سخته تو ایران بخوایم این کار رو انجام بدیم
مشکلات پهنای باند و پورت و ... از یک طرف - تأمین امنیت و مانیتورینگش هم از یک طرف
شما اگه قصد دارید این کار رو بکنید بهتره زحمت آپلود رو به خودتون بدید ، فکر نکنم هزینه یک وی پی اس با 60 گیگ هارد بیشتر از پهنای باند و آپ لینک شما بشه مگر اینکه پهنای باند بالایی داشته باشیدتشکر علی جان آموزش مفیدی بود . یا تغییر کانکشن اتوماتیک مودمم به کانکشن دستی مشکل حل شد و قبلش هم xampp رو نصب کرده بود
فقط تنها سوالی که اینجا هستش اینه که این سایت ها چه طوری اپدیت می کنن دی ان اس رو . آیا خودمون می تونیم دامین جدا هم ثبت کنیم یا نه
و امنیت این کار رو چه طوری فراهم کنیم
من حدود 60 گیگ فایل رو مثلا می خوام بزارم واسه دانلود یا فروش که هر کدوم فایل پسوند های پی دی اف یا ورد هستن که سایت اصلی از سرویس دهنده های خارجی بگیرم و هاست دانلود رو از این استفاده کنم
چون 60 گیگ فایل آپلود کردنش کار حضرت فیل هست و اگه آپلود هم بشه اطمینانی نیست که فایل ها بمونن یا اتفاقی بیوفته پاک بشه
به همین علت اگه رو سیستم خودم باشه فوق العاده میشه
در ضمن همونطور که دوستامون گفتن باید آی پی اختصاصی هم تهیه کنید
در کل بیخیال وب سرور خانگی ( تو ایران ) بشید
اول از همه تماس بگیرید اداره دیتا و ازشون بخواید ببینید تعرفه آی پی چند هست ؟
آپلود نیاز نداره یه آی پی هزینش 5000 تومان در ماهه و من امتحان کردم در روز 2 گیگ کی تونم با سرعت
512 دانلود کنم
و اگه بخوام وی پی اس از ایران بگیرم 60 گیگ هنای باند در ماه حساب کنید ببینید چه قدر میشه
اگه بخوام هزینه 60 گیگ رو هم بدم میرم پورت 2 می گیرم و خیالمو راحت می کنم
من فقط این سیستم رو می خوام برای هاست دانلود استفاده کنم و یه دفعه هم قرار نیست 10 نفر بریزن دانلود کنن
فایل های پی دی اف یا ورد حجمشون کمه که نهایتش 10 مگ
و اگه کسی هم دانلود کنه 4 دقیقه هم طول نمی کشه و در روز از این فایل ها بخوان خرید کنن و دانلود کنن 100 نفر هم بخوا دانلود کنن سرعت زیادی نمی گیرنن
این طوری که نمیشه
یعنی می خواهید سیستم را 24 ساعت روشن بگذارید؟؟!!
انسان ها هرگز به آرزوهایشان نمی رسند , انها فقط به اهدافشان دست پیدا می کنند.
در تو چه می گذرد , آن گاه که جهان در گذر است.
( دکتر هلاکویی)
حرف شما درست اما شما میتونید به کاربر بگید که بزار دانلود اون یکی تموم بشه اونوقت تو دانلود کن ؟
در مورد 24 ساعته روشن گذاشتن سیستم فکر نکنم مشکلی باشه اما فکر این رو کنید که یهو برق بره یا اصلا طبق معمول اینترنت قطع بشه ! اونموقع چی ؟!
شما که میخواین حق اشتراک برای دانلود بگیرید باید فکر اینجاش رو هم بکنید که برای کاربراتون مشکلی پیش نیاد
در کل نظر من اینه که یک ماه همون پورت 2 مگ رو بگیرید و فایل هاتون رو آپلود کنید
این کار به سادگی آب خوردن که دوستمون گفت شدنیه و من هم انجام دادم اما با این سرعت adsl میتونید چند تا کاربر رو پشتیبانی کنید 5 نفر؟10 نفر؟
آیا امنیت کافی خواهید داشت؟به هر حال این ها مواردی هستند که نیاز رو به سرور ها به وجود میارن
شما برای داشتن یه وب سرور خانگی به سادگی آب خوردن یه xampp نصب کنید
باز کنید پوشه ی xampp رو و به آدرس زیر برید
mahale nasbe xampp>apache>conf>extra>httpd-xampp.conf رو باز کنید و این قسمت رو حذف کنید تا سرورتون از طریق فضای خارجی قابلیت دسترسی داشته باشه
بعدش آی پی کامپیوترتون رو میتونید از طریق گوگل و جستجویکد:# Close XAMPP security section here <LocationMatch "^/(?i:(?:security))"> Order deny,allow Deny from all Allow from ::1 127.0.0.0/8 ErrorDocument 403 /error/HTTP_XAMPP_FORBIDDEN.html.var </LocationMatch> # Close XAMPP sites here <LocationMatch "^/(?i:(?:xampp|licenses|phpmyadmin|webalizer|server-status|server-info))"> Order deny,allow Deny from all Allow from ::1 127.0.0.0/8 ErrorDocument 403 /error/HTTP_XAMPP_FORBIDDEN.html.var </LocationMatch>
پیدا کنید و به کامپیوتر خودتون دسترسی داشته باشیدکد:what is my ip address
اگر روتر دارید و نه مودم adsl (منظور از روتر پخش کننده ی وایرلس یا سیمی در بین سیستم های مختلف هستش)
یه پورت فورواردینگ هم به سادگی آب خوردن میتونید انجام بدید و دسترسی داشته باشید به کامپیوترتون
اگر آی پی شما داینامیک هستش و هر بار عوض میشه این راهی که دوست استارتر گفتن رو میتونین انجام بدین یا یه دامنه ی مجانی از dyn بگیرید(جستجو کنید)
که با هر بار تغییر آی پی بازم دامنتون باقی میمونه و نیازی نیست همش آی پی رو تغییر بدید
موفق و سربلند باشید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)