صفحه 3 از 10 نخستنخست 1234567 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 98

موضوع: ‫برای اولین بار در ایران درگاه مستقیم پرداخت اینترنتی بانکهای عضو شتاب در دیتاسنتر Redstation - آلماهاست‬‎

عضو جدید hell.machine آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    56
    تشکر تشکر شده 
    157
    تشکر شده در
    119 پست

پیش فرض پاسخ : ‫برای اولین بار در ایران درگاه مستقیم پرداخت اینترنتی بانکهای عضو شتاب در دیتاسنتر Redstation - آلماهاست‬‎

با سلام خدمت شما
    طاهری هستم یکی از پرسنل سرورپردازان برتر جنوب (وی پی اس سنتر) صمیمانه به شما و همکارانتون تبریک میگم
    واقعا خدمت بزرگی هست هم اعتبار ایرانی ها و شرکت های ایرانی بالا میره و هم این که دوستان و همکاران عزیز راحت تر و بدون واسطه خرید های خود رو از دیتاسنتر رداستیشن انجام میدن
    ایشاالله در عرصه های دیگه هم موفق باشید

2. تعداد تشکر ها ازhell.machine به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن AlmaHost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    398
    تشکر تشکر شده 
    1,529
    تشکر شده در
    736 پست

پیش فرض پاسخ : ‫برای اولین بار در ایران درگاه مستقیم پرداخت اینترنتی بانکهای عضو شتاب در دیتاسنتر Redstation - آلماهاست‬‎

نقل قول نوشته اصلی توسط hell.machine نمایش پست ها
    با سلام خدمت شما
    طاهری هستم یکی از پرسنل سرورپردازان برتر جنوب (وی پی اس سنتر) صمیمانه به شما و همکارانتون تبریک میگم
    واقعا خدمت بزرگی هست هم اعتبار ایرانی ها و شرکت های ایرانی بالا میره و هم این که دوستان و همکاران عزیز راحت تر و بدون واسطه خرید های خود رو از دیتاسنتر رداستیشن انجام میدن
    ایشاالله در عرصه های دیگه هم موفق باشید
    سلام
    واقعا از لطف شما متشکریم و این کلام شما به ما انرژی بیشتری میدهد برای هموار کردن مسیر در جهت بهره مندی کاربران ایرانی
    آرزوی موفقیت برای شما و همکاران شما و همه همکارن انجمن
    آلماهاست تنها Platinum Partner رسمی دیتاسنتر Redstation در ایران و در خارج از ایران میباشد.

عضو انجمن babelirani آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    341
    تشکر تشکر شده 
    1,633
    تشکر شده در
    1,101 پست

با سلام

بابت تلاشتون واقعا" باید بهتون تحسین و آفرین گفت

من به عنوان ایرانی شاید هیچوقت از دیتاسنتر ردستیشن خریدی انجام ندهم ولی واقعا" کار شما قابل تحسین و تقدیر هستش

به عنوان یک ایرانی بعد از سال ها فهمیدم که در دنیایی خارج از کشورم ایرانی های داخل ایران رو به عنوان یک فرد عادی قلم داد میکنند و این از تلاش و پشتکار عزیزانی مثل شما هستش

واقعا" بهتون تبریک میگم امیدوارم مثل همیشه در تمامی کارهاتون موفق و پیروز باشید
    هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری

مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو

یـــــــــــــــــــــــا دگاری

6. تعداد تشکر ها ازbabelirani به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    76
    تشکر تشکر شده 
    203
    تشکر شده در
    127 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط AlmaHost نمایش پست ها
    سلام
    بله من آرایش هستم
    بله دقیقا بخشی از خدمات آلما میباشد که کار را برای کاربران و نماینده ها و کسانی که دوست داشتند مستقیم از دیتا سنتر خرید کنند و بدون واسطه با دیتا سنتر طرف باشند سهل و آسان کرده
    به این سادگی که شما میفرمایید نیست اما بله تا حدودی صحیح است روال پرداخت هزینه ها به دیتا سنتر
    در این مسیر اعتبارات زیادی فراهم شد تا به این مرحله برسد و قیمت ارز هم تقریبا همان قیمتی است که کاربر از بازار آنلاین یا حواله در گذشته تهیه میکرده ما فقط این بستر را فراهم کردیم برای کسانی که دقدقه تهیه ارز را داشتند و خرید و یا حواله ان برای ان ها سخت بوده
    البته باید بگوییم کسانی که در روند این کار بودند نظر داشتند که این به نفع خود آلما و یا نماینده ها نیست اما این روز بالاخره فرا میرسید
    موفق وپیروز
    تبریک می گم
    کار خوب و شایسته ای ا0ست
    البته نمی گم کارمزد درست نیست بلکه حق شماست که میشه گفت اعتباری که شما در شرکت رداستیشن دارید باعث شده یک ایرانی به راحتی خرید انجام بده
    و موردی هم هست این باعث شده دیگه خودتون رو درگیر سرور نکنید
    پیشنهاد من هم اینه که کلا سرور هایی که به واسطه خودتون خرید شده رو یواش یواش به همین منوال بزارید به عهده کاربران
    اگه مشکلی هم باشه از طریق تیکت دیتاسنتر یا ایمیل بازگو میشه
    اینطوری وقت خودتون رو برای سرور نمیزارید بلکه برای بالا بردن کیفیت و بستن قرارداد در شرکت های دیگه و کشور های دیگه می کنید بهتر میشه
    این طرح بنده بود ولی اشخاصی که خارج از کشور بودن بسترش فراهم نبود که بتونم انجام بدم
    ولی با این حال خیلی خوشحالم که یک ایرانی موفق به این کار شده
    براتون آرزوی موفقیت را دارم

8. تعداد تشکر ها از rodfile.ir به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    398
    تشکر تشکر شده 
    1,529
    تشکر شده در
    736 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط babelirani نمایش پست ها
    با سلام

بابت تلاشتون واقعا" باید بهتون تحسین و آفرین گفت

من به عنوان ایرانی شاید هیچوقت از دیتاسنتر ردستیشن خریدی انجام ندهم ولی واقعا" کار شما قابل تحسین و تقدیر هستش

به عنوان یک ایرانی بعد از سال ها فهمیدم که در دنیایی خارج از کشورم ایرانی های داخل ایران رو به عنوان یک فرد عادی قلم داد میکنند و این از تلاش و پشتکار عزیزانی مثل شما هستش

واقعا" بهتون تبریک میگم امیدوارم مثل همیشه در تمامی کارهاتون موفق و پیروز باشید
    سلام
    همه این ها ابتدا لطفا خداوند بوده و در ادامه حمایت کاربران و همکارانی چون شما ما فقط یک نماینده بودیم و وسیله
    به امید اینکه برای دیگر همکاران نمونه ای باشد جهت به وجود آوردن این مسیرها با دیگر دیتا سنتر ها .
    موفق وپیروز

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط rodfile.ir نمایش پست ها
    تبریک می گم
    کار خوب و شایسته ای ا0ست
    البته نمی گم کارمزد درست نیست بلکه حق شماست که میشه گفت اعتباری که شما در شرکت رداستیشن دارید باعث شده یک ایرانی به راحتی خرید انجام بده
    و موردی هم هست این باعث شده دیگه خودتون رو درگیر سرور نکنید
    پیشنهاد من هم اینه که کلا سرور هایی که به واسطه خودتون خرید شده رو یواش یواش به همین منوال بزارید به عهده کاربران
    اگه مشکلی هم باشه از طریق تیکت دیتاسنتر یا ایمیل بازگو میشه
    اینطوری وقت خودتون رو برای سرور نمیزارید بلکه برای بالا بردن کیفیت و بستن قرارداد در شرکت های دیگه و کشور های دیگه می کنید بهتر میشه
    این طرح بنده بود ولی اشخاصی که خارج از کشور بودن بسترش فراهم نبود که بتونم انجام بدم
    ولی با این حال خیلی خوشحالم که یک ایرانی موفق به این کار شده
    براتون آرزوی موفقیت را دارم

سلام
    مرسی از مواردی که اعلام کردید و ما نیاز مند این نظرات هستیم تا بلکه هر چه بیشتر مسیر حرکت کاربران را هموار کنیم
    به زودی در ادامه همین خبر یک سورپرایز دیگر منتشر خواهد شد که قطعا کاربران از ان بهره کامل خواهند برد
    باز هم و باز هم ممنون
    آلماهاست تنها Platinum Partner رسمی دیتاسنتر Redstation در ایران و در خارج از ایران میباشد.

