-
July 22nd, 2014, 01:39
عضو انجمن
پاسخ : مشکل با پارس آنلاین

نوشته اصلی توسط
iran-developers
درود این رو کی گفته ؟
منبع معتبر ارایه بدید وگرنه اسپم ندید
خبر 20:30 حدود 3 روز پیش،نگفت پارس آنلاین گفتند چندتا از دیتاسنتر ها که یکیشون هم طبق مشاهدات پارس آنلاین هست.
صداشو درنمیارن چون بخوان دربیارن کسی از دیتاسنتر های ایرانی خرید نمیکنه.
شما توجه کنی دلیل افت سرعت اینگونه مطمئنن باه پهنای باند ربط داره البته اگر تجربه شده براتون
لسترلوک
شماره تماس : 06142327071 - تلگرام :
Lasterloc
تخفیف تاپیک از 50 درصد به 20 درصد به دلیل بالا رفتن نرخ ارز کاهش یافته
-
تعداد تشکر ها از meysam021 به دلیل پست مفید
-
July 22nd, 2014 01:39
# ADS
-
July 22nd, 2014, 02:07
سلام
برای من هم مدتی هست ( تقریبا 2 ماه ) که کیفیتش واقعا افت کرده !
به پشتیبان هم بزنگید می خواد بگه خط شما نویز داره
اتفاقا اون سری تماس گرفتم و گفتند خط نویز داره ...
گفتم خط من نویز داره
خط دوستم هم نویز داره؟
خط همسایه امون هم نویز داره
همین چند روز پیش پینگم به آیپی ایرانی شده بود 250-260
-
تعداد تشکر ها ازshinsilvers به دلیل پست مفید
-
July 22nd, 2014, 02:25
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
daniad
ولی این مشکلات اخیر 1 چیزه این که پشتیبانیش آدمو بی سواد فرض میکنه 1 چیز دیگه :دی
از این موارد زیاد دیده میشه.
دقیقا همین دو سه روز اخیر رو یک سری لینک دیتاسنتر x دان تایمی (هر چند کم) بود که ذکر میکردند همگانی و از زیر ساخت هست حالا ما میگیم جناب مگه همگانی نیست این یکی dc ها که هستیم چرا مشکل نداره ؟ میگه ما داریم منم شیک گفتم دستتون درد نکنه و خسته نباشید :ی
خب داره میپیچونه دیگه چی بگه آدم نباید پرده حیا پاره بشه که مهم اینه بفهمه طرف مقابلش میفهمه بعد ولش کنید چون مطمئنا مشکل حل نمیشه.
کلا روی پهنای باند مشکل خوردند ظاهرا و هی دارن ظاهرا جابه جا میکنند در ساعات مختلف لینک های برخی مراکز رو در زیرساخت.
ولی من در مورد پارس انلاین شک دارم پهنای باند کم آورده باشه. اینقدر داشته که داده به سرورهاش و ترافیک های بالا میده فکر نکنم به همین سادگی کم بیاره. دوستان پارس آنلاینی که الان از شبکه آن مرکز برای سرورهاشون استفاده میکنند نظر بدن بهتره.
یا حق
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
shinsilvers
سلام
برای من هم مدتی هست ( تقریبا 2 ماه ) که کیفیتش واقعا افت کرده !
به پشتیبان هم بزنگید می خواد بگه خط شما نویز داره
اتفاقا اون سری تماس گرفتم و گفتند خط نویز داره ...
گفتم خط من نویز داره
خط دوستم هم نویز داره؟
خط همسایه امون هم نویز داره
همین چند روز پیش پینگم به آیپی ایرانی شده بود 250-260

آخر سر میگن کل مخابرات منطقتون نویز داره. حالا شما ببین میتونی چیز دیگه بگی یا نه :ی وقتی میگه نویز داره یعنی با احترام پشت پرده میگه باشه گوشی رو قطع کن حالا شما گیر بده به هش :ی
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید
-
July 22nd, 2014, 18:11
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از ourweb به دلیل پست مفید
-
July 22nd, 2014, 18:13

