این بند برای سرورهای اشتراکی بکار می ره یا در مورد سرورهای اختصاصی و مجازی هم صدق می کنه؟5) میزان شلوغی سرور میزبانی و منابع اختصاص داده شده هم تاثیر دارند.
جطور می شه توی یه سرور اشتراکی متوجه شد که رور شلوغه و منابعش بیش از اندازی مصرف می شه؟
این بند برای سرورهای اشتراکی بکار می ره یا در مورد سرورهای اختصاصی و مجازی هم صدق می کنه؟5) میزان شلوغی سرور میزبانی و منابع اختصاص داده شده هم تاثیر دارند.
جطور می شه توی یه سرور اشتراکی متوجه شد که رور شلوغه و منابعش بیش از اندازی مصرف می شه؟
ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
مواردی که می توانند در این مورد دخالت داشته باشند :
1 . وب سرور
2 . نوع هارد
3 . پرت سرور
4 . کشور سرور
5 . طراحی سایت و بهینه سازی آن - برای مثال : 1. استفاده از CSS بهینه شده به جای تصاویر ثابت و محرک 2. استفاده از gif به جای jpeg or jpg
6 . پلاگین های نصب شده روی سیستم های سایت ها
7 . بهینه سازی وب سرور ها
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
این مشکل به کانفیگ سرورهای میزبانی برمیگرده که برچه اساس کانفیگ شدن
سرور مجازی با بالاترین کیفیت از المان و امریکا
دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت معدن و تجارت
TEL : 09355971597 site : abarserver.net
نصب بودن یک ابجکت کش مناسب رو سرور + کد نویسی استاندارد (فایل های جاوا آخر قرار بگیرند ، css همیشه بالای جاوا باید باشه و ...) + minify و combine کردن کد های css و js تاثیر زیادی در لود داره ...
البته یکسری فاکتور دیگه هم هست ، ک گفتنی نیست :D
با تشکر ...
...Zzzz...
مواردی که می توانند در این مورد دخالت داشته باشند :
1 . وب سرور
2 . نوع هارد
3 . پرت سرور
4 . کشور سرور
5 . طراحی سایت و بهینه سازی آن - برای مثال : 1. استفاده از CSS بهینه شده به جای تصاویر ثابت و محرک 2. استفاده از gif به جای jpeg or jpg
6 . پلاگین های نصب شده روی سیستم های سایت ها
7 . بهینه سازی وب سرور ها
بله درسته
رم و پردازنده برای یه سایت معمولی که برای درج اخبار و مقالات بکار می ره و روزانه 400 بازدیدکننده داره چه مقدار باید باشه؟البته مقدار رم و پردازنده ای که اختصاص داده شده هم باید اضافه بشه
چطور می شه متوجه شد سایت از نظر منابع سخت افزاری کم می یاره یا به نقطه بهرانی رسیده؟
سلام
متاسفانه دانش من در این زمینه بسیار ناچیز هست و در محضر اساتید جای برای اظهار نظر من نیست
فقط نکته ای که امروز دیدم رو نقل کنم
من یه سرور مجازی با چهار گیگ رم داشتم که با وب سرور اپاچی حدودا 3.5 از رم مصرف شده بود
با نصب پلاگین انجین ایکس رم خالی سرور به بالای دو گیگ رسیده و سرعت لود و ارسال توی چت رومی که رو این سروره افزایش چشم گیر داشته
همه ی اینا که شما گفتید یه بخشش هست یه بخشش هم مربوط به اختصاصی دادن رم وسی پیو به هرکاربر هست و قالب سایت هم تاثیر زیادی داره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)