از دیتاشک استفاده نکنید.
worldstream گزینه خوبی هست.
از دیتاشک استفاده نکنید.
worldstream گزینه خوبی هست.
الان بین هتزنر PX70 و ورلد استریم Intel i7 2600K کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
بدی هتزنر این هست که هزینه ستاپ اولیه اش بالاست و هنوز هم متوجه نشدم که میشه روش وی ام ویر بدون خرید ماژول KVM نصب کرد یا نه!
ورلد استریم گرون تر از هتزنر میافته همچنین آی پی هاش گرونتر درمیاد.
Oplink آمریکا هم عالیه هم پشتیبانیش خوبه و هم قیمت هاش
تقریبا یک ساله باهاشون کار میکنیم
به ابوز هم زیاد گیر نمیدن (نمیگم اصلا گیرنمیدن ،خیلی کمتر نسبت به دیتاسنتر های دیگه)
صحیح دوست عزیز
من اگر به شما ثابت کنم که ما یک ابیوزی داشتیم تاریخ ارسالش 25 میلادی به دیتاسنتر بوده همچنین تمدید سرور ما هم 27 میلادی بوده
بعد از تمدید در تاریخ 27 میلادی ابیوزی که تاریخش 25 میلادی هست برای ما ارسال شده و سرور رو ترمینیت کردند .بعد از این موضوع بهتشون تیکت شد و تیکت هارو پاک کردند ولی میل ها موجود هست.
چه کار میکنید؟
مورد ما نمونه کامل کلاهبرداری بود .باور کنید وقت زدن پست رو ندارم اما حتما روزی تاپیک مربوطه در webhostingtalk.com میزنم .80 دلار چیزی نیست اما ....
ویرایش توسط persianmagic : February 2nd, 2014 در ساعت 18:42
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
خیلی ساده هست .چون خودشون در امریکا هستند و با ایپی امریکا لوگین میکنند.طبیعی هست که بازدید امریکا از همه کشور ها بالتر باشهمیتونم بپرسم چرا به امریکا اشاره نکردید؟
whole sage هم دیتاسنتر نیست.ادرسی که دادند یک مرکز مخابراتی هست که در اونبله اصلا دیتاسنتر نیست با ریلابیت پارتنر whole sale هستند!
There are other datacenters in this building as well, JCHost, Netsolus, Intrgrity, OpenJack, Verizon, LayerTech, KCWeb, etc. The largest, by far, is Wholesale. Then Netsolus. Then Verizon. I'm not sure where the others rank.
به قول خودشون دیتاسنتر های
JCHost, Netsolus, Intrgrity, OpenJack, Verizon, LayerTech, KCWeb, etc و .....
در اون هستند (7 دیتاسنتر (خوانده شود سرور روم ) و ... در یک مرکز مخابراتی)
که دیتاشک هم تجهزیاتش رو از whole sale internet گرفته
اما در مورد کیفیت و ... حق باشماست جناب hostfire برای 50 دلار سرویسی که ارائه میشه بسیار با ارزش تر هست
اما مشکلاتی که ذکر شد وجود داشته و خواهد داشت
موفق باشید
ویرایش توسط persianmagic : February 2nd, 2014 در ساعت 18:38
به نظر من او وی اچ از همه بهتره
اپتایم بالا
سخت افزار عالی
از دوستان تقاضا میکنم که بحث دیتاسنتر دیتاشک رو خاتمه بدید. به صورت مستقیم که با دیتاسنتر صحبت کردم متوجه شدم به درد کار من نمیخورند.(ارسال ایمیل انبوه قانونی - غیر اسپم) رو قبول نمیکردند.
@پرشین مجیک من ندیدم این نوع از سرور هتزنر رو بدون ستاپ بدند. محبت میکنید لینک بدین یا پیغام خصوصی کنید؟
بحث تورنت رو هم من هنوز در مورد هتزنر برام روشن نشده. یکی گفت گیر نمیده یکی دیگه گفت به تورنت آمریکا گیر میده. قضیه اش چطوره؟
الان Redstation آفر خیلی خوبی زده
آلماهاست ۶۵٪ تخفیف زده
Hetzner هم تو لینک زیر بدون ستاپ px60 هست
فروش سرور اختصاصی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)