نوشته اصلی توسط
mhiizadi
آسیا تک هم همین طور هست !
آسیاتک برای من ک اصلا مشکل نداشته و عالی
-
تعداد تشکر ها از talait به دلیل پست مفید
-
July 22nd, 2014, 18:41
نتیجه میگیریم هیچ نتی خوب یا بد مطلق نیست و مشکل از کاربرانه
البته از شانسشون :دی
-
تعداد تشکر ها از daniad به دلیل پست مفید
-
July 22nd, 2014, 18:57
عضو جدید
بله بنده هم شات قرار میدم از نتم که چند ماه پیش با 1 مگ هم بیشتر دانلود میکردم ولی الان یک ماه است که به زور با 200 دان میکنم ( نت 256 )
-
تعداد تشکر ها از shakib zero به دلیل پست مفید
-
July 22nd, 2014, 19:06
عضو انجمن
سلام
یه آشنایی عزیزی داشتیم که همین یک ماه پیش تشریف اوردن ایران بلطبع خونه ما هم تشریف اوردن
ایشون دکترای شبکه داره و خوب سال هاست در شرکت های معتبر آمریکایی فعالیت میکنن
منم نتم حدودا" 3-4 ماهی هستش که مشکل قطع و وصلی بیش از حد معمول داره به جوری که دهر 5 دقیقه معمولا" قطع و وصل میشه
این بنده خدا برای چک کردن ایمیلش از ما خواست که نت رو در اختیارش بزاریم منم گفتم نت خیلی خوبی نداریم ولی به درد چک کردن ایمیل میخوره
ایشون نشت پای سیستم و میخواست که ایمیل هاشو چک کنه ولی این مشکل قطع و وصلی ما نذاشت
ازم پرسید میدونستم نت ایران داغونه ولی این شکلی نبود قبلا" منم کل ماجرا رو براش تعریف کردم
سرتون رو درد نیارم
اجبار کرد زنگ بزن پشتیبانی میخوام ببینم چی میگن
آقایی که شما باشید نیم ساعت این پشتیبانی تو مخ این بنده خدا جا کرد که تو اصلا" بلد نیستی نت چیه دیگه چه برسه به چیز هایی دیگه
اخرم قطع کردیم
این آشنایی مام تلفن رو که قطع کرد با این برخورد خیلی محترمانه ایشون
یعنی خواستم بگم مردم رو فقط خر فرض میکنن و دیگر هیچ
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
-
تعداد تشکر ها از babelirani به دلیل پست مفید
-
July 22nd, 2014, 19:12
متاسفانه دیتاسنتر parsonline با قطعی و کندی های مکرر و پی در پی مواجه است و دلیلش هم به علت عدم ساختار مناسب شبکه بندی است، متاسفانه با یک attack کل شبکه دچار اختلال شدید میشه....
متاسفانه به نظر می رسه به این راحتی هم نمی تونن مشکل رو برطرف کنن....
-
تعداد تشکر ها از beniii به دلیل پست مفید
-
July 22nd, 2014, 19:20

نوشته اصلی توسط
babelirani
سلام
یه آشنایی عزیزی داشتیم که همین یک ماه پیش تشریف اوردن ایران بلطبع خونه ما هم تشریف اوردن
ایشون دکترای شبکه داره و خوب سال هاست در شرکت های معتبر آمریکایی فعالیت میکنن
منم نتم حدودا" 3-4 ماهی هستش که مشکل قطع و وصلی بیش از حد معمول داره به جوری که دهر 5 دقیقه معمولا" قطع و وصل میشه
این بنده خدا برای چک کردن ایمیلش از ما خواست که نت رو در اختیارش بزاریم منم گفتم نت خیلی خوبی نداریم ولی به درد چک کردن ایمیل میخوره
ایشون نشت پای سیستم و میخواست که ایمیل هاشو چک کنه ولی این مشکل قطع و وصلی ما نذاشت
ازم پرسید میدونستم نت ایران داغونه ولی این شکلی نبود قبلا" منم کل ماجرا رو براش تعریف کردم
سرتون رو درد نیارم
اجبار کرد زنگ بزن پشتیبانی میخوام ببینم چی میگن
آقایی که شما باشید نیم ساعت این پشتیبانی تو مخ این بنده خدا جا کرد که تو اصلا" بلد نیستی نت چیه دیگه چه برسه به چیز هایی دیگه
اخرم قطع کردیم
این آشنایی مام تلفن رو که قطع کرد با این برخورد خیلی محترمانه ایشون
یعنی خواستم بگم مردم رو فقط خر فرض میکنن و دیگر هیچ
متعصفانه بجای اینکه افرادی رو استخدام کنند برای پشتیبانی که سواد فنی دارند کسانی رو استخدام میکنندکه زبون حرف زدن دارند .
یا یه چیز دیگه که حیفم میاد نگم :دی
مثلا من چند تا از دوستانم شاتل گرفته بود پرسیدم چرا شاتل گرفتی ؟ میگه این دختره بخش فروشش خوشگله گرفتم الان هر سری 1 چی میشه میرم اونج ا:دی
شوخی نمیکنم این عین حقیقته
یعنی برای بالا بردن فروش این سیاست ها بکار میره البته همه جا نه فقط بحس نت ولی پشتیبانیش ...
ویرایش توسط daniad : July 22nd, 2014 در ساعت 19:32
-
تعداد تشکر ها از daniad به دلیل پست مفید