سلام از سامانه ثبت شرکت ها استفاده کنید هم سریعتر کار انجام میشه و هم هزینه ها رو کم میکنه
البته فقط در مراحل اولیه کار تاثیر داره باقیش به شکل قبل انجام میشه.
شرمنده ادرس سایتش رو یادم نیست.
دوستان ثبت شرکت مسئولیت محدود و سهامی خاص حدودا یک ماه طول میکشه
یا 50.000 تومان میدید شرکت های ثبت شرکت فرم ها رو براتون پر میکنه شما میرید دنبال کار اداری که 10 روزی زودتر تموم میشه
یا 250.000 یا 300.000 تومان میدید همه چیز رو براتون ثبت میکنند بهتون تحویل میدهند
5 نفر برای سهامی خاص لازم هست 2 نفر بازرس - 3 نفر هم سهام دار
"یا 250.000 یا 300.000 تومان میدید همه چیز رو براتون ثبت میکنند بهتون تحویل میدهند"
این مقدار را کجا باید داد ؟ چند جا معرفی کنید که قیمت مناسبی جهت ثبت شرکت دریافت کنند
خرید هاست داخل ایران با سازگاری کامل با وردپرس به همراه درایو SSD NVMe
دانلود انواع قالب وردپرس و اسکریپت در اسکریپت 98
سلام
پیشنهاد میکنم قبل از انجام هر کار برید و مراحل گواهی عدم سوء پیشینه رو بگیرید
کار زود تر پیش میرود
سلام
ممنون، اگه این تعطیلات پشت سر هم اجازه بده حتما...
فعلا نام های پیشنهادی رو اعلام کردن تایید بشه بقیه مراحل هم انجام میشه...
سوء پیشینه که داداشم کارمند دادگستری است و از اون نظر مشکلی ندارم و تمام کارهاش رو انجام میده برام.... منتها نمیدونم گواهی سوء پیشینه رو فقط باید برای خودم بگیرم یا همه اعضا؟
ممنون
فروش محدود پنل کاربری طلایی + خط اختصاصی 10 رقمی فقط 99.000 تومان ====>> اینجا آریا ایده دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت، معدن و تجارت
سلام
ممنون، اگه این تعطیلات پشت سر هم اجازه بده حتما...
فعلا نام های پیشنهادی رو اعلام کردن تایید بشه بقیه مراحل هم انجام میشه...
سوء پیشینه که داداشم کارمند دادگستری است و از اون نظر مشکلی ندارم و تمام کارهاش رو انجام میده برام.... منتها نمیدونم گواهی سوء پیشینه رو فقط باید برای خودم بگیرم یا همه اعضا؟
ممنون
تمامی سهام داران و اعضا باید گواهی سوء پیشینه ارائه کنند
پروسه معمولا بین دو تا یک ماه البته اگه اسم شرکت مورد تایید اولیه قرار گرفته باشه
سهامی خاص حداقل سه نفر عضو و دو تا بازرس میخواد یکی بازرس اصلی یکی هم علی البدل
سهم سهامداران نباید کمتر از ده درصد باشه وگرنه عضو هیئت مدیره نمیتونن باشن
سهام اولیه برا راه اندازی هم صد سهم به ارزش صد هزار تومن هستش که 35 درصد سهام اولیه رو باید در شعبه عامل به نام شرکت حساب باز کنین و تشکیل پرونده بدین.
دوست من امکانش هست مدارک لازم برای ثبت را برای بنده پ.خ یا همینجا بگید
بسیار سپاس
فایل پیوست شد
این شماره حساب مخصوص ثبت شرکت های استان مرکزی می باشد برای اطلاعات بیشتر به واحد ثبت شرکت های خودتون مراجعه کنید
به زودی یک تاپیک جامع در مورد ثبت شرکت ها در انجمن بالا میارم
ثبت شرکت به صورت حضوری انجام شده است