صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 31

موضوع: فروش ویژه سرور های آلمان و آمریکا>شروع قیمت از 10 هزارتومان>ارائه تمامی کانفیگ ها>نصب سیستم عامل توسط کاربر>بهترین کیفیت>عدم اورسل

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    60
    تشکر تشکر شده 
    51
    تشکر شده در
    42 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه سرور های آلمان و آمریکا>شروع قیمت از 10 هزارتومان>ارائه تمامی کانفیگ ها>نصب سیستم عامل توسط کاربر>بهترین کیفیت>عدم

نقل قول نوشته اصلی توسط eskelet-sokhte نمایش پست ها
    با سلام
    تمامي سرور ها تحويل داده شد
    آقا چرا جواب تیکتارو باز نمیدی یه ip دادی که ریموت نمیشه رفتی یه ماه دیگه جواب بدی پول منو برگشت بزن من از یه جای دیگه خرید کردم

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    15
    تشکر تشکر شده 
    111
    تشکر شده در
    79 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه سرور های آلمان و آمریکا>شروع قیمت از 10 هزارتومان>ارائه تمامی کانفیگ ها>نصب سیستم عامل توسط کاربر>بهترین کیفیت>عدم

هر هشت روز شما یه تاپیک می زنی !!! هنوز مشکلات تاپیک قبلی حل نشده !

خوب اون مدیر این بخش نمی تونه مدیریت کنه .. اعلام کنه

من نزدیک بود بیافتم تو چاه مثل ماه پیش که از یکی دیگه از دوستان کلاه بردار خریدم

دوستانی که سرور تحویل گرفتن بیان اعلام کنن .

عضو انجمن w.h.t آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,123
    تشکر تشکر شده 
    420
    تشکر شده در
    277 پست

سلام
    ایشون کلاه بردار کامل هستن
    سرور ک تحویل نمیدن - پشتیبانی هم ندارن - آنلاین هم که هیچ موقع نیستن - به دروغ هم گفتن رفتن ترکیه - شماره تماس هم ندارن - 150 تومن پول منو هم خوردن
    واقعا اگر فکر کنم خط بالا رو میتونم هنوز گسترشش بدم ولی این آدم ارزششون نداره
    دوستان اگر کسی شکایت کرد بگه مدرک من دارم میذارم و شاهد هم میشم
    بروز باشید

عضو انجمن ipsat آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    538
    تشکر شده در
    398 پست

در یک کلام سرور بنده بعد از چند روز خوابوندن + روترشون.
    کد:
     Router
    ping 178.63.140.224
    Server Clinet
    ping 178.63.140.226

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    53
    تشکر تشکر شده 
    44
    تشکر شده در
    39 پست

خیلی عجیبه مدیر بخش اومده تاپیک قبلی ایشون رو بسته ! بجای اینکه بزاره کاربران که ضرر داشتن برای شکایت هماهنگ بشن ! من کلی بکاپ رو سرورم داشتم بعد از 12 13 روز بستش همه اطلاعاتم رو نابود کرد ، دارم برای شکایت هم آماده میشم ، ادعای خسارت میکنم !

مدیر ارشد Ramin آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    746
    تشکر تشکر شده 
    4,989
    تشکر شده در
    1,513 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط khafan11 نمایش پست ها
    خیلی عجیبه مدیر بخش اومده تاپیک قبلی ایشون رو بسته ! بجای اینکه بزاره کاربران که ضرر داشتن برای شکایت هماهنگ بشن ! من کلی بکاپ رو سرورم داشتم بعد از 12 13 روز بستش همه اطلاعاتم رو نابود کرد ، دارم برای شکایت هم آماده میشم ، ادعای خسارت میکنم !
    دوست عزیز شما قوانین سایت را لطفا مطالعه فرمائید:

3- قوانین بخش فروش :

1-3
    :
    وب هاستینگ تالک هیچ گونه تعهد و مسئوولیتی در قبال کلیه فعالیتهای تجاری و غیرتجاری که از طریق این بخش از سایت انجام می شود بر عهده ندارد !

5-3: اعتبار و سابقه فروشندها ، کمیت و کفیت کالاها ، خدمات ، سرویس های ارائه شده و ... در این بخش مورد تائید انجمن و تیم مدیریت نمی باشد.
    6-3: با استناد به دلایل بالا کاربر شخصا ملزم به رعایت دقت کافی و نیز اطمینان در خصوص سوابق و کیفیت سرویسها/خدمات و مطالعه تاپیک های فروش قبلی فروشنده و موارد مشابه قبل از خرید و استفاده از خدمات و سرویس های مربوطه ارائه شده در انجمن می باشند.

به دلیل وجود تعداد بسیار زیادی شکایت و ارسال انبوهی مدارک و مستندات و همین طور با توجه به آنلاین شدن ایشان و بی توجهی به انتقادات و شکایات کاربران و عدم ارسال توضیح و پاسخ در تاپیک. تاپیک فروش ایشان در انجمن مسدود می شود. از دوستان درخواست دارم در صورت نیاز جهت احقاق حقوق تضیع شده خود (مادی و معنوی) مراتب را از طریق مراجع قضائی و انتظامی پیگیر باشید. بدیهی است ارسال پست در تاپیک و همچنین ارسال پیام برای اعضای تیم مدیریت به دلایل واضح و آشکار سبب هیچ گونه پیشرفتی در این زمینه برای شما نخواهد بود !

