سلام
شما حداقل باید فایل نوت رو فارسی مینوشتین
بعدش
شما فقط گفتین چه چیزایی میخواین راه اندازی کنید اگه واقعا همین قدر میخواین توضیح بدین این که کار خیلی سختی نیست و فقط نیاز به سرمایه داره
سلام
شما حداقل باید فایل نوت رو فارسی مینوشتین
بعدش
شما فقط گفتین چه چیزایی میخواین راه اندازی کنید اگه واقعا همین قدر میخواین توضیح بدین این که کار خیلی سختی نیست و فقط نیاز به سرمایه داره
آفر های ویژه سرور مجازی از آمریکا
تاپیک فروش در انجمن
تلفن تماس:09178819626
ایمیل و یاهو:fitserver_ir@yahoo.com
این فایل نوت رو به خدا سریع تو 6 مین نوشتم
انشالا از چند تا از حساب کتاب ها اسکن می گیرم این قضیه برای اطمینان از تامین درآمد بود که روشن بشه به طور معمول هم ضرر نمیشه
واضح تره همه ی این قضایا اینه که من یه شریک نیاز دارم که سرمایه از اون باشه راه کار و موفقیت با من
شما خودت چی داری؟ ضمانتت چیه؟ شرکت داری؟
چند وقت پیش همین یک نفر مثل خودت امده بود فکر از اونسرمایه کار شریک میگشت
میگفتیم سایت داری؟ میگفت حالا اول میفروشیم بعدا سایت کاراشو می کنیم
هیچ کی جوابش نداد دیه نیامد
در رابطه با سوال شما باید بگم به طور کتبی قرار داد می بندیم شرکت هم مشکلی نداره کلا من با ارایه پروانه کسب شرکت تونستم قرار داد های پهنای باند اختصاصی رو او کی کنم
باز هم تاکید می کنم فقط سرمایه گذارا شما همون اولم اومدید اینجا ما رو اصلاح کنید؟
ارزوی موفقیت داریم نه خراب کردن کسی چوب لایه چرخ کردن خوب هر کی اولش میخواهد کار کند مشکلاتی دارد همه اینها که سرور فروشند مثل من و شما تازه کار بودند
به هرحال موفق و سربلند باشید
ضرر و زیان برای کسی رو هیچ کسی نمی خواهد
من هم همیشه خوبه کسی رو می خواستم در جریان سرور فروشی هم هستم منتهی
این مسیله از اون مسیله ها نیست حرف گنده تر از ایناست 3 4 تا از بچه های همین انجمن که
اسمی هم ازشون نمیبرم ولی 100% از من و شما گنده ترن کل پروژه رو تایید کردن و بعضی هاشونم گفتن 1 درصد هم نقص نمی بینن تو پروژه
و کلام دوستان بوده که باعث شد بنده این پروژه رو عملی کنم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)