خودمون رو که نمی تونیم تبلیغ کنیم، ولی نیاز شما رو بلوهاست تأمین می کنه.
خودمون رو که نمی تونیم تبلیغ کنیم، ولی نیاز شما رو بلوهاست تأمین می کنه.
میشه بیشتر توضیح بدین؟ باهاشون کار کردین؟ برم بپرسم ببینم با ایرانی ها مشکلی دارن یا نه...
در کل فکر میکنید چه مزیتی نسبت به بایت هاست دارن؟
ممنون میشم...
بایت هاست که کلاً سرویس های خوبی ارائه نمی ده. من سه چهار سال پیش از بلوهاست سرویس داشتم خیلی خوب بود. اما الآن نمی دونم با ایرانیا مشکل داره یا نه. به هر حال زبونم لال من فکر می کنم سرویس خود ما خیلی بهتر از اوناست. پلنامونو ببینین.
گفتن به ایرانیا نمیدن. دستشونم درد نکنه.
من دیگه داره خندم میگیره. بابا حداقل تو پ.خ تبلیغ نفرستین....!
---------- Post added at 01:34 AM ---------- Previous post was at 01:29 AM ----------
یکی کمک کنه. من از کجا بگیرم!!!!
Fatpighost|| Offshore provider | Offshore vps | Offshore hosting | Unmetered dedicated | Offshore dedicated | Seedboxes | Rapidleech
تو گوگل بگردید خودتون بهتر هست حالا ما یجا رو میگیم باد به مشکلی برمیخوره ... .
امیر خسرو معروفی
جهت ارتباط با من از پیغام خصوصی استفاده کنید.
تو گوگل که یه سرچ بزنی چند هزار تا هاستینگ میریزه سرت. ولی اون چیزایی که من میخوام رو بدون تجربه سخته که بشه فهمید...تو گوگل بگردید خودتون بهتر هست حالا ما یجا رو میگیم باد به مشکلی برمیخوره ... .
تا جایی که بشه میخوام یه چیز مناسب تر از یوکا گیر بیارم. اگر نشد مجبورم یا از یوکا بگیرم یا از بایت... بایت هم بعضی ها گفتن خیلی گیر میده و بعضی وقت ها بدون دخالت آدم ربات هاشون رو میفرستن تو محتوا که تخلف گیر بیاره اونا هم خیلی اشتباه میکنن و.....یوکا رو پیشنهاد میکنم هزینه هم نسبت به ساپورت می ارزه من با بایت هاست کار نکردم و اطلاعی ندارم.
اگر در حد یوکا جواب میده و قیمت هم کمتر هست و با ایران مشکلی نداره میتونید اونو انتخاب کنید.
---------- Post added at 09:23 AM ---------- Previous post was at 08:56 AM ----------
eukhost گفت محدودیت 400 مگ برای دیتابیس هاشون دارن... نسبت به همه جا محدود تره...
ویرایش توسط jgvr : May 15th, 2011 در ساعت 09:59
بلو تعطیله با ایرانی جماعت مشکل داره.
امیر خسرو معروفی
جهت ارتباط با من از پیغام خصوصی استفاده کنید.
دوستان من به این نتیجه رسیدم که از eukhost بگیرم. هزینه 62 پوند GBP شد. کسی میتونه برام پرداخت کنه؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)