سلام
یه سور اختصاصی که کولو شده دیتا سنتر افرانت به دلیل برخی مشکلات به فورش میرسه با مشخصات زیر:
Manufacurer: Supermicro
Model: X7DVL-l
Cpu core: 4 core 2Ghz Ceon E5335
8Gb Ram
1Tb disk
10 ips
300Gb traffic
قیمت پیشنهای از شما !
سلام
یه سور اختصاصی که کولو شده دیتا سنتر افرانت به دلیل برخی مشکلات به فورش میرسه با مشخصات زیر:
Manufacurer: Supermicro
Model: X7DVL-l
Cpu core: 4 core 2Ghz Ceon E5335
8Gb Ram
1Tb disk
10 ips
300Gb traffic
قیمت پیشنهای از شما !
Google AdWords Business $25 -100$ Google Network AdSense
@AdWordsfa
کسی منو اد نکرده
در اسکایپ صحبت شد به این موارد دقت کنید دوستان
اول اینکه ایشون می گن شما باید با تمام وجود به من اعتماد کنید به خاطر اینکه جند سال با یک نام و یک شرکت تو نت هستم و کلاه برداری نکردم که شما باید در نظر بگیرید که انسان ممکن الخطا
و هر کسی حتی خود من هم ممکن خطا کنم
در هر صورت به این مورد دقت کنید و اینکه ایشون می گن بعد پرداخت 15 روز وقت می خوان یعنی تا 15روز نمی تونیم شکایت کنیم باید صبر کنیم که فکر کنم 1 روز می تونن ناپدید شن
به هر حال پولی نیست که ایشون رو پولدار کنه و ما رو گدا منتهی باید در نظر بگیریم که ممکن ای قضیه هم هست و انسان بهتره پیشگیری کنه تا درمان
به طور کلی باید ذکر کنم خدمت تمام دوستان عزیز با توحه با این که دنیای محازی دنیایی هست که پیگیری توش سخت مخصوصا ایران پس بهتره که مراقب باشیم
این موضوع به هر علتی حدف بشه به شخصا کسی هستم که واقعا متاسف و غمگین می شوم که چرا مدیران محترم جلوگیری می کنن از دانستن حقایق
کسی نیست این سرور رو بخره ؟ به زیر قیمت میدم والا بخدا سرور سالمه ! مشکل مالی شدید بوده که برای فروش هست شما وجدانی سرور قیمت کنید ما یه چیزی کم میکنیم میدم به شما ادرس میدیم حضوری بیایید
پرداخت طی 2 ماه هم بدید مشکلی نداره فقط لظفا پست الکی ندید اسپم ندید
در جواب اقای Raid_10 شهرستان هستیم تا بخواییم تهران شما سرور رو ببینی بعد ایا بخواهید یا نه از نوع حرف زدنتون هم مشخص بود فقط در حد حرف بودید الانم بن شدید نمیتونید جواب بدید
آخرش سرور مال کی شد...؟
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
این سرور بسیار قدیمی هست و عملا کار خاصی باهاش نمیشه انجام داد تازه 2 یونیت یعنی هزینه کولوی 2 سورر یک یونیت
فروشنده اگر واقعا قصد فروش داشته باشد قیمتش خیلی پایین تر از این حرف هاست.
وب ایده، میزبانی حرفه ای وب
سرور اختصاصی،سرور مجازی ابری،هاست وردپرس
Tel:02166555391،Cellphone:09192001157
سرور مال بنده هست
- - - Updated - - -
خوب قدیمی هست ! سی پی یو ضعیف نیست اولا بعد رم سرور تا 24 گیگ میشه افزایش داد هارد هم همینطور سرور از این سرور خاک گرفته ها که ته انبار باشه نیست کاملا نو هست
عرض کردم اسپم ندید شما خریدار هستید؟ قیمت بدید + شرایط پرداخت یا من فبول میکنم یا نمیکنم دیگه !
- - - Updated - - -
در حال مذاکره با onlineservers.ir هستیم و مثل اینکه خیلی اونجوری خودشون میگن تو انجمن اعتبار دارند !!
- - - Updated - - -
در حال مذاکره با onlineservers.ir هستیم و مثل اینکه خیلی اونجوری خودشون میگن تو انجمن اعتبار دارند !!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)