-
April 15th, 2009, 19:38
پاسخ : روشهاي جلوگيري از تحريم cpanel
البته شایدم یکی آمارتو به cPanel داده !!!!!!
-
-
April 15th, 2009 19:38
# ADS
-
April 15th, 2009, 19:56

نوشته اصلی توسط
طاهرنژاد
البته شایدم یکی آمارتو به cPanel داده !!!!!!
نمیدونم خیلی وقته تحریم نشده بودیم
:hammer:
ots:
-
-
April 15th, 2009, 21:15
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
طاهرنژاد
فکرشو نکن بیخیال سی پنل شو...
ما هم مجبوریم توی سی پنل باشیم چون یه روز پنل lxa رو به مشتریامون نشون دادیم خفمون کردن :| وگرنه یه لحظه هم امونش نمیدادم...
من وقتی با LXA شروع کردم مشتری ها ناراضی بودند! گفتم یک هفته تست کنید بعد از یک هفته اگر راضی نبودید از هر چیز دیگه ای جز cPanel که شما بگید استفاده می کنیم! الان همه راضی هستند.
اگر شما توضیح بدید که با ایران مشکل دارن و باید انتخاب دیگه ای کنند. اگر امروز کنترل پنل رو تغییر بدید خیلی بهتر از این هست که شما آی پی هاتون بسته بشه و کاربرها به کنترل پنل دسترسی نداشته باشن و هر چند روز یک بار این مشکل پیش بیاد!
-
-
April 15th, 2009, 21:44

نوشته اصلی توسط
persian.developer
من وقتی با lxa شروع کردم مشتری ها ناراضی بودند! گفتم یک هفته تست کنید بعد از یک هفته اگر راضی نبودید از هر چیز دیگه ای جز cpanel که شما بگید استفاده می کنیم! الان همه راضی هستند.
اگر شما توضیح بدید که با ایران مشکل دارن و باید انتخاب دیگه ای کنند. اگر امروز کنترل پنل رو تغییر بدید خیلی بهتر از این هست که شما آی پی هاتون بسته بشه و کاربرها به کنترل پنل دسترسی نداشته باشن و هر چند روز یک بار این مشکل پیش بیاد!
خیلی دلم میخواد اینکار رو بکنم. فقط نکته مهم اینه که برای انتقال سایت ها هنوز راه درستی ارائه نشده! شما چجور منتقل کردید؟
-
-
April 15th, 2009, 22:35
عضو انجمن
lx admin خيلي خوبه ولي انصافاً بازم سي پنل براي كاربرا آسون تره
ولي به هر حال چه بهتر كه ريسك نكنيد
-
-
April 15th, 2009, 23:29

نوشته اصلی توسط
mihanhosting
lx admin خيلي خوبه ولي انصافاً بازم سي پنل براي كاربرا آسون تره
ولي به هر حال چه بهتر كه ريسك نكنيد
میشه منظورتون و از ریسک نکنید بگید؟
The Compliment is only Special of the God, Who is the Creator of the World.
-
-
April 16th, 2009, 00:13
مدیر کل
درخواست میشه در مورد تاپیک بحث کنید
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-