متاسفانه *** زیاده
:|
متاسفانه *** زیاده
:|
با تشکر از همه دوستانی که در تایپیک اعلام وجود کردند
الان ما ماهیانه یک میلیون و دویست هزار تومان هزینه تبلیغات داریم پرداخت میکنیم ( مثل برخی از دوستان نیستیم که برای یه هاست 5 تومنی همدیگه رو خفه می کنند )
ما جمعا سه کارمند داریم که با این کارمند ریموت که دنبال آن هستیم به 4 کارمند می رسیم !
نهایتا ممکنه هر نیم ساعت یک بار یک تیکت بهش برسه ، یعنی می تونه کار خودش رو هم انجام بده کارمند ریموت ما
بله حق با شماست ، اگر کار حضوری بود ماهیانه حداقل 900 تومان حقش بود ، ولی الان که ریموت هست و هر ساعت نهایت دو تیکت سهمش میشه پس 450 زیاد هم هست !
پیروز باشید !
ممنون از اینکه با دقت خوندید !اعلام آمادگی : پ.خ
93 درصد پست هایی که زده شده اسپم هست ! همه یک چیز رو تکرار کردند !
باشه بابا فهمیدیم که همه شما از این انجمن ماهیانه 5 میلیون تومان سود خالص در می آورید ! (چون امضا های دوستان رو چک کردم هیچ جا تبلیغ نداشتند و در قسمت درخواست سرویس نیز برای یک هاست 4 هزار تومانی از سر و کول هم بالا می رفتند ! )
من چون شرایط صددرصدی شما رو نداشتم و با بندهای اخرش موافق نبودم پیشنهاد خودم رو مطرح کردم که اگر خوندین
و موافق بودین پست خصوصی بدین تا در موردش بیشتر صحبت کنیم
بعدهم فکر نکنم هیچکدوم از دوستان اسپمی داده باشن در نظر من اسپم موردی هست که واقعیت نداشته باشه تمام حرفهای دوستان واقعی و منطقی هست
اسپم تو میدی که رو هوا داری 5 میلیون سفته میخوای هم با این حقوقی که میخوای بدی
نه ادرس شرکت داری نه سایت به چی تو اعتماد میشه کرد؟ به اسپم دادنات![]()
جناب دکتر !
اولا از شما دعوت شده بود که به این تایپیک تشریف بیارید و اسپم بزنید ؟
فرض کنید ما بدون مدارک به یک شخص مجازی اعتماد کنیم ، به یک بچه 16 ساله
و ایشون فقط بزنه همون آرشیو تیکت ها رو پاک کنه ، یا با دسترسی به بخش های خاص WHMCS بزنه سایت مشتری رو پاک کنه
اون موقع شما جوابش رو میدی ؟
بنده درک میکنم چون هیچ یک از دوستان سابقه کار حرفه ای نداشتن اینجوری تعجب می کنند ! از منشی شرکت های نظافتی هم سفته می گیرن ! دیگه هاستینگ جای خودش
شما هم هر وقت کارت ملیت صادر شد بیا ابراز فضل کن ( Feb 2014 ! پنج روز پیش عضو شده ! )
پس معلومه شرکت نیستی سرکار میزاری چون بعد از اقدامات و کارهای اولیه تازه میخوای ادرس بدی
ادرس بزار تا 3 سوت بیایم از نزدیک اشنا شیم![]()
در خدمت هستم .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)