نوشته اصلی توسط
flashhost
سلام دوستان
یک پیش زمینه در مورد مشکلاتی که تا الان داشتیم رو بگم و بعد اصل سوالم رو مطرح کنم.
سال پیش ما یک سرور در iWeb داشتیم و خوب غیر از پشتیبانی که داشت از بقیه چیزاش راضی بودیم تا اینکه یک شرکت آمریکایی نیمی از سهامش رو خرید و ما رو به علتی نامعلوم(به احتمال زیاد تحریم) که هیچ وقت بهمون نگفتن از دیتا سنتر بیرون کردن.
ما موندیم و تصمیم اینکه که سرورمون رو در یک دیتا سنتر خارجی هاست کنیم یا ایرانی که به علت قطعی های مکرر اینترنت، تحریم های احتمالی، عدم ارتباط با سوئیچ بانکها تصمیم بر این شد که سرور مون رو توی ایران هاست کنیم.
بعد از تحقیق به این نتیجه رسیدیم که پارس آنلاین رو انتخاب کنیم.
بعد از اینکه سرورمون رو به پارس آنلاین منتقل کردیم مشکلات روی دیگه خودش رو نشون داد.
قطعی ها و کند شدن اینترنت دیتا سنتر در حد قطعی تقریبا هفته ای یک بار از یک ساعت تا یک روز کامل.
دیگه راستش خسته شدم از بس به بخش پشتیبانی زنگ زدم و درخواست یک اینترنت استیبل رو کردم.
ولی از حق نگذریم فقط و فقط مشکل ما اینترنت بوده و مشکلی توی پشتیبانی و چیزای دیگه نبوده.
حالا ممنون میشم یک دیتا سنتر خوب در حد پارس آنلاین که اینترنت استیبلی داشته باشه و قطعی نداشته باشه(حداقل کم باشه) رو معرفی کنید(خودم تبیان رو شنیدم ولی به نسبت قیمتش خیلی بالاس)
لطفا پیشنهاداتون حتما با تجربه استفاده از اون مرکز و دلایل منطقی باشه
ممنون