-
February 4th, 2014, 13:54
عضو انجمن
پاسخ : در خواست هاست پر بازدید آنتی دی داس DDoS Protection

نوشته اصلی توسط
ParsMovie
با سلام
یک هاست خوب با منابع اختصاصی و آنتی دیداس معرفی کنید و قیمت ارسال کنید.
لطفا حتما آنتی DDoSباشه
وب سرور لایت اسپید.
2 گیگ فضا میخوام و پهنای باند بالا حدود 600-700 گیگ در ماه.
لطفا آفر هارا ارسال کنید
با سلام
دوست عزیز مطمئنا هاست یا سرورهای Anti DDOS هزینه های بسیار بالایی دارند. صرفا با نصب یک فایروال ساده یا 2 تا اسکریپت نمی توان ادعا کرد که هاست قابلیت جلوگیری از حمله را دارد. اگر تمایل دارید تیم امنیتی ما می تواند پس از بررسی سایت شما و اعلام هزینه ، سایت شما را در مقابل حملات محافظت نماید. البته توصیه می کنم که در این موارد از یک وی پی اس برای هاست خود استفاده بفرمایید چون در هاست های اشتراکی خیلی از موارد بدلیل تعدد سایت ها روی سرور قابل تغییر نمی باشد. برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانید با ما تماس بگیرید
موفق باشید
-
-
February 4th, 2014 13:54
# ADS
-
February 4th, 2014, 14:17
میزبانی بر روی وب سرور لایت اسپید / هارد SSD / بر روی دیتاسنتر المان با پینگ مناسب با ایران.
تعداد آنلاین هارو اعلام فرمایید همچنین نوع حمله و ....
یاس آی تی | میزبانی وب , سرور اختصاصی
اطلاعات بیشتر تماس بگیرید.
موفق باشید.
-
-
February 4th, 2014, 14:19
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ParsMovie
این تاپیک ادامه دارد... نیاز به یک هاست با منابع اختصاصی و دارای DDoS Protection....
با سلام با تضمین در خدمتیم با تشکر
شرکت بین المللی میهن ارتباط داده پرداز شماره ثبت 1156 شماره ثبت جمهوری آذربایجان 245438762
http://cp.hostgtx.com/
skype id : sniper000man
-
-
February 4th, 2014, 23:16

نوشته اصلی توسط
ParsMovie
این تاپیک ادامه دارد... نیاز به یک هاست با منابع اختصاصی و دارای DDoS Protection....
درود !
از دیتاسنتر رداستیشن در خدمتیم .
تمامی منابع اختصاصی میباشد.
DDoS Protection این مورد هم اکی هست .
از طریق سایت اقدام کنید .
فضای اختصاصی هارد دیسک: 2گیگابایت
رم اختصاصی 1024 مگابایت
پردازنده 1Core 1GHZ
پهنای باندماهیانه: 700 گیگابایت
تعداد دیتابیس : 5عدد
اددن دامین:5 عدد
استفاده از کنترل پنل cPanel
استفاده از وب سرور پرقدرت LiteSpeed
25 هزار تومان ماهیانه !
آی دی یاهو : active_server1@yahoo.com
موفق باشید !
-
-
February 5th, 2014, 05:21
بحث دیداس که میشه همه پروتکشن دارن. فکر میکنند با چندتا کانفیگ معمولی و یه فایروال میشه جلوشو گرفت. دیداس پروتکشن سخت افزار و تکنیک های خودشو داره و ارزون هم نیست که در اختیار همه باشه.
-
-
February 5th, 2014, 05:40
عضو انجمن
جدا از مبحث دوست عزیزمون آقا محسن, خیلی ها تو این تاپیک از دیداس پروتکشن 100 درصد حرف می زدند! ما که کلی هزینه و وقت و زمان صرف کردیم بابت سرورهای خودمون یه سقف حمله رو به عنوان حد اکثر مقاومت حملات ارائه دادیم!
DDoS چیزی نیست که بگی صد در صد مطمئن ! هیچ کس نمی تونه بگه! حتی گوگل و فیس بوک و خیلی سایتهای معروف هم در امان نیستند!
دوست عزیزی که پروتکشن 100% ارائه میدی, یه ایمیل به گوگل بزن چون احتمالا سایتشو بیاره رو سروره شما!
از مدیران محترم می خوام این پستو حذف نکنند, بیاییم صادق باشیم! حقیقتو به مشتری بگید و به هر قیمتی جذب مشتری نکنیم, طوری نباشه وقتی دوستم به هاست یا سرور نیاز داشت آدرس این فروم که بهش می دم با خنده بگه اونجا که یه مشت آدم کلاهبردار هستند! به خود من هم بر می خوره چون اینجا فعالیت می کنم!
لطفا صداقت پیشه کنید, به نفع همه هست !
باز تاکید می کنم از مدیران خواهش می کنم این پست حذف نشه!
█ سنترال هاستینگ - اولین سرویس دهنده DDoS Protected ایرانی!
█ شرکت ایمن میزبان راهبر کاسپین (شماره ثبت : 1799 شناسه ملی: 14006354907 )
-
-
February 5th, 2014, 14:54

نوشته اصلی توسط
yastheme
جدا از مبحث دوست عزیزمون آقا محسن, خیلی ها تو این تاپیک از دیداس پروتکشن 100 درصد حرف می زدند! ما که کلی هزینه و وقت و زمان صرف کردیم بابت سرورهای خودمون یه سقف حمله رو به عنوان حد اکثر مقاومت حملات ارائه دادیم!
DDoS چیزی نیست که بگی صد در صد مطمئن ! هیچ کس نمی تونه بگه! حتی گوگل و فیس بوک و خیلی سایتهای معروف هم در امان نیستند!
دوست عزیزی که پروتکشن 100% ارائه میدی, یه ایمیل به گوگل بزن چون احتمالا سایتشو بیاره رو سروره شما!
از مدیران محترم می خوام این پستو حذف نکنند, بیاییم صادق باشیم! حقیقتو به مشتری بگید و به هر قیمتی جذب مشتری نکنیم, طوری نباشه وقتی دوستم به هاست یا سرور نیاز داشت آدرس این فروم که بهش می دم با خنده بگه اونجا که یه مشت آدم کلاهبردار هستند! به خود من هم بر می خوره چون اینجا فعالیت می کنم!
لطفا صداقت پیشه کنید, به نفع همه هست !
باز تاکید می کنم از مدیران خواهش می کنم این پست حذف نشه!
درسته ، من گفته بودم فقط سخت افزاری میخوام باشه ، اما همه نرم افزاری آفر دادند. همه هاستینگ ها با کیفیت هستند از همشونم از این که به تاپیک پاسخ دادند و پلن هاشون معرفی کردند کمال تشکر دارم.
اما من بخواطر حمله های سنگین از طرف همکاران عقده ای بیش از 10 بار هاست عوض کردم و فایده نداشت حتی روی سرور اختصاصی با 32 گیگ رم بردم جواب نداد... کل منابع را میگرفت ، فقط به کمک یکی از دوستان تونستم آی پی خارج را ببندم و مشکلم حل شد.
-
-
February 5th, 2014, 22:40
عضو جدید
وی پی اس گروپ ؛ ارائه دهنده سرور مجازی با ۲۴ ساعت تست رایگان، سرور ابری با پرداخت ساعتی، سرور اختصاصی، هاست SSD ابری و خدمات ویژه دیگر!
پشتیبانی --
sales@vpsgroups.uk -- تلگرام:@vpsgroups
-