سلام . من یه مشکلی دارم. بعد از پرداخت بجای اینکه محصول را نشون بده این ارور را میده
زمان مجاز برای پرداخت این تراکنش به پایان رسیده است
کمک کنید ممنون
سلام . من یه مشکلی دارم. بعد از پرداخت بجای اینکه محصول را نشون بده این ارور را میده
زمان مجاز برای پرداخت این تراکنش به پایان رسیده است
کمک کنید ممنون
سلام
جناب من نسخه قبلی رو دارم آپدیتش رو چطوری باس ازتون بگیریم تا مشکلاتش بر طرف بشه؟؟؟
شرکت فنی و مهندسی پردازش رایانه طلوع کاسپین - فروش سرورهای سوپر میکرو و تمامی قطعات سخت افزاری سرور
Yahoo ID: mohsen.langarneshin
Phone: 0912-022-8638
سلام اقا ما از این اقا اسکریپت ورژن ۲ رو خریدیم توش زده بود بروز رسانی بهش گفتم باگ داره گفت نسخه جدید برطرف میشه الان ک نسخه جدید رو داده اپدیتش رو نداده و الانم میگه واسه نسخه جدید باس پول بدین...
ذاونموقع ک داشتن میفروختن این حرفا نبود اما الان....
شرکت فنی و مهندسی پردازش رایانه طلوع کاسپین - فروش سرورهای سوپر میکرو و تمامی قطعات سخت افزاری سرور
Yahoo ID: mohsen.langarneshin
Phone: 0912-022-8638
ویرایش توسط mask-online : November 19th, 2015 در ساعت 15:43
اینترنت پرسرعت , طراحی سایت , سئو سایت , خرید اکانت مجازی , دوربین مداربسته , سامانه پیام کوتاه
MASK-ONLINE.ir - TG = @mask_online
سلام، من قبلا نسخه 3 رو خریداری کرده بودم ولی از سیستم پاک شده اگر امکان داره دوباره برای من ارسال کنید، ممنون!
ggroup2009@gmail.com
دمو مدیریت قرار گرفت
user pw = demo
کسانی که در خواست پلاگین کرده اند به زودی نوشته میشه و در سایت قرار میگیره
سلام و خسته نباشید . واقعا عالیه . ظاهر خوب سرعت بالا..
در باره امنیتش من صاحب نظر نیستم اما بتونید امنیت خوبی برای تعریف کنید که معرکه میشه ..
پلاگین های بانکی مستقیم رو بنویسید عالی میشه..
بانک هایی که درگاه های زیادی ارائه دادن به سایت ها : سامان ، پارسیان ، پاسارگاد و ..
همه ماژل های بانکی قرار میگیره و کاملا رایگان خواهد بود
سلام
اسکریپت بسیار خوبی است . گرافیک و امکانات خوبی نسبت به اسکریپت ها دیگر دارد. اگر امنیت این اسکریپت را بتوانید تامین کنید و نیز پلاگین ها و درگاه ها بانکی را افزایش دهید بی شک سرسخت ترین رقیب Freer خواهید شد ! و استقبال گسترده ای از اسکریپت شما انجام خواهد شد.!
مجدد تاکید می کنم در اولین مرحله تمام سعی خود را در خصوص تامین امنیت و باگ گیری این اسکریپت انجام دهید و سپس برای توسعه و تکمیل آن وقت صرف کنید
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)