سلام با ایشون در تماس باشید تخصص و دانش ایشون به همه ثابت شدهwww.webhostingtalk.ir/member/165/
باسلام
اگه نیروی ریموت میخواهید با کاربر secure_Host تماس بگیرید. کارشون حرف نداره و از متخصصین به نام این حوزه در ایران می باشند.
آماده همکاری با شرکت های هاستینگ داخلی - بخش امنیت
همه حرفه ای ها با ایشان کار کرده اند و کار و تخصص ایشان را تایید می کنند.
می توانید پرس و جو نمایید.
سلام
من بالای یک سال دارم با کاربر secure_Host کار می کنم بسیار پیشتبانیشون عالیست شما نصف شبم ازشون پشتیبانی بخواهید انجام میدهند در صورتی که خیلی از شرکت ها میگویند 24 ساعت اما در واقعیت اینطور نیست از نظر من ایشون بسیار قوی هستند در بحث امنیت و تنظیمات سرور ما از زمانی که سرور را دادیم دست ایشون حمله dos و ddos نشد
درود
طبق فرموده های شما در مبحث امنیت سرور همان طور که دوستان عزیز فرمودند،یوزر secure_host مورد تایید می باشند
بنده نزدیک به چند ماهی هست که امنیت سرور هام رو به ایشون سپردم و تا الان انواع اقسام حملات به روی سرورهام انجام شده اما هیچ مشکلی نداشتم،در مورد هزینه ها نیز کافیه باهاشون صحبت کنید...
سخن آخر این که تنها کسی هستند که دانش خودشون رو در مورد امنیت سرور های مشتریان هر لحظه بروز (up to date) نگه میدارن
با سلام
می توانیم سرویس موردنظر شما را در اختیارتون قرار بدیم.
با کانفیگ امنیتی و ...
در صورت تمایل با بنده در ارتباط باشید
با سپاس
ما چندین سرور رو برای وب هاستینگ به www.nginxweb.ir سپردیم و طبق نظر مشتری و خریدار سرورها بسیار راضی هستند از کار ایشون
فناوری وب پارس
هاست ویژه وردپرس | هاست حرفه ای | هاست ویژه پرستاشاپ
۰۲۱-۲۸۴۲-۱۵۴۵ بهینه سازی شده برای انواع CMS
با سلام
از 30 تا 250 هزار تومان میتوانیم کانفیگ مورد نظر را انجام بدیم به شما.
50 - 60% مواردی که در سرور انجام میشه و میشه عمومی ذکر کرد در این صفحه ذکر شده است (به همراه سطوح و قیمت های دیگر پشتیبانی) :
http://www.roobinapanel.ir/announcements.php?id=103
با تشکر
- - - Updated - - -
اگر اینقدر حساس هستید و برای شما ملاک شماره ثبت شرکت هست نه حرفه ای بودن (منظور کلی هست نه دو شرکت ذکر شده) از همان شرکتی که سرور خرید میکنید درخواست کانفیگ نمائید.
سیستم شما اختصاصی هست و اینقدر حساس هستید پس مطمئن باشید خیلی راحت کانفیگر میتونه جوری کانفیگ کنه که دسترسی ورود به سرورتون را برای خودش فراهم کنه برای همیشه.
با تشکر
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)