لینک در ساعت رایگان دانلود کردم
که سرعت نصف روز می شود
اینترنت مخابرات است
1.JPG
لینک در ساعت رایگان دانلود کردم
که سرعت نصف روز می شود
اینترنت مخابرات است
1.JPG
همدان
روز رو با 1 میگیره شبها رایگان است این معمولی اش است
بعضی از ای اس پی ها سرورها پیش خودشونه که محدودیت سرعت برای اون ای پی ها برمیدارند که مشتری هاشون با سرعت بالا از اون سایت ها دانلود کنند ولی اگر کل سرورهای ایران اینجوریه مسئله باید بررسی بشه دقیق شاید فاز نخست اینترنت ملی اجرا شده و برای تشویق کاربران ایرانی که سایت هاشونو به سرورهای ایران جابه جا کنند این کارو کردند
سرعت ها برای آسیاتک مازندران هیچ تغییری نکرده تنها تغییر بر روی سرور های داخلی است که سایت هایی که از آسیاتک سرور دارند محدودیت سرعت دانلود برای افرادی که اینترنت آسیاتک دارند برداشته شده و بستگی به این داره چقدر ترافیک ها شلوغ باشه هر چی خلوت تر سرعت دانلود از سرور داخلی بیشتر سرور های خارجی هم در مازندران آسیاتک مشکلی نداره !
بهترین نیستیم، اما بهترین ها ما را انتخاب می کنند
〈فروش سرور با کیفیت از دیتاسنتر ovh〉
باری دیگر با دیتاسنتر محبوب Ovh ●● از 14 لوکیشن متفاوت در اروپا به دلخواه کاربران ●● منابع اختصاصی ●● با تخفیف ویژه
w w w . i - p o w e r . i r
درود دیگر
اگر با این افزایش و کاهش سرعت ! مشکلی دارید ! که با isp تماس بگیرید وگرنه که هیچی !
از دوستان خودتون هم که از این سرویس استفاده میکنند سوال کنید ! شما پورتتون رو کاری کرده باشن ! گرچه بعید بدونم مشکل از پورت باشه ولی اگه مشکل دارید تماس بگیرید بگید پورتتون رو ریسیت کنند
یک چیزی
چند سال پیش من سرعتم به شدت افت کرد با واحد تعمیرات مخابرات تماس گرفتم
فیوز روی خط سوخته بود برای من تعویض کردند سرعت بهتر شد این طبق صحبت های کارشناس مخابرات است
شاید مشکل از خط مخابراتتون است
می تونید زنگ بزنید به سرویس دهندتون ببینید نویزی روی خطتتون هست یا خیر.
البته برای اینترنت نامحدود ،چون که به معنای واقعی توی ایران همچین چیزی نداریم از یه حد دانلود بره بالاتر سرعت رو میارن پایین.
با سلام،
دوستان متوجه هستم، سوال بنده این بود که مشکل سراسری هست یا تنها برای این شرکت سرویس دهنده اتفاق افتا ولاغیر!
از پاسخ هاتون ممنونم.
بهترین نیستیم، اما بهترین ها ما را انتخاب می کنند
〈فروش سرور با کیفیت از دیتاسنتر ovh〉
باری دیگر با دیتاسنتر محبوب Ovh ●● از 14 لوکیشن متفاوت در اروپا به دلخواه کاربران ●● منابع اختصاصی ●● با تخفیف ویژه
w w w . i - p o w e r . i r
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)