دوست و استاد عزیز ، از روی کنجکاوی پست های شما رو دنبال کردم و تا حدی متوجه ناراحتی شما شدم ، روزانه تاپیکها و پست های زیادی در این انجمن حذف میشن و حتی دسترسی بعضی از کاربرا محدود میشه و ... این موارد بیشتر بشکل سازمان یافته یا بهتر بگم هماهنگی مدیران این انجمن برای رسیدن به اهداف انجمنه ( صرفاً انجمن فوق الذکر ) مطمئنن تجربیات و فعالیت شما در فضای مجازی که بخشی ازون در این انجمن مشخصه خیلی زودتر از اینها به شما ثابت کرده همیشه در همه جا ، همه چیز ، بر وفق مراد نیست ! غیر اینه ؟
زیاد وارد بحث سلیقه یا اهداف مدیران انجمن نمیشم اما از دید این حقیر ، بعضی وقت ها کنار اومن با مشکلات و نا ملایمت ها چیز بدی نیست ، ( با دوستان مروت ، با دشمنان مدارا )
اگه امروز وب هاستینگ تالکی هست با حضور شما و سایر دوستان هست پس میدان رو خالی نکنید چون هر 2 طرف متضرر خواهید شد
امروز هم متوجه شدم تغییراتی در انجمن صورت گرفته و مدیران جدیدی انتخاب شدن ، ضمن آرزوی موفقیت برای این عزیزان ، امیداورم انجمن به روزهای اوج خودش نزدیک بشه
از شما هم میخوام با دیدی بازتر به اوضاع و احوال این انجمن نظاره گر باشید ، صحبت از 1 پست 2 پست یا 10 کاربر نیست منم جای مدیرا باشم با این گستردگی ، شاید دچار تصمیمات اشتباهی بشم.