10. تعداد تشکر ها از AlmaHost به دلیل پست مفید

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

خدایی میایین یک تاپیک 10 متری میزنین فروش ویژه سرورهای رداستیشن با فلان درصد تخفیف.... آب دهن همه راه میفته... تهش مینویسید منتظر سورپرایز ما باشید.. هیچی دیگه کسی نمیخره!! شما جای ما باشی خرید میکنی؟ یا منتظر سورپرایز میشینید؟
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

12. تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    76
    تشکر تشکر شده 
    203
    تشکر شده در
    127 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط AlmaHost نمایش پست ها
    سلام
    سلام
    مرسی از مواردی که اعلام کردید و ما نیاز مند این نظرات هستیم تا بلکه هر چه بیشتر مسیر حرکت کاربران را هموار کنیم
    به زودی در ادامه همین خبر یک سورپرایز دیگر منتشر خواهد شد که قطعا کاربران از ان بهره کامل خواهند برد
    باز هم و باز هم ممنون
    ناگفته نمونه این مورد برای شما یک رزومه خیلی خوب و موفق شد و راه رو برای بستن قرارداد با دیتاسنتر های دیگر کشور ها هموار کرد
    پیشنهاد بنده اینه که اگه می تونید فقط برای خرید سرور بستر سازی نکنید و برای خرید نرم افزار و ... هم بشه استفاده کرد

تشکر تشکر کرده 
    398
    تشکر تشکر شده 
    1,529
    تشکر شده در
    736 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    خدایی میایین یک تاپیک 10 متری میزنین فروش ویژه سرورهای رداستیشن با فلان درصد تخفیف.... آب دهن همه راه میفته... تهش مینویسید منتظر سورپرایز ما باشید.. هیچی دیگه کسی نمیخره!! شما جای ما باشی خرید میکنی؟ یا منتظر سورپرایز میشینید؟
    سلام
    حالا مگه دروغ گفتیم اما به نظرم آدم باید در لحظه شکار کنه
    مرسی

15. تعداد تشکر ها از AlmaHost به دلیل پست مفید

عضو دائم Mr.Te0 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    259
    تشکر تشکر شده 
    2,950
    تشکر شده در
    1,526 پست

با عرض سلام.
    بنده نیز به نوبه خودم تبریک میگم.
    به نظر بنده این یک قدم بزرگی بوده که با تلاش شما عزیزان فراهم شده است.
    خسته نباشید عرض میکنم و آرزوی موفقیت های بیشتر را برای الما هاست دارم.
    info.mehranfar@gmail.com

تشکر تشکر کرده 
    398
    تشکر تشکر شده 
    1,529
    تشکر شده در
    736 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط rodfile.ir نمایش پست ها
    ناگفته نمونه این مورد برای شما یک رزومه خیلی خوب و موفق شد و راه رو برای بستن قرارداد با دیتاسنتر های دیگر کشور ها هموار کرد
    پیشنهاد بنده اینه که اگه می تونید فقط برای خرید سرور بستر سازی نکنید و برای خرید نرم افزار و ... هم بشه استفاده کرد
    سلام
    بله درست میگید و اگر کسی پیشنهادی داشته باشه ما استقبال میکنیم چه در مورد سخت افزار و چه نرم افزار ... خدا را شکر تیم مذاکره کننده خوبی داریم و همینطور تیم حقوقی که به مسیر های بین المللی واقف هستند
    موفق وپیروز

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Te0 نمایش پست ها
    با عرض سلام.
    بنده نیز به نوبه خودم تبریک میگم.
    به نظر بنده این یک قدم بزرگی بوده که با تلاش شما عزیزان فراهم شده است.
    خسته نباشید عرض میکنم و آرزوی موفقیت های بیشتر را برای الما هاست دارم.
    سلام
    ممنون و متشکر آرزوی موفقیت برای شما ... حس خوبیه این حس محبت

18. تعداد تشکر ها از AlmaHost به دلیل پست مفید

صفحه 3 از 10 نخستنخست 1234567 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع