من تا حالا از دیچی کالا یک پرینتر خریدم و با یک فلش مموری
ولی دیگه سعی میکنم حضوری خرید کنم چون توی ایران بلانسبت دوستان اینقدر فروشگاه دار ها *** شدن آدم میترسه اینترنتی بخره
ولی حضوری میتونی جنس رو ببینی از نزدیک
ولی اگر توی خارج کشور بخواهم خرید داشته باشم ۱۰۰٪ اینترنتی خرید میکنم
من خرید گوشی موبایل رو داشتم خیلی عالی بود 20 هزار تومان زیر قیمت بازار خریدم
از نمایندگیشون در رشت چند لپ تاپ تهیه شده ، کیفیتشان فرقی با کیفیت بازار ندارد.
تیم پشتیبانی متخصص و کار بلدی هم دارند.
خرید داشتیم در تهران یک روزه درب منزل تحویل دادن
کیفیت هم همانند اجناس بازار
سلام چند خرید داشتم یک روزه در تهران به دستم رسید. چند روز پیش یک تبلت خریدم که کاور و محافظ صفحه بعنوان هدیه روش بود. محافظه صفحه را استفاده کردم بعد که شارژ تبلت تمام شد متوجه شدم شارژ نمی شه! به پشتیبانیشون اطلاع دادم. تبلت را ازم گرفتند و مجدد یک تبلت نو به همراه کاور و محافظ نو با کمال اجترام برام ارسال کردند
تا بحال که مطمئن بودند
آرزوی موفقیت دارم براشون
خوب پس با اطمینان 100 درصد خرید میشه کرد ممنون از همه دوستان که شرکت کردن در این تاپیک
سلام. بنده تا الان یک 3 لپ تاپ - هارد اکسترنال - فلش مموری - تبلت - 4 موبایل و 1 پرینتر از این سایت خرید کردم.
کیفیت هیچ فرقی بابازار نداره اما یک بار فلش مموری رو که خرید دیدم کار نمی کنه با چند پی سی و لظ تاپ امتحان کردم دیدم خرابه زنگ زدم به پشتیبانی و
بهشون این رو اطلاع دادم و به سرعت برام تعویض کردن و 1 روزه بهم تحویل دادند ولی دیگر اجناسی که خرید کردم مشکلی نداشت
آقا طرف داره میگه فهمیدم باز داری میگی؟ عجب![]()
دوست عزیز اشکال ندره شاید این سوال خیلی ها باشه که واقعا کیفیت خوب هست یا خیر ؟!
باز دوستان هرچه بیشتر در تاپیک فعالیت کنن و نظرات خودشون رو بگن همچنین تجربه شخصیشون رو میتونه این تاپیک بدرد خیلی از دوستانی که دنبال این هستن که ببینن دیجی کالا خوب هست یا بد به نتیجه برسن ....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)