-
July 20th, 2014, 19:27
عضو انجمن
پاسخ : اظهارنامه مالیاتی
منظورتون از پیش ثبت نام اینجاست ؟
https://www.evat.ir/frmDownload.aspx?p=3&type=1
من امروز ثبت نام کردم .
بعد تاریخ ثبت شرکت هم بهمن ماه 92 هست و فعالیتی نداشتیم (البته اینطوری بگیم بهتره ) تکلیف چیه
رفتم اداره دارایی انگار آخر الزمان شده بود انقدر شلوغ بود
-
تعداد تشکر ها از rezaonline.net به دلیل پست مفید
-
July 20th, 2014 19:27
# ADS
-
July 20th, 2014, 19:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
منظورتون از پیش ثبت نام اینجاست ؟
https://www.evat.ir/frmDownload.aspx?p=3&type=1
من امروز ثبت نام کردم .
بعد تاریخ ثبت شرکت هم بهمن ماه 92 هست و فعالیتی نداشتیم (البته اینطوری بگیم بهتره ) تکلیف چیه
رفتم اداره دارایی انگار آخر الزمان شده بود انقدر شلوغ بود
خیر از لینک زیر باید ثبت نام کنید
ثبت نام الکترونيکي و صدور شماره اقتصادي
ورود به سیستم
با توجه به تحقیقاتی که این 2 روز داشتم اظهار نامه هرطوری که تکمیل شود مهم نیست و اداره دارایی خودشون بخش ممیز مالیاتی دارند که میزان مالیات را تشخیص میدهند-خودشون کارشناس میفرستند محل کسب
پس تکمیل اظهارنامه صرفا برای بخشودگی مالیات تا سقف 10 میلیون ت هست و عدم تکمیل آن یعنی معاف بودن از این 10 ت + جریمه
بخش ممیز مالیاتی هم همیشه کاری میکنند که از مقدار پیش فرض بالاتر باشد
-
تعداد تشکر ها ازreza115 به دلیل پست مفید
-
July 20th, 2014, 20:28
عضو انجمن
ممنون از اطلاعاتتون اما من شماره اقتصادی دارم
دو ماه پیش توی اداره دارایی گرفتم
شماره کد اقتصادی و پرونده مالیاتی و ...
حالا گیج شدم خداییش
-
-
July 20th, 2014, 22:02
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
ممنون از اطلاعاتتون اما من شماره اقتصادی دارم
دو ماه پیش توی اداره دارایی گرفتم
شماره کد اقتصادی و پرونده مالیاتی و ...
حالا گیج شدم خداییش
گیج شدن نداره دوست عزیزم
نرم افزار اظهارنامه رو دانلود کنید و اطلاعات رو بترتیب تکمیل کنید
-
تعداد تشکر ها از reza115 به دلیل پست مفید
-
July 21st, 2014, 00:31
عضو انجمن
منظور بنده این هست وقتی بنده کد اقتصادی رو دو سه ماه پیش گرفتم آیا لازمه دوباره توی سامانه ثبت نام بکنم ؟
اگر خیر پس یوزر و پسوردی که در مرحله آخر در نرم افزار میخواد رو چگونه دریافت کنم .
اگر بله ، که یعنی برم پیش ثبت نام رو انجام بدم
این هم روزنامه رسمی ما
روزنامه رسمی جمهوری اسلامی ایران
پیشاپیش از پاسخگویی شما نهایت تشکر را دارم .
