up
up
دوستانی که به ایشون سرویس میدن توجه کنن :
1.باید ساعت 5 صبح پاسخگوی تماس ایشون باشید
2.ایشون ایمیلشون رو اصلا چک نمیکنند و همیشه طلب کارند!
3.همیشه ی خدا طلبکارن انگار که برای سرور رم 1 گیگ(مثال)250 هزار پول دادن.
4. ...........................غیره
سرویس دهی به ایشون اصلا تایید نمیشه!
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
من که نمیدونم کی هستی...
ولی یه حدس هایی میزنم که کی باشی، اگه مرد بودی پول مارو بالا نمیکشیدیو هاست مذخرفتو به ما قالب نمیکردی که همش سایتم بسته بود
الان به کوری چشم تو و بقیه یه سرور لینوکس با دایرکت ادمین خریدم هم خودم از شر شماها راحت شدم هم مشتری جور کردم، دندون رو جیگر بذاری سرور برای اینکار هم میگیرم، بعد به شما و بقیه دوستان کار با این چیزها و ادب و برخورد رو یاد میدم!!!
بعدشم منظورت از ایمیل همون تیکت هست دیگه؟!
تا نیومدم تو پستت کارو بارهاتو لو ندادم و اینکه تهدید به افشای کارات کردم اومدی هرچی از دهنت دراومدو گفتی بعدشم ایگنور کردی برو خدا روزیتو جای دیگه بده، آفرین
میتونستم خیلییییییییییی راحت بطور قانونی حالتو بگیرم ولی گذشتم ازت و سپردمت دست خدا!
ایشا... vpsی که خریدم بهت میگم کسی هست یا نه!!!
در ضمن اینو یادم اومد، دلیل اصلیت برای اینکه گفتی توصیه نمیشه این نیست که ترسیدی کارهاتو لو بدم و تو اومدی زود عصبی شدی فحش دادیو ایگنور کردی از یاهو؟!دیگه حرفی ندارم، تا یه حدی شناسوندمت برای دوستانت!!!
قابل توجه شما و بقیه گرون فروشها هم بگم که اگه امکانش هست اسم اون کسایی که قیمتشون مناسب هست بذارم تا ببینی یعنی چی![]()
ویرایش توسط Shah-masooD : April 10th, 2014 در ساعت 00:31
دوست عزیز ببخشید ! وسط دعوا
چطور میشه فهمید واقعا به ما 3.5 گیگا هرتز دادن ؟ الکی اسکولمون نکردن بگم 3.5 داری برو حالشو ببر !!!؟؟ ؟
چون آخرین باری که سرور سی پی یو بالا ارزون گرفتم بهم 3.5 گیگ داد ولی شیر بود![]()
ویرایش توسط azadfalah : April 10th, 2014 در ساعت 01:06
Hetz-5 - Ram : 3072 MB - HDD : 200 GB
CPU : Intel(R) Core(TM) i7-3770 1 Core 1600 Mhtz | Bandwich : Unlimited | Port : 1 Gbit/s with 200 Mbit/s guaranteed | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99.99%
ماهانه 55 هزار تومان
سبد خرید - هزارنویس
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
از تو قسمت task manager میشه یه چیز هایی فهمید
چون مصرف ram و cpu تو نشون میده!!!
من از یکی vps گرفتم، گفت 3.5 هست cpu بالای 80 90% بود که همش vps کند بود
در حالی که مصرف من با همون cpu از جای دیگه به زور به 30 40% میرسه
چون از جای مطمئنی گرفتم با قیمت خیلی مناسب، نه از ...
به کوری چشم بعضیا....!!!!))))))))))))))
دیگه نه مشکل هاست دارم (چون خودم سرور برای هاست خریدم؛ هم خودم استفاده میکنم، هم به مشتری هام سرویس میدم...)
هم دیگه مشکل vps ندارم
ایشا... به زودی هم که سرور برای vps فروختن گرفتم خدمت میرسم![]()
جونه مادرت بیا تو تاپیکه من لو بده
من اصلا هاست نفروختم تو زندگیم :p
یاهو ایگنور کردم؟ کجا؟ تو اصلا یاهو بودی؟ همش زنگ میزدی عزیزم
پولتو بالا کشیدم؟ جیگر فاکتورت سر رسیدش رسید پی نکردی پرید
من کیم اصلا؟
----------
خدا عاقبت فروشنده های درست حسابی رو ختم به خیر کنه . . . .
-------------
مدیرا ببخشید منو ایشون منو برده زیر سوال باید جواب میدادم
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)