-
April 7th, 2017, 17:44
عضو انجمن
پاسخ : [ دانلود ] اسکریپت فارسی زیرنویس فارسی subscene نسخه پیشرفته
نوشته اصلی توسط
ColdWorld
تایید میشه صحبت این دوست عزیز من از
نسخه قبلی و اوپن سورس شما استفاده میکنم اما تبلیغات مشاهده میشه و من میخوام اون تبلیغات رو بردارم و بلیغات
گوگل ادسنس خودم رو بزارم برنامه نویس محترم لطفاً بنده رو فوراً راهنمایی کنند.
اسکرین شات رو مشاهده کنید لطفاً
آخرین نسخه رو از این لینک دانلود و استفاده کنید : https://github.com/ltiny/subscene
-
-
April 7th, 2017 17:44
# ADS
-
April 7th, 2017, 17:48
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
lizard.tiny
نسخه ای که دارم فکر میکنم اخرین ورژن باشه که از همین لینک شما از گیت هاب چند ماه پیش دانلود شده و چندتا مشکل داشت که با کمک شما و دوستان خل شد (مثلا ارور در خروجی و برخی صفحات) این ورژن فکر کنم اون قسمت هایی که قبلاً با کمک دوستان اوکی کردم و مشکلات رو حل کردم رو نداشته باشه و باید از اول شروع کنم. نگفتید چطوری باید کدهای خودم رو از گوگل ادسنز اضافه کنم؟؟
-
-
April 7th, 2017, 18:04
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
lizard.tiny
نسخه جدید این صفحه را پاپ آپ باز میکنه
http://milad.in/
agar gül bağdan ayrilsa;bulutlar dağdan ayrilsa ;manin istakli AZARBAYJAN, IRANdan ayrilmaz...
-
-
April 7th, 2017, 18:12
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
iraniam2000
نسخه موجود در این لینک : https://github.com/ltiny/subscene
هیچ تبلیغ یا پاپ آپی نداره
-
تعداد تشکر ها از lizard.tiny به دلیل پست مفید
-
April 8th, 2017, 02:43
عضو انجمن
اسکریپت اوپن سورس هست و اگر پاپ آپ باز میشه از طرف خود سایت ساب سین هست و نویسنده اسکریپت هیچ نقشی نداره.
در آخرین نسخه موجود گیت هاب یک کد حذف جاوا اسکریپت اضافه شده و امکان اجرای کد پاپ آپ و غیره رو برطرف می کند و توصیه میشه همین نسخه جایگزین فایل قبلی کنید.
-
تعداد تشکر ها از ipsat به دلیل پست مفید
-
February 3rd, 2018, 01:52
نوشته اصلی توسط
lizard.tiny
این اسکریپت تمامی زیرنویس های موجود را در اینترنت جمع آوری کرده و در سایت شما ارائه میدهد با این اسکریپت به کاربران خود این امکان را دهید که به راحتی از سایت خودتان زیرنویس را دانلود کنند که این خود موجب تبلیغات بیشتر و همچنین جذب کاربر میباشد و حجم بسیار کمی هم دارد.سایت subscene. com یکی از بروزترین سایت های مرجع زیرنویس هست که متاسفانه به دلیل ***** بودن دسترسی به اون امکان پذیر نیست, اما با استفاده از این اسکریپت میتونید سایت subscene رو بدون هیچ مشکلی و بدون نیاز به قند ش.ک.ن روی سایت خودتون داشته باشید و بازدید کنندگان اون رو با استفاده از دامنه شما باز میکنند در نتیجه سایت شما به یکی از بزرگترین و بروزترین مراجع زیرنویس تبدیل خواهد شد و شما نیازی نیست حتی یک زیرنویس آپلود کنید, اما در عین حال همیشه زیرنویس آخرین فیلم ها در سایت شما حواهد بودتمامی سایت های فیلم و سریال نیاز کامل به این اسکریپت دارند تا از بروزرسانی زیرنویس های فیلم هایی که در سایت خود قرار داده اند مطمئن بوده و مرجعی کامل از زیرنویس داشته باشند
برخی از امکانات نسخه پیشرفته
منبع
جهت دانلود کلیک کنید
آموزش نصب ندارین؟
ویرایش توسط ifilm : February 3rd, 2018 در ساعت 11:32
-
-
-
-
June 8th, 2018, 17:09
سلام خدمت استارتر عزیز
لینک دانلود صحیح نیست
میشه برسی کنید ؟
-
-
August 15th, 2018, 00:23
عضو جدید
برای ارور Failed to connect to subscene.com port 443: Connection refused کار زیر انجام بدیم
Secure SSL رو باید فعال کنید و پورت 443 رو در در فایروال باز کنید
فعال میشه؟
-
-
August 15th, 2018, 00:59
عضو جدید
سلام
چطور باید دانلود کرد زدم نشد
-