میزان بودجه خود را مشخص کنید و در بخش مربوطه درخواست دهید تا پیشنهادات مناسب توسط کاربران عزیز برایتان ارسال شود.
درخواست سرور اختصاصی
میزان بودجه خود را مشخص کنید و در بخش مربوطه درخواست دهید تا پیشنهادات مناسب توسط کاربران عزیز برایتان ارسال شود.
درخواست سرور اختصاصی
info.mehranfar@gmail.com
سلام.
با سرمایه زیر 3 ت اصلا فکر این کار نکنید .
باید بودجه مشخص باشه یک سرور خوب حداقل 500 600 قیمت داره.
به نظر من اگه یاد دارید با OVH کار کنید .خیلی به صرفه تر هست .
الان ما 2 تا سرور از red و ovh داریم من خودم از ovh بیشتر راضی هستم تا red .
از لحاظ هزینه ای خدمتتون گفتم .
هر سروری که میگیرید به عنوان تجربه میگم کانفیگ هارد ها رو بهترین مورد ببندید .
سلام پولهاتون رو دود نفرمایید
redstation الان بهترین گزینه برای شما میباشد که تخفیفات ویژه ای دارد
به نظر من برای شروع هر کاری باید حداقل هزینه تا 3 ماه اول رو داشته باشید
اگر سرمایه کمی دارید ابتدا از طریق یکی از همکاران نمایندگی درصدی بگیرید و میزان فروش خودتون رو برسی کنید و اگر توانایی لازم رو داشتید سپس اقدام به خرید سرور کنید
لطفاً طبق اعلام مدیر همین کار رو بکنید و ببینید که چه کسانی آفر دارند.
رم 32 گیگ و هارد 6 ترابایت رو بدون آیپی با 200 هزار تومان میتونید بگیرید اما فکر میکنید زیر صد یورو کجای دنیا به شما 64 آیپی میتونند ارائه بدند؟
هتزنر بهترین گزینه هست.
بعد از اون ovh کانادا چون هزینه آیپی ها رو تنها ماه اول پرداخت میکنید.
اما از اون جایی که هزینه ستاپ داره یه سرور 130-140 یورویی با مشخصاتی که عرض کردید از هتزنر میتونید بگیرید. (64 آیپی 32 گیگ رم)
در این بخش هیچ کس نمیتونه بهتون کمکی در زمینه ارائه آفر بکنه و همچنین همه ی دوستان تنها شما رو با هزینه های میلیونی میترسونند.
لذا بهترین کار احترام به مدیریت بخش هست.
من آنم که دنیایش ترک خورده
خسته ام از آدم های به ظاهر خوب !
.
با دیتاسنتر های چندان زیادی کار نکردم ولی :
ایکس ال هاست آمریکا قیمت خوبی داره و و ابسته به نرخ روز دلار نیست و همچنین دارای آپ تایم خوبی هست و به نظر من برای کار شما به صرفه هست بعد در صورتی که یک بار برای 1 سال سرور رد استیشن تمدید کنید دارای تخفیف های باور نکردنی هست و قیمت هاش خیلی خوب میتونه باشه برای شما در صورتی که ماهانه حساب کنی .
در کل این دو تا دیتاسنتر از بقیه بهتر هستش ولی دیتاسنتر لیزوب هلند هم می تونه انتخاب خوبی برای شما باشه.
چقدر هزینه در نظر دارید؟
و اینکه چقدر هزینه کنار گزاشتید برای بک آپ که ماههای اول فروشتون هزینه سرور رو در نیاورد از جیب باید بدین
فناوری وب پارس
هاست ویژه وردپرس | هاست حرفه ای | هاست ویژه پرستاشاپ
۰۲۱-۲۸۴۲-۱۵۴۵ بهینه سازی شده برای انواع CMS
300
بک آپ کجا بود باو![]()
سلام
داداش الان سرور Ex40 هتزنر با این قیمت یورو میشه ماهی 220 تومن تازه بدون آی پی و هزینه ستاپ با اونا میشه 500 تومن بعد اگر شما نتونی این پولو تو 1 ماه در بیاری هم سرور از دست میره هم پول 500 تومنم پول کمی نیست که همینجوری آدم از دست بده به نظر من باید حداقل هزینه 4 ماه رو داشته باشی بعد شروع کنی
در حال حاضر فقط دیتاسنتر رد استیشن ب دلیل تخفیف ۷۰ درصدی پیشنهاد میشه ...
قیمت پایین برای شروع کار خیلی بهتر ه ...
...Zzzz...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)