دوستان این کار فقط هد قالب نمونه برداری شده که اجازه کپی رایت هد به شرکت همکاران سیستم گرفته و هزینه اش داده شده.
کاربر seoman الکی تاپیک قدیمی رو بالا آوردند که چی بشه.
دوستان این کار فقط هد قالب نمونه برداری شده که اجازه کپی رایت هد به شرکت همکاران سیستم گرفته و هزینه اش داده شده.
کاربر seoman الکی تاپیک قدیمی رو بالا آوردند که چی بشه.
شما چرا توی پست شماره 14 جواب دادید اگر پست قدیمی بود !
همچین هم فقط هد قالب نیست جناب .
اما قالب خوبیه . موفق باشید .
طراحی گرافیک و رابط کاربری برای تمامی مدیریت محتوا ها
--------------
web : www.mr-programer.ir
--------------
Mail : info@mr-programer.ir - one.enginer@gmail.com
--------------
Mob : 0914 261 6197
اشتباه شد.تاپیک بسته بشه
با سلام و روزبخير
من سرپرست بازاريابي و روابط عمومي شركت همكاران سيستم هستم. به اطلاع ميرسانم كه اجازه كپي برداري از قالب وب سايت همكاران سيستم به هيچ كس داده نشده و همكاران سيستم موارد تخلف در اين حوزه را به صورت قانوني دنبال خواهد كرد
قالب ارائه شده در اين تاپيك هم كاملا كپي قالب سايت همكاران سيستم است و حتي در برخي از منوها تصاوير همكاران سيستم نيز كپي شده است
از دوستاني كه باعث شفاف سازي اين موضوع شدند و همچنين از مدير اين انجمن كه موضوع را به همكاران سيستم اطلاع دادند سپاسگزاريم
نگار عرب
سرپرست بازاريابي و روابط عمومي
همكاران سيستم
83382351
با توجه به صحبت های ایشون ، پست بنده تائید شد :
بنده مطمئن بودم قالب ریپ هست و اینکه شما فرمودید : "دوستان این کار فقط هد قالب نمونه برداری شده" به شعور همه توهین میشه ، همه در دنیای وب ناشی نیستند و هستند خیلی ها که از خیلی چیزها با خبرند و سکوت میکنند.
امیدواریم ، امیدواریم دیگه از اینجور مسائل نبینیم و چیزی به اسم ریپ از دنیای مجازی برای همیشه پاک بشه.
موفق و سربلند باشید
زندگی همین است ، چه خوب و چه بد ، با او با آرامی قدم بزن
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
دوست عزیز طراح این قالب من نبودم که این رو می فرمائید.
بنده مطمئن بودم قالب ریپ هست و اینکه شما فرمودید : "دوستان این کار فقط هد قالب نمونه برداری شده" به شعور همه توهین میشه ، همه در دنیای وب ناشی نیستند و هستند خیلی ها که از خیلی چیزها با خبرند و سکوت میکنند.
امیدواریم ، امیدواریم دیگه از اینجور مسائل نبینیم و چیزی به اسم ریپ از دنیای مجازی برای همیشه پاک بشه.
موفق و سربلند باشید
همونطور که عرض شد طراح قالب ما نبودیم و خوده ما هم نمی دونستیم الان با طراح دیگه ای داریم صحبت میکنیم تا ظاهر سایت رو تغییر بدند و خودم به شخصه پایبند قانون کپی رایت هستم و پیگیر کار های تغییرات هستم.
ممنون از دوستان که ریپ هد رو اطلاع دادند قبل از اینکه طرف طراحی کننده به قول معروف فرار نکرده.
تاپیک رو در صورت امکان آپدیت نکنید تا بنده بروز رسانی کار ها رو بذارم
لطفا اپدیت نکنید
ویرایش توسط M-Sadeghi : September 6th, 2014 در ساعت 11:58
هنوز فروش دارید ؟؟
گروه طراحی و توسعه مازندوب شمال
بسته های نصبی رایگان قالب های جوملا و وردپرس
تلگرام www.mazandweb.com = @mazandweb
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)