-
عضو انجمن
پاسخ : Burst.Net!!!!!!!

نوشته اصلی توسط
Vahid
عزیزم اگه WHT در امد بالایی داشت قطعا روی این دیتا سنتر نبود!
عزیزم شما خوابی؟
کدوم نتورک؟ کدوم دی داس پروتکشن؟ فکر کنم یاد رفته که Burst 6 ماهی میشه از Toplayer دیگه دیتا نمیگیره
- شما اینجا این همه تبلیغات می کنید باز هم در آمد ندارید ؟
- کافیه اینجا یه سوت بزنید ، بچه های اینجا هاست و سرور که سهله ، دیتاسنتر هم رایگان می دند ، اسپانسر هم ماشااللله همگی پایه هستند.
-
-
May 1st, 2010 23:10
# ADS
-

نوشته اصلی توسط
pardishosting
- کافیه اینجا یه سوت بزنید ، بچه های اینجا هاست و سرور که سهله ، دیتاسنتر هم رایگان می دند ، اسپانسر هم ماشااللله همگی پایه هستند.
اسپانسر بگيرند كه هزار اتهام ميزنند
من فكركنم مديران اينجا حتي حقوق هم ندارند و رفاقتي كار ميكنند اين تبليغات هم به زور فكر كنم هزينه بده .
مگه اينجا پارك يا باغ وحشه ؟! كه سوت بزنند همه بيان اينجور صحبت نوعي توهين به همه كاربران هست حتي خودتون
-
-
مدیر کل
شما که میخوای سر از کار در بیارید جمع بزنید ببینم 200 تومن میشه یا نه
در مورد دوم شما , اگه قرار بود این شکلی پیش برم قطعا سایت به اینجا نمیرسید
هر روز مثل خیلی از سایت های دیگه 100 تا صاحب پیدا میکرد.
من رک حرفم رو میزنم با اینکه روی همین دیتا سنتر هستم ولی نمیام دروغ بگم هرچی هست میگم دیتا سنتر Stable ی نیست
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
تعداد تشکر ها ازVahid به دلیل پست مفید
-
عضو جدید
مشکل اصلی این دیتا سنتر اینه که دیتا سنتر نیست
شرکتی که سرور هاشو از حراجی های Ebay می خره بهتر از این ازش انتظار نمی ره
ای کاش سرور بود
پی سی های پکیده و دست دوم مردم
منم ازش سرور گرفتم ولی ای کاش نمی گرفتم
تجربه خیلی بدی بود
-------------------------------------------------------------
Mohammad Rasoul Kazemi
Manager & Communications Officer| CEO
ParsDade Advanced Technology Corporation
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
H+R
اسپانسر بگيرند كه هزار اتهام ميزنند
من فكركنم مديران اينجا حتي حقوق هم ندارند و رفاقتي كار ميكنند اين تبليغات هم به زور فكر كنم هزينه بده .
مگه اينجا پارك يا باغ وحشه ؟! كه سوت بزنند همه بيان اينجور صحبت نوعي توهين به همه كاربران هست حتي خودتون
شما تو کلمات روزمره وقتی از واژه "سه سوته" استفاده می کنید ، یعنی باغ وحش ؟ یا یعنی خیلی خیلی سریع !
-
-

نوشته اصلی توسط
pardishosting
شما تو کلمات روزمره وقتی از واژه "سه سوته" استفاده می کنید ، یعنی باغ وحش ؟ یا یعنی خیلی خیلی سریع !
شما پست خودتو كه نقل قول زدم بخون سه سوته نبود موقع نوشتن دقت كنيد چي و كجا مينويسيد تا مجبور نشيد اينجوري .....
-