هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
دوستان مثل اینکه درست شده!!
ویرایش توسط srsh : May 15th, 2014 در ساعت 17:46
License Verification - cPanel Inc.
سی پنلشم کار میکنه ؟؟؟ :D
تیک دیتا بولشیته
یوزرش تو پی تی هست Mohammad_Vazin
بنده اولای شروع میزبانیمون بود.
ازشون سرور مجازی رم 8 گیگ سفارش داده بودم 80 تومن در ماه.
تحویل دادند
بعد 1 روز
سرور خاموش شد و هر چقدر تیکت تماس تلفنی و ..... گفتند که شما تنظیمات شبکه رو دسکاری کردین رو سرور اختصاصی !
تازگیا اومده بودند بهم میگفتن بیا برات سرورتونو بدیم!:|
بنده هم رد کردم
ویرایش توسط shakari : May 31st, 2014 در ساعت 20:22 دلیل: اشتباه تایپی
~ ~ تعطیل شد ~ ~
در ضمن اون قسمتی که گفتید مستر ریسلر بوده یا نبوده ؛ باید عرض کنم خدمتتون در زمان زدن این تاپیک مستر ریسلر هاست 97 بوده که ساسپند شده بود
حالا رو نمیدونم !
در بین سابقه بیش از 10 سال من در اینترنت شرکت تیک دیتا یکی از ضعیف ترین و بدترین شرکتهایی بوده که واقعا من رو اذیت کرده
واقعا متاسفام براشون فقط ادعای زیادی دارند و فکر میکنند خیلی کارشون درسته و دارند همه چیز رو به مسئول خودش ارجاع میدن
بنده به خاطر مشکلات بسیار پیش پا افتاده بارها بیش از 2 هفته درگیرتیکت بودم
فقط تیکتها رو الکی جواب میدن به جای اینکه کاری کنند
شاید باور نکنید ولی من آرزو به دل موندم فقط یکبار مشکل من با یکی دو بار مسیج حل بشه
اگه مشکل از منه پس چرا فقط این شرکت داره منو اذیت میکنه ؟
من قبلا نمایندگی هاست داشتم ازشون مثل چی پشیمون شدم یه طرف . سرور سفارش دادم تحویل ندادند . مشکلات هاست به کرات پیش میومد فقط میچرخوندند
الان هم که دارم این پست رو میزارم یک دامین رو همون موقع ثبت کردم الان نمیتونم حتی دی ان اس عوض کنم !
تمدید کردم هزینه رو دادم میگن ثبت نشده !
تو پنل من نیست! اصلا صاحاب نداره این شرکت . واقعا باید این جور شرکت ها حذف بشن فقط وقت آدم رو میگیرند و اعصاب رو به هم میریزند .
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
کادر مدیریتی با سطح علمی پایین + لات و کوچه بازاری هم بهش اضافه کنید
پیشنهاد میکنم منتقل کنید !
بازم معلوم نیست یک گروه از جوان های بین 15 الی 20 سال ایرانی ( جواهای رعنا ) دست به ایجاد هاستینگ زدن !
اگه تاپیک زیر خاکی هست عذر میخوام
من هم باهاشون مشکل دارم
ویرایش توسط Dead.Zone : November 24th, 2014 در ساعت 20:29
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)