یعنی هم فحش بشنویم هم پولش رو پس بدیم؟ در این مواقع بهتره حتی اگر پولش هزار تومان هم باشه بهش پس داده نشه!( در ضمن دی این مواقع اصلا شنوده نباشید ) بحث هم نکنید فقط بهش مهلت بدید اطلاعاتش رو جابجا کنه و سرویسش رو کنسل کنید money back هم تو قوانین سایت بنویسید مثلا 24 ساعت یا 48 یا بیشتر قرار بدید .
ديگه تو هر كاري مشكل و مشتري 3 هست حالا يكي اينجوري در اومد 100 برابر اين مشتري خوب هم هست
اون هايي كه ميگن شركت و سازمان اگر كار كرده باشند در بين شركت و سازمان ها آدمهاي كلنگ تر از اين پيدا ميشه شركت ها و سازمان هاي بزرگ الان كلا طراحي رو ميدن پيمانكار...
ویرایش توسط Rapid : May 9th, 2010 در ساعت 07:24
من زیاد تو قضیه این فرد نیستم
مقتی hostdl با مشکل مواجه شد
مجبور به انتقال شدم
بعد از مقداری تحقیق به خاطر ذیق وقت فضاها را انتخاب کردم
متاسفانه به تعطیلات تاسورا و عاشورا برخوردیم
پرداخت آنلاین که نداشت مجبور شدم پول به حساب فرد دیگری واریز کنم
منتها بعد از واریز وجه فعلا هیچ ترتیب اثری داده نشده
2 روز هست تیکیت میزنم جواب هم نمی دهند به تلفن هم جواب نمی دهند
فردا شنبه است و احتملا هاست دی ال داون بشه ما هاستمون بپره
و کی مخواهد جواب بده خدا میدونه
ولی خدایشش من فقط به خاطر پشتیبانی بی نظیر hostdl از این شرکت هاست خریدم
حیف شد؟
برای نجربه کردن بانکداری اینترنتی در بانک پاسارگاد حساب افتتاح کنیدبه واسطه وجود کارمندان درست !!!! و درگاه اینترنتی امن !!!!! تمامی موجودی حساب شما در یک چشم بهم زدن سرقت می شود .
سلام. براتون پی ام کردم من فعلا خرید کردم از هاست خارجی شما هم برو طرف هاست خارجی.
---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------
سلام. براتون پی ام کردم من فعلا خرید کردم از هاست خارجی شما هم برو طرف هاست خارجی.
---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------
حالا باید چه بکنیم ؟ بنده خدا نوشته شما راهنمای کردی بره یه جای دیگه تاپیک بزنه
انقدر wht
cpu سیستم شخصی رو مصرف مکینه که سرور با اون قدر هاست و سرور مجازی مصرف نمیکنه![]()
آقا اینا که چیزی نیست یکی از مشتری های ما میگفت پشتیبانی 24 ساعته دارید و 3 شب همش زنگ می زد به گوشی ما ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)