سلام فکر کنم بتونم کمکت کنم! شاید!
این کارو که می گم انجام بده! مو به مو!
خوب Start رو باز کن تایپ کن Run بعدش Run که اومد بالا توش تایپ کن mmc.exe و بعد که باز شد توی پنجره مربوطه اون بالا توی File روی Add/Remove Snap-in کلیک کن بعد توی پنجره جدید روی Certificates کلیک کن و add رو بزن و پنجره جدید باز میشه بزار روی Computer Account (سومی) و توی صفحه بعد تیک رو بزار روی Local Computer همون اولی که خودش روشه و بعد Finish رو بزن!
خوب اینم تست کن توی Run بنویس sysdm.cpl بعد توی پنجره جدید اون بالا تب آخر یعنی Remote کلیک کن و او پایین تیک رو بزار روی Allow connections from computers running any versions of Remote Desktop (وسطی )
ببین بازم مشکل داری!
You Can Get That, Or You Can Get This
You Can Go To Work, Or You Can Be The Boss
You Can Go Hard, Or You Can Go Home
خوب اینم تست کن توی Run بنویس sysdm.cpl بعد توی پنجره جدید اون بالا تب آخر یعنی Remote کلیک کن و او پایین تیک رو بزار روی Allow connections from computers running any versions of Remote Desktop (وسطی )
ببین بازم مشکل داری!
آها راستییییییییییییییی زمان و ساعت کامپیوترت درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بزار روی 2014 !!!!!!!!!!
You Can Get That, Or You Can Get This
You Can Go To Work, Or You Can Be The Boss
You Can Go Hard, Or You Can Go Home
ببین بازم مشکل داری!
داداش این فک کنم مال ویندوز7 باشه چون رویه ایکس پی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/