-
February 28th, 2014, 23:06
عضو جدید
پاسخ : تبلت زیر قیمت 600000 تومان چیا هستن؟غیر ایرانی

نوشته اصلی توسط
nginxweb
قیمت بزرگوار؟
-
تعداد تشکر ها از Ne&in به دلیل پست مفید
-
February 28th, 2014 23:06
# ADS
-
February 28th, 2014, 23:09

نوشته اصلی توسط
SAHAND.I
دوستان یه سوال داشتم
از نظر مودم خیلی با هم تفاوت دارن؟
مثلا سرعت اینترنتشون زیاد با هم فرق داره؟؟؟؟
اگه زیاد فرق داره بهترین مدل برای استفاده از نت چیه
سلام . فرقی ندارن
-
تعداد تشکر ها ازscary-x2 به دلیل پست مفید
-
February 28th, 2014, 23:10

نوشته اصلی توسط
nginxweb
این تبلت سیم نمیخوره !
-
تعداد تشکر ها ازscary-x2 به دلیل پست مفید
-
March 1st, 2014, 12:54
عضو جدید
دوستان نگفتین بالاخره فرق این تبلت های با قیمت پایین با با قیمت بالا ها در چی هست؟
-
-
March 1st, 2014, 13:08
عضو جدید
دوست عزیز شما اول نیاز خودتو مشخص کن.مثلا من خودم توی یه تبلت به چندتا نکته اساسی توجه میکنم:
1:سیم کارت بوخوره:چون من کارم با نت هست و همیشه باید دسترسی داشته باشم به نت پس تبلتی که مودم 3gبوخوره به درد من نمیخوره
2:گرافیکش خوب باشه برای بازی و معمولا برای بازاریابی
3:خوش دست باشه و زود خراب نشه
4:سرعتشم خوب باشه و گیر نزنه
توی رنج زیر 350 تومن به نظر من پیر گاردین بگیر1 سال گارانتی داره و مشتری های ما همه ازش راضی بودن سیم کارت رایتل میخوره کیفیتشم بد نیست
بین 350 تا 450 به نظر من اینول بگیر من خودم قبلا داشتم واقعا عالیه گرافیکش حرف نداره
بین 450 تا 600 هم لنوو خیلی خوبه واقعا همه چیزش عالیه
بالای 600 تومن هم پیشنهاد من Asus الان دارم و حرف نداره گرافیکش عالیه،سرعت پردازشش فوق العاده است اگه یه بنچ مارکم ازش بگیری میبینی با تبلت های بالا 1 میلیون چندان فرقی نداره و از
بعضی هاشون قوی تره،سیم کارت میخوره،قابلیت مکالمه داره
-
تعداد تشکر ها ازkhoramdesign به دلیل پست مفید
-
March 1st, 2014, 13:15
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازpsfa به دلیل پست مفید
-
March 1st, 2014, 13:15
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
khoramdesign
دوست عزیز شما اول نیاز خودتو مشخص کن.مثلا من خودم توی یه تبلت به چندتا نکته اساسی توجه میکنم:
1:سیم کارت بوخوره:چون من کارم با نت هست و همیشه باید دسترسی داشته باشم به نت پس تبلتی که مودم 3gبوخوره به درد من نمیخوره
توی رنج زیر 350 تومن به نظر من پیر گاردین بگیر1 سال گارانتی داره و مشتری های ما همه ازش راضی بودن سیم کارت رایتل میخوره کیفیتشم بد نیست
بین 350 تا 450 به نظر من اینول بگیر من خودم قبلا داشتم واقعا عالیه گرافیکش حرف نداره
بالای 600 تومن هم پیشنهاد من Asus الان دارم و حرف نداره گرافیکش عالیه،سرعت پردازشش فوق العاده است اگه یه بنچ مارکم ازش بگیری میبینی با تبلت های بالا 1 میلیون چندان فرقی نداره و از
کامل و عالی ...پس با لنوا کنار میام ....
فقط یه چیز احتمال داره بعد عید قیمت ها بالا بره؟
-
-
March 1st, 2014, 13:22
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Ne&in
کامل و عالی ...پس با لنوا کنار میام ....
فقط یه چیز احتمال داره بعد عید قیمت ها بالا بره؟
سلام
اگر میخواهید براتون ارزون بیفته
به آقای قربانزاده (mr-programer) بگید
ایشون ماکو زندگی میکنند و از ترکیه وارد میکنند . البته اگر الآن اینکار رو انجام بدند .
یا حق
-
تعداد تشکر ها ازalaviyoon به دلیل پست مفید
-
March 1st, 2014, 13:32

نوشته اصلی توسط
khoramdesign
ممنون دوست عزیز از توضیحات خب و مختصر و مفیدت
من میخوام یدونه پیر گاردین بگیرم بنظر شما خوب هست ؟ کیفیت صدا و تصویرش چجوری هست ؟ سیم کارت خور هست یا نه؟ و اینکه سرعت تاچ و لمسش چحوریه ؟ باطری اش در چه حد هست ؟
ببخشید زیاد سوال پرسیدم
-
تعداد تشکر ها از Farzinn به دلیل پست مفید
-
March 1st, 2014, 14:01
عضو جدید
دوست عزیز در بین تبلت های چینی پیر گاردین بهترینشونه.
تبلت خوبیه و معمولا شرکت های در ایران این محصول رو گارانتی کردن که از بزرگترین شرکت ها میباشند مثل گارانتی سازگار.کیفیت صداش بد نیست و با هدفون خیلی خیلی بهتره-تصویرشم چیزی نیست که بخوایی بگی عالیه
اگه با گوشی های اندروید گرون کار کرده باشید میگید که تصویرش بده ولی واقعا خوبه ما یه مشتری داریم که کلا کارش فیلمه و این تبلتو برای فیلم دیدن گرفته میگفت که راضیه.سیم کارت میخوره البته توجه داشته باشید
که توی بازار دونوع وجود داره یکیش که فقط سیم کارت ایرانسل و همراه اول میخوره 2g و نوع دیگش که هرسه تا اپراتور ایرانسل ،همراه اول و رایتل رو ساپورت میکنه قیمتشون هم یکیه.
سرعت لمسش خوبه میشه از 10 نمره بهش 5 داد.باتریشم والا اطلاعی ندارم از باتریش ولی معمولا تمام تبلت ها از باتری متوسط برخوردارن.
فقط یه نکته هم بگم توی بازار دو نوع اصل و بدلش وجود داره که تفاوتشون ایناست:
اصلشون پلمپ خوده شرکت پیر گاردین رو دربشه و باز نشده و تمام وسایل اضافی رو همراه داره همچنین یه کیف هم داخلشه که روی کیف اسم پیر گاردین حکاکی شده ولی
جنس بدلش هیچکدوم از اینارو نداره.
سوالی بود در خدمتم
-
تعداد تشکر ها ازkhoramdesign به دلیل پست مفید