-
March 16th, 2014, 13:25
پاسخ : شرکت های مادر سامانه های پیام کوتاه

نوشته اصلی توسط
H.E
خیلی سادست
وقتی یه نفر خودش از فرا پیامک نمایندگی بگیره 500 اگر بخواد خودش هم همون قیمت نمایندگی بده انوقت کسی نمیاد فرا پیامک رو با این همه اعتبار و سابقه و تبلیغات ول کنه بره از یه نفر که راست کارش معلوم نیست و یا حداقل از لحاظ اعتبار و تبلیغات از فرا پیامک ضعیف تره نمایندگی بخره
جدا از این هم کسی که 500 داده میاد نمایندگی رو 100 میده که با قیمت ارزون بتونه فروش بیشتری داشته باشه و اینکه میتونه نامحدود نماینده بفروشه و ازش درآمد زیادی کسب کنه ؛ یعنی شما یه بار 500 میدی و هر چندتا خواستی نمایندگی زیر مجموعه میفروشی هر عدد 100 هزار و هرچی بیشتر بفروشی سودت بیشتره و باز هم جدا از این میتونی از چیزهای دیگه نماینده هات سود ببری مثل شارژ پیامکی که براشون قیمت تعیین میکنی و اونوقت ارسال اسمس همه کاربرای نماینده هات و خود نمایندت به شارژ پیامکی تو اضافه خواهد کرد و روش های دیگه.......
الاتن مثلا من اگر از فراپیامک بگیریم و اون 520 تومن رو بدم
میتونم نامحدود نماینده ایجاد کنم؟
درضمن این 520 تومن سالانه هست یا نه؟
-
-
March 16th, 2014 13:25
# ADS
-
March 16th, 2014, 13:41
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mohammad.2016
الاتن مثلا من اگر از فراپیامک بگیریم و اون 520 تومن رو بدم
میتونم نامحدود نماینده ایجاد کنم؟
درضمن این 520 تومن سالانه هست یا نه؟
500 تومن سال اول
سال بعد با 40 درصد تخفیف میشه
برای ایجاد هر نماینده مشابه باید 260 به فرا تقدیم کنید ( نقطه ضعف فرا این محسوب میشه به نظر من ولی خب نظرشون این هست که راحت تر می تونند کنترل کنند ، ضمنا از آنجایی که به افراد زیر 18 سال نیز نمایندگی نمی دهند، با این کار خواستند کنترل کنند که نماینده ها زیر نماینده زیر 18 تعریف نکنند ! )
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم ...
-
تعداد تشکر ها ازisoroush به دلیل پست مفید
-
March 16th, 2014, 13:45
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
netmelli
طهرانی اینجور نشوته میشه برای ایشون
بله
والا من آردین پیامک رو اسمش رو شنیدم ولی تازگیا و قبلا یا نبودن یا بنده آشنایی نداشتم باهاشون
جسارت نباشه دوست عزیز ولی هویز آن دامنه با دامنه شما یکی نیست
اگر هم سورس متعلق به شما باشد حتما از شرکت هایی دیگر ( مثلا فرا یا ... ) وبسرویس ارسال خریداری کرده اید
چرا که کسی که حداقل سه تا 70 میلیون تومان خرج قرارداد با اپراتور ها میکند ( 210 میلیون تومان ) حداقل یه تبلیغی داره و به این انجمن بسنده نمی کنه
اسم آردین را بنده از سال 2011 که عضو این انجمن شدم شنیدم و به عنوان یک شرکت حرفه ای همیشه ازش یاد میشد ولی تا به حال از محصولاتشون استفاده نکردم
-
-
March 16th, 2014, 13:46

نوشته اصلی توسط
isoroush
500 تومن سال اول
سال بعد با 40 درصد تخفیف میشه
برای ایجاد هر نماینده مشابه باید 260 به فرا تقدیم کنید ( نقطه ضعف فرا این محسوب میشه به نظر من ولی خب نظرشون این هست که راحت تر می تونند کنترل کنند ، ضمنا از آنجایی که به افراد زیر 18 سال نیز نمایندگی نمی دهند، با این کار خواستند کنترل کنند که نماینده ها زیر نماینده زیر 18 تعریف نکنند ! )
خب اگر باز هم باید 260 داد چرا دوستان همینجا دارن 100 یا 200 میگیرن که از اون 260 کمتر؟ ( احتمالا از جایی نمایندگی گرفتند که برای اینجاد نماینده پول نمیگیره؟
)
-
-
March 16th, 2014, 13:55
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mohammad.2016
خب اگر باز هم باید 260 داد چرا دوستان همینجا دارن 100 یا 200 میگیرن که از اون 260 کمتر؟ ( احتمالا از جایی نمایندگی گرفتند که برای اینجاد نماینده پول نمیگیره؟

