درود
امکان بسیار جالبی است...
آرزوی موفقیت برای مجموعه سامان سیستم و زرین پال
درود
امکان بسیار جالبی است...
آرزوی موفقیت برای مجموعه سامان سیستم و زرین پال
فروش محدود پنل کاربری طلایی + خط اختصاصی 10 رقمی فقط 99.000 تومان ====>> اینجا
آریا ایده دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت، معدن و تجارت
خوشحال ميشيم وبسايتتون رو در جمع پذيرنده های زرين پال داشته باشيم تا انشالله مشتری های وبسايتتون بتونن در کنار درگاه های بانکيتون از درگاه زرين پال هم پرداخت داشته باشن. قعطا اين موضوع ميتونه در افزايش فروش نقش داشته باشه و البته آفرهای ويژه زرين پال برای وبسايت شما که دو درگاه بانکی فعال داره هم محفوظ هست.![]()
ابتدا تبریک میگم ایده حالب و خوبی هستش.
اما تا موقعی که نشه از کارت به صورت مستقیم خرید کرد فایده ای نداره
من یه مورد رو پیشنهاد میکنم
در یکی از سایت های درگاه واسط یه مورد خیلی خوب و جالب بود که نام نمیبرم از سایت مورد نظر که تبلیغ نشه
اما بعد از هر تراکنش مقدار کارمزد همون کسر میشد و موجودی واقعی رو به کاربر نشون میداد.
شما هم میتونید همین کار رو انجام بدید یعنی کاربرهای شما که این کارت رو دارند وقتی تراکنشی انجام میشه با کسر موجودی بتونند برداشت کنند
چون اینطور که 24 ساعت صبر کنند تا بیاد توی کارت میشه همون ماجرای واریز به کارت های عادی بانک ها که الان انجام میدین فقط فرقش در کامزد 500 تومانی انتقال هست
یعنی من خودم به عنوان یه پذیرنده دوست دارم وقتی این کارت دستم هستش بتونم آنی ازش استفاده کنم.
مثلا: من در جایی هستم که فقط کارت زرین پال دستم هست حالا پول نیاز دارم به یکی از دوستان میگم از سایتم یه خرید کنه و برام به نوعی پول حواله کنه و پول سریع بیاد توی کارت زرین پالم که بتونم برداشت کنم
منظورتون از خريد مستقيم به چه صورت هست ؟ابتدا تبریک میگم ایده حالب و خوبی هستش.
اما تا موقعی که نشه از کارت به صورت مستقیم خرید کرد فایده ای نداره
ازين کارت ميشه تو همه درگاه های پرداخت اينترنتی تحت شاپرک و همه کارت خوان های شاپرک خريد کرد.
خيلی از کاربرای زرين پال در واقع کارمزدی رو پرداخت نميکنن.در یکی از سایت های درگاه واسط یه مورد خیلی خوب و جالب بود که نام نمیبرم از سایت مورد نظر که تبلیغ نشه
اما بعد از هر تراکنش مقدار کارمزد همون کسر میشد و موجودی واقعی رو به کاربر نشون میداد.
بزرگ بودن جامعه پذيرندگان زرين پال باعث شده کاربران نياز های خودشون رو از پذيرنده های داخل زرين پال تامين کنن و بنابراين هيچ کارمزدی رو پرداخت نميکنن.
زرين پال تا پيش ازين کارت ها اجازه واريز کارت به کارت رو نداشت و با راه اندازی اين کارت ها امکان واريز به زرين کارت فراهم ميشه. همين رقم 500 تومان کارمزد شايد در نگاه اول کم باشه ولی برای بعضی از تراکنش ها از 2.5% هم بيشتر هست. به اين معنی که برخی از درگاه های پرداخت دارن به اسم های مختلف تا 5 6 درصد کارمزد از مشتری های خودشون کسر ميکنن.چون اینطور که 24 ساعت صبر کنند تا بیاد توی کارت میشه همون ماجرای واریز به کارت های عادی بانک ها که الان انجام میدین فقط فرقش در کامزد 500 تومانی انتقال هست
بعضی از مواردی که ميگيد در حال حاضر قابل پياده سازی نيست و به خاطر همين هست پيشبينی ما صدور تنها 4000 کارت هست ولی انشالله به مرور زمان مزايایی رونمائی ميشن که در نوع خودشون اولين و بهترين هستند.یعنی من خودم به عنوان یه پذیرنده دوست دارم وقتی این کارت دستم هستش بتونم آنی ازش استفاده کنم.
مثلا: من در جایی هستم که فقط کارت زرین پال دستم هست حالا پول نیاز دارم به یکی از دوستان میگم از سایتم یه خرید کنه و برام به نوعی پول حواله کنه و پول سریع بیاد توی کارت زرین پالم که بتونم برداشت کنم
انشالل... زرین پال کی بانک میشه ؟ فقط این نوع حرف زدن و دست انداختن مسئولان زرین پال درست بشه ایرادی نداره دیگه
موفق باشید .
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
با این کار زرین پال باز هم ثابت کرد که مثل بقیه درگاه ها نیست که مثل قارچ رشد کردن و کارش رو خوب بلده و کارش رو بچه بازی نمیدونه ...
دارم لحظه شماری میکنم برای زرین کارتم ...
سلام
تبریک میگم به دوستان عزیز و اقای امیری.
انشالله که هر روز موفق تر و خلاق تر باشد
تبریک
اقدام جالبی هست
موفق باشید
پارس سرور - شماره ثبت :12903
▉ ارائه خدمات Colocation ، سرور اختصاصی ، سرور مجازی با ترافیک بالا در ایران ▉ نماینده رسمی (LIR) وب سایت Ripe.net
Parserver.net / ParsServer iSatis DataCenter >> Datacenter Map / Portal.Parserver.net
تبریک میگم اقدام جالبی است
اما چند نکته
1.شما میگین کمتر از 24 ساعت
تجربه شخصی بنده از سایت های جهان پی . پای لاین کمتر از اینا است و ار صبح تسویه بزنم تا عصر میاد
همون جور که یکی از دوستان گفتند این کارتم مثل کارت های عابر است و تفاوتی نداره
سایت هایی که اسم بردم در کمترین زمان به کارت هر بانکی تسویه میکنن
زیر 18 ساعت به جز روز های جمعه
تشکر شما نشانه ی شخصیت شماست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)