در نظر داشته باشید به جهت حفظ حریم خصوصی افراد و مهم بودن این امر برای تیم مدیریت ارائه هر گونه اطلاعات شخصی کاربران (استارتر تاپیک فوق) تنها به استناد دستور مقام محترم قضایی و ارسال برای ایشان مقدور بوده به همین جهت لطفا درخواستی در این زمینه ارسال نفرمائید !

با توجه به توضیحات بالا کلیه فعالیت های تجاری ایشان تا اطلاع ثانوی در این سایت تعلیق خواهد شد !

به سایر کاربران پیشنهاد می شود تا زمان روشن شدن این موضوع و دلیل عدم پاسخ گویی ایشان ، نسبت به هر گونه خرید از فروشنده فوق اکیداً خودداری فرمایند !

با تشکر

ارتباط: Ramin@WebHostingTalk.IR

7. تعداد تشکر ها ازRamin به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    1,123
    تشکر تشکر شده 
    420
    تشکر شده در
    277 پست

سلام.درصورتی ک کسی شکایت کرد اعلام کنه به سایتشون حمله کنم و یه عکس یا فیلم از تیکتهای پاسخ داده نشده و یا پاسخ های بدشون بگیرم بدم که ضمینه پرونده بشه
    بروز باشید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    17
    تشکر شده در
    16 پست

این دوستمون اینجور که پیداست پیداشون نیست.

من الان سایتشون را در whmcs امتحان کردم ایشون حتی پول نداشتن یه لایسنس whmcs بگیرن!!!
    دوستان میتونن هر سایتی رو که میخوان در این آدرس تست کنن:
    Verify a Domain is Licensed - WHMCS

سایت ایشون تایید نمیشه یعنی این آقا از نسخه کرک شده و null شده whmcs استفاده کردند.
    ایشون وقتی پول یه لایسنس رو نداشتند چطوری میخواستند سرویس با کیفیت ارائه بدهند و تمامی اطلاعاتشون رو بخاطر کرک بودن راحت میشه برداشت.

جالب اینجاست که توی همین انجمن فروش من تاپیک فروشندگان دیگر رو هم چک کردم جز تعداد محدودی بسیاری از فروشندگان سایتشون لایسنس نداره و کرک هست. مثل کسی که اومده 2 روزه یه سرویسی بفروشه و بره!!!!! اونوقت از خودشون هم تعریف می کنن!!!!!!!!!!!

دوستان امیدوارم به همین نکات ریز توجه کنیم تا پولمون اینجوری هدر نره.

موفق باشید.

تشکر تشکر کرده 
    1,123
    تشکر تشکر شده 
    420
    تشکر شده در
    277 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه سرور های آلمان و آمریکا>شروع قیمت از 10 هزارتومان>ارائه تمامی کانفیگ ها>نصب سیستم عامل توسط کاربر>ب

سلام
    تاریخ و زمان آخرین فعالیت درسایت July 11th, 2014 02:58 PM

مثل اینکه ایشون قصد آنلاین شدن ندارن.دوستان طبق اطلاعاتی ک ب دست آوردم اسمشون علی اسدی هستی و آدمی ب اسم مروستی وجود نداره.سرورشون هک شد و دسترسی به همچیشون دارم.متاسفانه سرورشون ضعیف هست و تعداد تیکتها پاسخ داده نشده تا الان که دارم این پیامو مینویسم 17 تا هست.
    درضمن سرورشون تاریخ تمدیدش گذشته و ایشون تمدید نکردن و سرورشون خوابید.دوستانی ک سرور داشتین و توی ماه 30 روزه 2 روز روشن بود سرورتون دیگه همین ر2 روز هم روشن نیست:D
    اطلاعات دیگه ای ب دست آوردم در اختیارتون قرار میدم.فقط ای کاش مدیرا ک دسترسی دارن آی پیشونو میدادن جهت شکایت لااقل دستمون به یه جایی بند باشه که بتونیم ثابت کنیم ترکیه نبودن و ایران بودن
    بروز باشید

- - - Updated - - -

دوستان جی میلش رو هک کردم
    این آی پیش
    2.183.214.162
    خودم نتونستم ردیابیش بکنم ولی اگه کسی میتونه یالله.البته شماره موبایل هم ازش گیر آوردم.اگه چیزی دستگیرم شد همینجا درصورتی که مدیرا نبندن تاپیکو اطلاع میدم
    بروز باشید

- - - Updated - - -

جهت جلوگیری از فروش به صورت کلاه برداری و برای جلوگیری از زایه شدن حق دوستان سایتشون از دسترس خارج شد
    http://liferack.net/
    بروز باشید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    442
    تشکر تشکر شده 
    582
    تشکر شده در
    387 پست

لطفا تیکت بدید
    ویرایش توسط eskelet-sokhte : July 8th, 2014 در ساعت 01:26

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)