ویرایش توسط rezaonline.net : July 21st, 2014 در ساعت 01:09
-
-
July 21st, 2014, 04:47

نوشته اصلی توسط
reza115
سلام
لطفا یکی از دوستان در مورد تکمیل اظهارنامه مالیاتی برای بند ج توضیح بدین
صفحه 5 به بعد
با تشکر
سلام بنده برای اظهارنامه اجاره املاک به غیر از امسال 2سالی میشه دارم از این روش ثبت نام میکنم و به این صورت هست
صفحه 1 که مشخصات مودی را میخواد صفحه 2 که اگر ماده 57 به شما میخوره یعنی درامد دیگه ای به غیر از اجاره دادن املاکتون نداشته باشد تیک میزنی.صفحه 3 هم لازم نیست یعنی اصلا نمیدونم چی هست ولی از چند نفر پرسیدم گفتن مهم نیست.صفحه 4 مشخصات موجر و ملک را میخواد و صفحه 5 مبلغ اجاره دریافتی و مبلغ رهن و مدت زمان اجاره به تعداد ماه باید وارد بشه و صفحه 6 و 7 لازم نیست پر بشه مگر اینکه اطلاعاتی که میخواد را داشته باشد وقتی این فرم ها رو تکمیل کردید برگردید به صفحه 2 مبلغ نهای مالیات که باید پرداخت کنید و تخفیفی که داده و همچنین درامد خالص و غیره را نشون میده.
شرمنده اگر کوتاه گفتم و به غیر از اظهارنامه اجار املاک تا به حال فرم دیگه ای را پر نکردم
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
منظور بنده این هست وقتی بنده کد اقتصادی رو دو سه ماه پیش گرفتم آیا لازمه دوباره توی سامانه ثبت نام بکنم ؟
اگر خیر پس یوزر و پسوردی که در مرحله آخر در نرم افزار میخواد رو چگونه دریافت کنم .
این هم روزنامه رسمی ما
بنده هم کد اقتصادی دارم اما لازم نیست بزنید و در اخر باز هم باید پرینت همین فرم ها را به اداره دارای ببرید اگر مشکلی هم وجود داشته باشه خودشون رفع میکنن.توی این چند ساله که بنده با این روش ثبت نام کردم و مشکلی به وجود نیومده
-
تعداد تشکر ها از mr.ahmad به دلیل پست مفید
-
July 21st, 2014, 05:13
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
این هم روزنامه رسمی ما
سلام
خیر
وقتی کد اقتصادی گرفته باشید یعنی یوزر و پسورد دارید دیگه
البته برای اظهارنامه یوزر و پسوردی نمیخاد

نوشته اصلی توسط
mr.ahmad
سلام بنده برای اظهارنامه اجاره املاک به غیر از امسال 2سالی میشه دارم از این روش ثبت نام میکنم و به این صورت هست
صفحه 1 که مشخصات مودی را میخواد صفحه 2 که اگر ماده 57 به شما میخوره یعنی درامد دیگه ای به غیر از اجاره دادن املاکتون نداشته باشد تیک میزنی.صفحه 3 هم لازم نیست یعنی اصلا نمیدونم چی هست ولی از چند نفر پرسیدم گفتن مهم نیست.صفحه 4 مشخصات موجر و ملک را میخواد و صفحه 5 مبلغ اجاره دریافتی و مبلغ رهن و مدت زمان اجاره به تعداد ماه باید وارد بشه و صفحه 6 و 7 لازم نیست پر بشه مگر اینکه اطلاعاتی که میخواد را داشته باشد وقتی این فرم ها رو تکمیل کردید برگردید به صفحه 2 مبلغ نهای مالیات که باید پرداخت کنید و تخفیفی که داده و همچنین درامد خالص و غیره را نشون میده.
شرمنده اگر کوتاه گفتم و به غیر از اظهارنامه اجار املاک تا به حال فرم دیگه ای را پر نکردم
- - - Updated - - -
بنده هم کد اقتصادی دارم اما لازم نیست بزنید و در اخر باز هم باید پرینت همین فرم ها را به اداره دارای ببرید اگر مشکلی هم وجود داشته باشه خودشون رفع میکنن.توی این چند ساله که بنده با این روش ثبت نام کردم و مشکلی به وجود نیومده
بله اینی که شما گفتین مربوط به املاک هست که با مشاغل بند ج فرق میکنه
امسال دیگه لازم نیست پرینت گرفته بشه و به اداره ببرین
-
تعداد تشکر ها از reza115 به دلیل پست مفید