)
اون دوستان یا از فرا ندارند ( شما دموشون رو ببینید مشخص هست ) یا از کسی که از فرا سورس خریده و نمایندگی میده خرید کردند
مثلا شرکت آریا سورس قدیمی فرا رو داره ( امکاناتش خیلی قدیمی هست ) و ریسلری فکر کنم با 80 هزار تومان میده
ضمنا حدودا از نحوه لینک دهی ها میشود تشخیص داد که از چه شرکتی استفاده می کنند ، مثلا سورس صبا تا جایی که بنده دیدم php بود ، یکی از دوستان هم در این گفتگو یک لینک دادند محیطش شبیه قالب فرا درست شده بود ولی خب معلوم نبود برای چه شرکتی دیگه هست
در هنگام خرید به 2 نکته توجه کنید
1- امکانات : برای جذب کاربران حرفه ای
2- ظاهر زیبا و راحت : برای جذب کاربران آماتور و نیمه حرفه ای !
-
تعداد تشکر ها از isoroush به دلیل پست مفید
-
March 18th, 2014, 01:19
500021 مربوط به کدوم سامانه هست؟
-
-
March 18th, 2014, 13:29

نوشته اصلی توسط
shetab
سلام
از اطلاعاتی که در اختیار ما گذاشتید بسیار سپاسگزارم.
یک سوال: آیا سورس سامانه فقط روی سرورهای این چندتا شرکت (فراپیامک و ...) نصب شده یا اینکه سورس قابل خریداری و نصب روی سرور اختصاصی است؟
پنل جیدی که گرفتیم شامل فکس و voip (تلفن گویا) هم دارد. فکر می کنید کدام شرکت اصلی چنین سامانه ای رو پیاده سازی کرده؟
اگر سورس ميخواين از عصر اس ام اس ميتونيد اقدام کنيد.
با هزينه حدودا 500 تا 600 هزار تومان ميتونيد سورس دريافت کنيد و روی سرور خودتون نصب کنيد.
عصر اس ام اس
-
-
March 19th, 2014, 18:23

نوشته اصلی توسط
isoroush
جسارت نباشه دوست عزیز ولی هویز آن دامنه با دامنه شما یکی نیست
اگر هم سورس متعلق به شما باشد حتما از شرکت هایی دیگر ( مثلا فرا یا ... ) وبسرویس ارسال خریداری کرده اید
چرا که کسی که حداقل سه تا 70 میلیون تومان خرج قرارداد با اپراتور ها میکند ( 210 میلیون تومان ) حداقل یه تبلیغی داره و به این انجمن بسنده نمی کنه
اسم آردین را بنده از سال 2011 که عضو این انجمن شدم شنیدم و به عنوان یک شرکت حرفه ای همیشه ازش یاد میشد ولی تا به حال از محصولاتشون استفاده نکردم
با سلام
با دامه های مختلفی عزیز سرویس های ما بالا میاد
روی یک دامنه خاص کار نمیکنیم
و گزینه دیگه اینکه عزیز ما اصلا مشتری اینترنتی نداریم کلا
دلیلی هم نداریم که تو اینترنت تبلیغات کنیم
مشتری شرکتی و سازمانی داریم
در گوگل هم در این رابطه سرچ کنید در لینک های اول هستیم
در نمایشگاه های مختلف شرکت ما خرج های تبلیغاتی نسبتا سنگینی انجام میده
ولی در اینترنت خیر
چون وقتی در اینترنت با 10 هزار پنل میدن به نظر شما ارزش تبلیغات داره ؟؟؟؟
در این انجمن هم بنده هستم وقت هایی که وقتم آزاده
برای کسب درآمد نمیاد
برای صحبت کردن با همکارا و پر کردن وقت آزاد هست
موفق باشید
-
-
July 5th, 2014, 11:45
سایت textsms.ir روی 50002191 سرویس میده
نوشته خط رایگان!
-
-