقابت باهاشون سخت هست
به هر حال اگر مسئله جدی هست من هم بیکارم و پایه دردسر
ولی اول باید ببینم تیم چجوری هست کشکی و بچه بازی هست یا جدی حداقل دو تا برنامه نویس خوب داشته باشید نیازی به 20 نفر نیست
2 نفر حرفه ای در پی اچ پی همین و بس
درود بر شما,
لطفا کنار 20 نفر برنامه نویس ، 2 نفر هم متخصص سخت افزار و... برای کار با سرورها و کارهای مربوطه استخدام کنید! به نظر بنده با اینکار راحت تر خواهید بود.
موفق باشید
من این مورد رو جدی پیگیری میکنم
در حال حاضر به دلیل تحریم ها نتونستم استارت رو بزنم
واسه این کار تونستم نهاد های زیادی رو پیدا کنم که از ما حمایت میکنند...
فقط اگه تحریم بانک ها برداشته بشه، میتونم مقداری پول به دلار رو خیلی سریع واسه این کار تهیه کنم
اگه تحریم برداشته نشه مجبورم کار رو 4 سال عقب بندازم تا از ایران خارج بشم و استارت رو اونجا بزنم و برگردم
قصد دارم یه سیستم بهتر از آپارات رو راه اندازی کنم
ویرایش توسط سیدرضا بازیار : September 22nd, 2014 در ساعت 12:55 دلیل: اشتباه تاییپی در رقم پول
دوستدار کتاببلیان
درود
رقابت با چنین سایت هایی که از امکانات مالی و نفوذ برخوردارند، بدون پشتوانه مناسب ، به هیچ عنوان امکان پذیر نیست.
امیدوارم در این راه موفق باشید
درود
1 میلیون دلار برابر با حداقل 3 میلیارد تومان آپارات خودشو کشته باشه
اولش کمتر از 120 میلیون هزینه کرده و کلی هم تو قرض رفته
جای دور نریم بزرگ تر از یوتوب؟ با سرمایه بسیار اندک شروع کرده چرا ما می خوایم از 100 شروع کنیم
بزرگ اندیش باشید تا بزرگ شوید !
توی کشور های خارجی به غیر از یوتیوب 20-30 مورد وب سایت این شکلی هست (که بعضا خاص تر فعالیت میکنن در موارد ویژه خودشون)
فقط میشه همیچین سایت های لوکال ایجاد کرد بخصوص در ایران چون مسدود هستن سایت های خارجی
شما حتما باید سرور هاتون ایران باشن و نمیتونید خارج سرور بگیرید جون سرعت تغیر میکنه و اگه بهتر یا هم تراز با آپارات نباشه سرعت مردم ز همون که سرعتش بهتره استفاده میکنن
نباز به دلار و ... نداره
قرار نیست هیچ نهاد ارگان و سازمانی ازتون حمایت کنه
این یک رقابت شخصی و تجاری هست بین شما و آپارات
از بزرگی آپارات هم نترسید بلاخره جایگاهی رو برای خودتون پیدا خواهید کرد
میتونیم با اجاره یه سرور 400 هزار تومنی در ماه شروع کنیم و از ماه های بعد تمامی در آمد سایت رو خرج خود سایت و گسترش بکنیم
و لازم نیست از قبل یه بستری آماده کنیم
شما کم کم با بزرگتر شدنت پهنای باند و سرور هاتو میبری بالاتر
این کار رو که میخوای 2-3 سال بعد شروع کنی همین امروز هم میشه شروع کرد
سرمایه بالا هم نمیخواد 10 ملیون تومن هم زیاده شما 5 ملیون هم داشته باشی بعدا از 2-3 ماه در آمدی هم اضافه میشه به سایت میتونی از اون هم برای خود سایت خرج کنی
از همون روز اول که چند ملیون نفر بازدید کننده نخواهید داشت
من قبلا تجربه راه اندازی سیستم های اشتراک ویدئو داشتم
حتی همچین برنامه هایی در وب به صورت اپن سورس هم موجود هست شما 2-3 نفر برنامه نویس برای پشتیبانی و شخصی سازی داشته باشید و 1 نفر برای مدیریت سرور کافیه یا میتونید از خدمات و پرسنل خود دیتاسنتر استفاده کنید و پشتیبانی رو به عهده شرکت هایی دیگه میزبانی قرار بدین (هاست دی ال - هاست ایران و .... که افراد حرفه ای دارن و با دریافت هزینه پشتیبانی سرور هاتون و نصب اولیه موارد لازم رو انجام میدن)
اگر خواستین با من تماس بگیرید بیشتر حرف بزنیم (براتون ایمیل و آی دی پخ میکنم تا اگه مایل بودین بیشتر حرف بزنیم)
نیازی نیست سرورهای که برای شکوری گرفتیم رو میتونیم براتون بگیریم همچنین اجاره فول رک در دیتاسنتر برای کارتون هیج مشکلی نیست با من در ارتباط باشید فاکتور خرید سرور های شکوری هم هست من در خدمتم
- - - Updated - - -
برای تحریم هان هم مشکلی نیست من دفتر خم در دبی دارم و هم در انگلیس با هویت ما میتوانید هر کاری کنید.
وب سایت : www.irhosting24.com
تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820
اگر تمایل داشتید می توانم در این حوزه به عنوان یک مشاور و راهنمای شما و پروژه را به ثمر برسانم.
- - - Updated - - -
دقیقا، اما شما فراموش کردید اشاره کنید به خلق امکانات مالی و نفوذ که می توانند ایجاد شوند تا این کار به ثمر برسد.هر کاری راهی دارد.
------------------------
توجه فرمایید :
افرادی ممکن هست ادای بزرگ اندیش ها را در بیاورند و با وعده های واهی، احساس بزرگ اندیشی به شما دهند، از رابطه های مستقیم با مدیران صحبت کنند.
در صورتی که قبلا از سرویس دهنده های معتبر وب هاستینگ نمایندگی هاست داشته اند.
اگر قصد چنین کاری راواقعا دارید، با افراد با تجربه صحبت و مشاوره بگیرید.
ویرایش توسط aligoli : September 22nd, 2014 در ساعت 23:11
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)