با سلام و احترام...
با نور وب در خدمت شما هستیم.
برای اطلاعات بیشتر با پشتیبانی فنی تماس بگیرید تا راهنمایی بشید.
از طریق چت آنلاین با آقای لطف الله زاده تماس بگیرید.
نور وب - Noor-Web
با سلام و احترام...
با نور وب در خدمت شما هستیم.
برای اطلاعات بیشتر با پشتیبانی فنی تماس بگیرید تا راهنمایی بشید.
از طریق چت آنلاین با آقای لطف الله زاده تماس بگیرید.
نور وب - Noor-Web
با سلام و احترام
سرویس مورد نظر خریداری شد.
طی این چند ساعت من چندین سرور رو تست کردم و سرویس مورد نظر خودم رو خریداری کردم. اما بد ندیدم برای اطلاع کاربران دیگه تجربیات خودم رو در اختیارتون قرار بدم.
به طور کلی در سرور مجازی اگر منابع اختصاصی به شما داده بشه RAM و CPU نیازی به تست نداره و تکلیفشون مشخصه، اما هارد و پورت هیچ وقت نمی تونند به صورت اختصاصی داده بشن (از لحاظ میران فضاو ترافیک منظورم نیست، منظورم اشتراک منابع هست)
در مورد پورت شبکه و سرعت اینترنت، سه دیتاسنتر افرانت، فن آوا و پارس آنلاین بررسی شدند که نتایج تقریبا شبیه هم بود و اختلاف ناچیز، همچنین من از قیمت های این سه دیتاسنتر اطلاع دارم و بنابر این هیچ کدوم رو بر دیگری ارجح نمی دونم.
سرعت پینگ بین 2 تا 7 میلی ثانیه بود
سرعت دانلود (ترافیک Receive بر روی سرور) 30 تا 40 مگابیت (در پارس آنلاین به استثناء 120 مگابیت)
سرعت آپلود (ترافیک Send بر روی سرور) بین 60 تا 100 (در پارس آنلاین مقداری بهتر از بقیه)
در مورد هارد هم بهتون پیشنهاد می کنم حتما قبل از استفاده با نرم افزاری که بهتون معرفی کردم تست بگیرید.
چیزی که مهم هست سرعت خواندن و نوشتن هست. در تست های من چنین سرعت هایی ثبت شد:
- هارد SATA (در مورد RAID چیزی اعلام نشده): حداکثر سرعت نوشتن: 13 مگابایت و حداکثر سرعت خواندن: 148 مگابایت بر ثانیه
- هارد SATA (در مورد RAID چیزی اعلام نشده): حداکثر سرعت نوشتن: 7 مگابایت بر ثانیه و حداکثر سرعت خواندن: 59 مگابایت بر ثانیه
- هارد SSD (در مورد RAID چیزی اعلام نشده): حداکثر سرعت نوشتن: 120 مگابایت بر ثانیه و حداکثر سرعت نوشتن 120 مگابایت بر ثانیه
- هارد SAS (در مورد RAID چیزی اعلام نشده): حداکثر سرعت نوشتن 100 مگابایت بر ثانیه و حداکثر سرعت خواندن 140 مگابایت بر ثانیه
- هارد SAS (اعلام شده RAID 5): حداکثر سرعت نوشتن: 2400 مگابایت بر ثانیه و حداکثر سرعت خواندن 700 مگابایت بر ثانیه
با تجربه ای که دارم برای یک سرویس هاستینگ با 150 وب سایت معمولی ترافیکی تقریبا 3 مگابیت بر ثانیه Send و 30 مگابایت بر ثانیه Receive خواهید داشت، همچنین سرعت خواندن از هارد تقریبا 4 مگابایت و نوشتن بر روی هارد تقریبا 1 مگابایت بر ثانیه هست. اما مواردی هم داشتم که SQL در بانک های سنگین و بهینه نشده 100 مگابایت بر ثانیه از هارد خوانده و البته سرویس دهنده ی من از یک SAN Storage با اتصال فیبر نوری 8 گیگابیتی استفاده می کرد و من رو روی همین 100 مگابایت بسته بود و هیچ گونه اخطاری به من نداد و هیچ اخلالی هم در سرویسشون به وجود نیومد. تصورش برام سخته که اگه در چنین شرایطی از هارد ساتا با سرعت خواندن 50 مگابیت بر ثانیه و اون هم اشتراکی استفاده می کردم چه اتفاقی می افتاد.
به هر حال از همه شرکت هایی که همکاری کردند صادقانه کمال تشکر رو دارم.
موفق باشید
ویرایش توسط behnam33 : June 2nd, 2014 در ساعت 12:19
مشخصات سرور جهت تست برای شما تیکت شد
وب ایده، میزبانی حرفه ای وب
سرور اختصاصی،سرور مجازی ابری،هاست وردپرس
Tel:02166555391،Cellphone:09192001157
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)