سلام
یکی از دوستان در حال طراحی چنین اسکریپتی هستن. البته با امکانات و امنیت بسیار بالا.
تا دقایقی دیگه عکسش رو هم ارسال میکنم
سلام
یکی از دوستان در حال طراحی چنین اسکریپتی هستن. البته با امکانات و امنیت بسیار بالا.
تا دقایقی دیگه عکسش رو هم ارسال میکنم
خوب من هنوز شروع نکردم رقیب پیدا شد انگار)
- - - Updated - - -
آره من شروع می کنممرسی از حمایتتون، فعلا دارم دنبال یه برنامه نویس حرفه می گردم که کار رو گروهی کنم، گروهی باشه بهتره :D
- - - Updated - - -
خیلی ممنون از راهنمایی هاتون
- - - Updated - - -
آره فکر خوبیه، مرسی از راهنماییتون
- - - Updated - - -
در این مورد سعی میکنم بسته به آیپی بازدید کننده اسکریپت به صورت فارسی یا انگلیسی برای دانلود قرار داده بشهاینجوری بهتره فک کنم
- - - Updated - - -
ممنون، مفید بود حرفاتونمخصوصا اون بخش کار گروهی!
- - - Updated - - -
مرسی از راهنماییتون![]()
برنامه نویسی حرفه ای php و تولید نرم افزار های تحت وب. شبکه مایکروسافت و سیسکو، دوربین مدار بسته، ضبظ مکالمات.
برای رقابت با یک اسکریپت مانند whmcs باید ایده ی جدیدتری داشته باشید و حداقالامکان معایب whmcs را برطرف نمایید؛
یک مورد دیگر اینکه:
1- برای اینکه طرفدار داشته باشه اون چیزی که شما قصد تهیه کردنش را دارید یا باید رایگان باشه یا با قیمت خیلی پایین
2- سعی کنید حتماً برنامه ریزی شده این موضوع را پیش ببرید تا در آینده به مشکل برنخورید.
اُکسين سرور ارائه دهنده خدمات ميزباني وب|شماره ثبت 4587|یـ11ـازده سال سابقه درخشان|شماره تماس 42254600-061
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
اره اگه سیستم شما از نظر کارایی مثل whmcs باشه و امنیت رو هم مثل همون باشه استفاده میکنیم
شما میتونید لایسنس هم تولید کنید و با قیمت کمتر عرضه کنید
یه نکته دیگه
سعی کن با سیستم whmcs سازگار باشه ینی چی؟
یعنی اینکه در حال حاضر شاید اکثر که هیچ شاید تمامی وبسایت های فروش هاست و دامین و vps و از این جور چیزا همه از سیستم whmcs استفاده می کنن سعی کن سیستمی بسازی که راحت بشه از whmcs به سیستم شما انتقال داد و شاید هم برعکس چون کاربر خیالش راحته که اگه خوشش نیومد بیچاره نمیشه
اگه اسكريپت شما تمامى امكانات whmcs رو داشته باشه و مشكلاتى كه تو اين سيستم باهاشون مواجه هستيم رو نداشته باشه ١٠٠٪ استقبال ميشه
فروش سرور مجازی
http://www.maroonhost.net/vps-hosting.html
مارون هاست
برای خرید سرور تماس بگیرید 09123773197
شما شروع به کا کنید و امکانات مورد استفاده رو قرار بدید و از نظر امنیت هم ok کنید... بقیه کارا خودش ردیف می شه....
اول خدا قوت
پیشنهادی واستون دارم اینه که سیستم را با یه سری امکانات اولیه بیرون بدید به صورت رایگان ولی خوب بقیه امکاناتشو پولی کنید.
اینکه فشار کم بیاره و سریع بالا بیاد، بهینه سازی شده باشه، تا حد امکان کمترین حجم رو داشته باشه و کار باهاش پیچیدگی نداشته باشه و کاربر پسند باشه
از همه مهمتر چند زبانه باشه.امنیت هم که دوستان اشاره کردند.
یه همچین چیزی درست کردم و خودم الان درحال استفاده هستم ولی خیلی خیلی بازهم از whmcs عقب هستش،شاید 2/5 مزایای اونو داشته باشه.
عقب نکش وسط کار حتی اگر شده وقفه ی طولانی داشته باشی.
موفق باشی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)