شاید تو شهر شما اینجوری باشه ولی اینجا هم مولتی اکانت هست و حدود 3 سالی که من دارم استفاده میکنم اینجوری بوده قطعی بیش از اندازه داریم.
جمله من هم اگه توهین امیز بود شرمنده .
در کل ما که قید شو زدیم .
تلگرام : @ramiz_jv
الان مک رو تعریف کردن یعنی کسی نمیتونه یوزر و پسورد شما استفاده کنه این میشه امنیت 100 درصد .پس احتمال اینکه کسی بتونه از یوزر و پسورد کسی استفاده کنه محال هست . سرعت پایین هم مرتبط با صبا نت نیست من فایل 100 مگی رو هم دانلود کردم کمتر ار 40 سرعتم نیومده .استارت اولش بالاست یهدفعه میره روی 120 - 150 بعدش میاد روی 40 یا 50 ثابت میشه با نرم افزار دانود کنید مشکلی نیست
صبانت اصلا جالب نیست اینو از اون پنلش میشه فهمید و پشتیبانی مزخرفش...... در مورد سرعتش هم الان من شاتل دارم 128 سرعت دانلود 70kbps ثابت و شبها 1تا 7 مفت .ساپورت هم عالی .
AP6
شاتل ، حدود 30 تا پشتیبان روز داره ، 5 تا 10 هم شب ! خودم از نزدیک دیدم
من دیشب ساعت 3 شب با لایو چت شاتل....یعنی شبها هم لایو چت همیشه هستن .
ویرایش توسط Sina7 : June 24th, 2010 در ساعت 15:16
AP6
صبا خیلی جاها خوبه و عالیه! یکی یه بار TeamViewer داد از مشهد بود سرعت دانلودش به صورت ثابت روی 200 می موند و کم هم نمی شد
من که کف کرده بودم
اما تهران یکی از دوستان کافی نت داره خیلی ناجور بود ! یهو می شد 100 یهو می شد 10!
راجب محاسبه پهنای باند هم قبول دارم
منم عصر انقال هستمعالی بود ! اما جدیدا خیلی خراب شده چه از نظر سرعت چه قطعی
VatanVPS.comبرخی از مشتریان:songBsong,musicbaran,farskids,tehra nmusic,teh-music,Best2Film,bia2melody,bia2club,tak3da,irhits و بیش از 30 سایت بزرگ ایران
شرکت هم ثبت شد: اروین رایان ویژن | شماره ثبت : 385608
اگه ارزش وقت و زمان و اعصابتو داره، یا علی برو شکایت کناگه صبا کله گنده است،منم خیلی کله گنده تر از اونها هستم که ساکت بشینم. شده پول وکیل هم که بدم میدم و محکومشون میکنم. پول من و یا مردم که علف خرس نیست این اقایون کوفت کنند!!!!!
ولی مطمئنم به هیچ جایی نخواهی رسید. الکی نیست که به اینجا میگن ج.ا.ایران![]()
من از آی اس پی استفاده می کنم که فکر کنم از sabanet.ir گرفته . رنج ای پی sabanet.ir چیه ؟
تا چک کنم اگر درست بود من هم به جمع شما اضافه بشم .![]()
دوستان عزیز با حلوا حلوا کردن دهن شیرین نمیشه. باید از یک جایی شروع کنیم.
اگر بسته به بیته،خوب منم از طریق بیت اقدام میکنم.
گفتم من اصلا توی این قظیه شوخی ندارم. من آخر این ماه میام تهران. فقط دوستان بگید باید برم نظام صنفی یا جای دیگه؟
دوستانی که شرکت دارند،آیا حاضرید با سربرگ شرکت از این شرکت شکایت کنید و من را نماینده خود اعلام کنید؟
یا اصلا منو نماینده اعلام نکنید شکایات خودتون را با مهر برای من بفرستید برای پرونده. شنبه میخوام برم با یم وکیل صحبت کنم.
دویتان فقط پایه باشید. نرم وسط گود منو تنها بزارید.اگه واقعا هستید بگید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)