دیتا سنتر ovh ام واقعا با کیفیت و عالی می باشد
دیتا سنتر ovh ام واقعا با کیفیت و عالی می باشد
نظر شما هم محترم دوست عزیز. اما از کسایی که اینکاره هستند بپرسید حتما بهتون میگن که دیتاسنتر ovh انتخاب آخرشون هست برای دریاقت سرویس. پشتیبانیش ضعیف - کیفیت پایین - عدو پایداری آپتایم - بی کیفیت بودن پورت ها و خیلی موارد دیگه. مقداری از این مشکلات عادی هست اما به نظر شخص بنده ovh یکی از بدترین دیتاسنترها هست و هیچوقت دنبال این دیتاسنتر نخواهم رفت
از این پس به وسیله این پروفایل فقط مطالب در رابطه با شبکه اجتماعی فیس نما مطرح خواهد شد
------------------------------------------------------
WWW.FACENAMA.COM
سلام،
همچنان که می فرمایید OVH بی کیفیت نیست.
به دلیل ارائه سرور با قیمت "مناسب" در رده "کیفیتی" که ارائه می کنند بسیار مناسب است.
به دلیل افزایش چشم گیر کاربران در این اواخر که مسلما می بایست با این تعداد کاربر از اپراتور های پشتیبانی زیادی استفاده کند
تا حدودی پاسخگویی و پشتیبانیشان ضعیف شده است.
تعداد زیادی دیتاسنتر هست همانند SingleHop که سرور هایی با قیمتی چندین برابر ارائه می کنند اما مزیت هایی دارند
از جمله، پورت قوی/پاسخگویی با جواب منطقی و سریع اما باز می توان به گران بودن خدمات اشاره کرد.
البته این نظر شخصی بنده هست در رابطه با این موردی که عرض کردید و نظر شما بسیار محترم می باشد.
" هرچقدر پول بدی همون قدر آش می خوری"
با احترام
بهترین نیستیم، اما بهترین ها ما را انتخاب می کنند
〈فروش سرور با کیفیت از دیتاسنتر ovh〉
باری دیگر با دیتاسنتر محبوب Ovh ●● از 14 لوکیشن متفاوت در اروپا به دلخواه کاربران ●● منابع اختصاصی ●● با تخفیف ویژه
w w w . i - p o w e r . i r
دقیقا با این حرف شما موافق هستم که هر چقدر پول بدی آش میخوری. در چند پست قبل تر هم یکی از دوستان اشاره کرد که دیتاسنتر yesup یکی از گرانترین دیتاسنترهای دنیا هست. به دلیل همین گران بودن هم هست که سرویس هاشون فوقالعاده قوی و پشتیبانی بسیار عالی دارند. انشا ا.. هر چند روز یک بار به معرفی یک مرکز داده و یا سرویس هایی که ارائه میدن میپردازم.
از این پس به وسیله این پروفایل فقط مطالب در رابطه با شبکه اجتماعی فیس نما مطرح خواهد شد
WWW.FACENAMA.COM
یکی از دیتاسنتر های با کیفیت هستند اما دیتاسنتر ovh با توجه به قیمت هایی که ارائه میده سرور میده پس شما نمی تونین انتظاری که از شبکه Yesup دارین را از اینجا هم داشته باشین .
اما در آخر نظر شخصی من در مورد بهترین دیتاسنتر XLHost هست .
شبکشون فوق العاده هست ...
باسلام
از كي تاحالا yesup شده باكيفيتترين قدرتمندترين ديتاسنتر دنيا؟!
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
WWW.FACENAMA.COM
خیلی جالب بود ممنون از زحمتی که کشیدین![]()
این بحث هایی می کنین اسپم نیست به نظرتون
یکی امد فقط عکس از دیتاسنتر yesup گذاشتتت ببینیم مثل این سرور و رک ندیده ها حال کنیم
بحث رو بیخودی کشیدین به صفحه ی 3 خوبه مدیرم میاد توش شرکت میکنه یک تاپیکی ک مضوعوش عکس هست
میشه اسپم خونه انجراف تاپیک نیست بعدش راهنمایی من از یک کاربر میشه انحراف تاپیک و بن یک هفته ای
بگذریم عکس های زیبایی داره هر رک و دیتاسنتری که خیلی هم شبییه هم هستن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)